Venus_m 05.04.2013 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 właśnie ! a ja muszę -10 być dobrze w dietę wpisuje się mój lunch? nales z twarożkiem, brzoskwiniami i sosem czekoladowym? + talerz razowy do zjedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.04.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 a ja zraz do domu zmykam i pizzę robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.04.2013 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 a ja na piwo idę co by dopiąć dietetycznej tradycji za 20 min wychodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.04.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Reni łazienka zrobiła się ...wiosenna:cool: kurcze Ty chyba musisz mieć osobny watek dla "niesasiadów":lol2: kurcze moi chyba mnie nie podczytują Gumisia :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.04.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Aneta moi wiedzą wszystko, potem spotykają męża(do mnie raczej nikt się nie oddzywa, bo ja z tych którzy mówią tylko dzień dobry), o widziałam ze macie nową toaletkę albo inne cuda, no głupio trochę, bo stara baba jestem i na internecie kąty pokazuje ale potem sobie myślę że mam ich w dupie a jak się tak nudzą i sami nie mają co pokazać to ich problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.04.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Dobre:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 05.04.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Waryjatki ,jak Was czytam ,to zawsze mi się humor poprawia :lol2: Reni,fajna ,wiosenna odsłona łazienki p.s. u mnie też tylko sztuczne kwiaty ,mają szanse przetrwać dłużej niż rok :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.04.2013 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 ja już po piwku i kolacji z mężem - pasta rybna wyszła bossssssssskaaaaaa zjadłam z moim paluchem wielozbożowym omg, z przepadziwości to bym z 10 mogła zjeść, dobrze że nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.04.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 A ja dzisiaj na kolację miałam kebaba . Mąż przywiózł, bo nie mam już sił stać nad garami . A tego piwka zazdroszczę, jeszcze jakieś pół roku/rok i też będę mogła wypić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 05.04.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ja tez robilam pizze:D-nawet Olinek wcinal:D Reni-lazienkowa odslona bardzo mi sie podoba,sama zaczynam sie wkrecac w jakies plakaty,kiedys wpadlo mi cos z turkusem-fajny kuchenny i nie wiem gdzie to widzialam:(-chyba mial slynny napis KEEP CALM... Anetko- I Venuska oczywiscie:hug:-dla glospodyni najwieksze hugi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 05.04.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 A ja dzisiaj na kolację miałam kebaba . Mąż przywiózł, bo nie mam już sił stać nad garami . A tego piwka zazdroszczę, jeszcze jakieś pół roku/rok i też będę mogła wypić . Tak SE to tlumacz:lol2:-jak karmic bedziesz to alkoholu nie tkniesz:D Ja to mam czasem taka ochote sie nadzystac:D-mowie ze jak juz zakoncze karmienie to jak ZUL kupie wino zamkne lazienke i ochleje sie jak prosie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 05.04.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Gumisia po takiej przerwie to Ci kieliszeczek wystarczy a nie całe wino :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.04.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 matko dziewczyny Gienowefko!! Ty to jak coś strzelisz, to człowiek pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 05.04.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 matko dziewczyny Gienowefko!! Ty to jak coś strzelisz, to człowiek pada Do uslug:lol2::lol2:-samo zycie:lol2::lol2: Nesska-ja sie boje ze jak na etykietke popatrze to bedzie "po ptokach":lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.04.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 ostatnio spiłam się na moje urodziny w styczniu winkiem, słuchajcie do dziś jeszcze winka nie piłam a powiem że piłam sobie często ale nie w takich ilościach jak ostatnio:eek:, w każdym razie jak już o północy modliłam się do toalety to moja córka przyszła z swoją książką z przyrody i czytała mi negatywne skutki picia alkoholu, potem spytała dlaczego piję skoro powinnam to wiedzeć:lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 05.04.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 :lol2::lol2::lol2:Reni-wymiekam:lol2::lol2: A u mnie w szafce taki fajny alkohol stoi i za kazdym razem jak otwieram szafke i patrze na butelke mam wrazenie ze wola-BIERZ MNIE-BEDZIE WSPANIALE:lol2::lol2: A ja ciagle o" suchym pysku":( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.04.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 do mnie od stycznie już nic nie woła, zastanawiam się kiedy znów będę miała ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 05.04.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 reni fajną masz córę :lol2: ile ma lat??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 05.04.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 A ja dzisiaj na kolację miałam kebaba . Mąż przywiózł, bo nie mam już sił stać nad garami . A tego piwka zazdroszczę, jeszcze jakieś pół roku/rok i też będę mogła wypić . ja nie miałam siły stać więc na kolację podszedł królik. z czekolady. bardzo zdrowo... (ale mam kurka całą królikarnie w szafce po swiętach, bo sie matki wyzbyły słodyczy moim kosztem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.04.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 A ja wciągnęłam na kolację zwykłą kanapkę z kajzerki i dopchnęłam prawie całym małym opakowaniem delicji, bo te kajzerki to co raz mniejsze pieką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts