Ilona Agata 06.04.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Venus , sówka wymiata . Koty też (jakie one duuuże już są )! A co z bambakami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.04.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 A no właśnie! Kotki cudne tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.04.2013 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Dzięki jasne, że możecie zgapić, to żaden mój autorski pomysł, przecież sowy na rynku już są Pysiu nic nie kleiłam wszystko przyszywam, ale może pomysł z klejem nie jest głupi Ilonko nie umiem ich szyć, szary wyszedł mi niekształtny i się zraziłam. Dopiero dziś po prawie tygodniu wypakowałam filc na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.04.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ładny masz ten filc . Sówka super, ja już kupiłam na Pakamerze jedną, ale może w przyszłości też uszyję drugą (jako podusię) . Na razie nie, bo mały bez poduchy ma spać , a ja mam w planie uszyć koszyk na kosmetyki i pieluchy, ale coś czuję, że to będzie ponad moje siły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.04.2013 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 masz jakieś inspiracje jak by ten kosz miał wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.04.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Mam już jeden filcowy koszyk z Home and You, więc coś w tym stylu: http://img545.imageshack.us/img545/7190/dsc1259vf.jpg Oczywiście bez zameczków i zamiast dziur byłyby ucha ze sznurka np. . Szkoda, że kupiłam tylko jeden, z drugiej strony nie jest wykonany jakoś powalająco (w środku widać zszyte boki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.04.2013 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 żeby nie było widać poszłoby 2x materiału Ilonka koszyk nie wydaje się trudny, rączki może jakieś kupne plecione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.04.2013 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 wersja męska http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/P4067453_d_zps4820f86e.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/P4067449_d_zpsdd37b2e2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.04.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Venus Ty już dla przyszłych venusiątek szyjesz??? Ta też fajna- ale wersja damska bardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.04.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Mam już jeden filcowy koszyk z Home and You, więc coś w tym stylu: . takie koszyki po kilkanaście złotych były w BRW w róznych rozmiarach sówki ładniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.04.2013 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Nesska ja szyję dla dzieci w rodzinie na dzień dziecka nie będę przepłacać jak sama umiem, może nie są super pro ale nad pierwszą siedziałam 4,5 h a nad męską 2 h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 ODJAZD-JA POPROSZE MESKIEGO DUZEGO I W TYCH KOLORACH:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.04.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 męska sówka piękna tylko troszkę oczy krzywo wycięte:lol2::lol2::lol2: mówi ta co guzika nie umie przyszyć helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.04.2013 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 zaraz się okażę że ja biznes swój będę otwierać dziewczyny to wbrew pozorom nic trudnego, zachęcam do samodzielnego szycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.04.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 dziewczyny to wbrew pozorom nic trudnego, zachęcam do samodzielnego szycia Zgadzam się. Ja to jestem noga w tych sprawach, a też dałam radę . Venus, ale Ty jesteś błyskawica, ja jedną maskotkę cały dzień szyłam - czasami nawet dwa dni . Z pomocą mamy i jej maszyny do szycia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.04.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 a ja myślałam, że 4,5 godziny to dużo no ale przynajmniej nie oszukujesz, że jesteś noga w szyciu Ja całe dzieciństwo szyłam lalkom barbie ubrania, bo szybko te firmowe mi się nudziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.04.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Venuska, Powiem tylko, że zdolna bestia jesteś A że sowa ma oczy krzywo? Nikt nie ma symetrycznej twarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.04.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ekstra te Twoje sówki. Obie PS Mój kot też przybiera dziwne pozy. Najczęściej kiedy śpi (czyli jakoś przez 4/5 dnia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.04.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Justyś, ładnie!Ja uszyłam swojemu łobuzowi skrzyżowanie teletubisia z, hmmm, w sumie to nie wiem czym. Ręcznie szyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.04.2013 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Cenk ju Już bym chciała nową wersję uszyć z brązem ale kurcze późno już...no i myślę spróbować z klejem Dropka a u nas kotki jakby ze snu zimowego się obudziły, nie śpią tyle co przez ostatnie pół roku, dużo się bawią w kółko ganiają, a Fiona mam wrażenie przeżywa drugą młodość może to marcowanie, a może po prostu dzień dłuższy :p Wszystkie aplikacje na sowy wycinam ręcznie i ręcznie przyszywam. Jak już przyszyję co trzeba to obracam na lewą stronę i w minutę maszyną do szycia. Później tylko wypchać kulkami, zaszyć i obfocić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts