Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aneta moi wiedzą wszystko, potem spotykają męża(do mnie raczej nikt się nie oddzywa, bo ja z tych którzy mówią tylko dzień dobry), o widziałam ze macie nową toaletkę albo inne cuda, no głupio trochę, bo stara baba jestem i na internecie kąty pokazuje ale potem sobie myślę że mam ich w dupie a jak się tak nudzą i sami nie mają co pokazać to ich problem

Ja tez robilam pizze:D-nawet Olinek wcinal:D

Reni-lazienkowa odslona bardzo mi sie podoba,sama zaczynam sie wkrecac w jakies plakaty,kiedys wpadlo mi cos z turkusem-fajny kuchenny i nie wiem gdzie to widzialam:(-chyba mial slynny napis KEEP CALM...

Anetko-:hug:

I Venuska oczywiscie:hug:-dla glospodyni najwieksze hugi:lol2:

A ja dzisiaj na kolację miałam kebaba :lol2:.

Mąż przywiózł, bo nie mam już sił stać nad garami :(.

A tego piwka zazdroszczę, jeszcze jakieś pół roku/rok i też będę mogła wypić :lol2:.

Tak SE to tlumacz:lol2:-jak karmic bedziesz to alkoholu nie tkniesz:D

Ja to mam czasem taka ochote sie nadzystac:D-mowie ze jak juz zakoncze karmienie to jak ZUL kupie wino zamkne lazienke i ochleje sie jak prosie:lol2::lol2:

ostatnio spiłam się na moje urodziny w styczniu winkiem, słuchajcie do dziś jeszcze winka nie piłam a powiem że piłam sobie często ale nie w takich ilościach jak ostatnio:eek:, w każdym razie jak już o północy modliłam się do toalety to moja córka przyszła z swoją książką z przyrody i czytała mi negatywne skutki picia alkoholu, potem spytała dlaczego piję skoro powinnam to wiedzeć:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

A ja dzisiaj na kolację miałam kebaba :lol2:.

Mąż przywiózł, bo nie mam już sił stać nad garami :(.

A tego piwka zazdroszczę, jeszcze jakieś pół roku/rok i też będę mogła wypić :lol2:.

ja nie miałam siły stać więc na kolację podszedł królik. z czekolady.

bardzo zdrowo...

(ale mam kurka całą królikarnie w szafce po swiętach, bo sie matki wyzbyły słodyczy moim kosztem)