Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Venus sówki piękne, ale damska ewidentnie ma focha bo rzęsami kłapnęła.

Ale ja w innej sprawie. W sypialni masz malma średniobrązowego. nie wiesz może czy w tym kolorze można dobrać półkę expedit albo lack w ikea? Skończyło mi się miejsce na ksiażki w ''gabinecie'' a sypialnia to jedyne miejsce gdzie mogę wstawić bezproblemowo jakiś mebel jeszcze.

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Justynko http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif

Jaką mają wysokość???

Gdzie kupowałaś materiał?

Ja też takie chcę!!!!!!

Chyba się zainspiruję :rolleyes: idealne do Igora na łózko którego jeszcze nie ma :p

Chyba że można składać u Ciebie zamówienia? :cool: - sowa, jelonek, choinki, orzechy, kasztany :rotfl: - no wiesz cały zestaw do motywu lasu :lol:

Dziewczyny :o dzięki, wy się zachwycacie a to takie zwyklaki som ;)

Sowa mądra głowa nie książki na głowie :lol2: tylko czapkę z tym dzyndzlem jak absolwent uczelni :cool: zdjęcie zrobione bardziej od dołu więc faktycznie słabo widać że to czapka sterczy. Ta mądra głowa jest prostokątna więc taka trochę poduszkowata.

Już wiem dlaczego jedne szyję dłużej a drugie nie. Szybko szyje się te bez pierzastych skrzydeł, bo te z pierzastymi to każdą łezkę wycinam i doszywam w ręku, na jedno skrzydło 12-15 piór :eek:

Aguś 20 do 30 (20 ma ten najmniejszy). Mogę uszyć, ale daj mi czas żeby mi to jeszcze lepiej wychodziło, chociaż muszę przyznać że zaszywanie końcowe opanowałam już całkiem nieźle.

No i pokaż jakbyś chciała żeby to wszystko wyglądało, mniej więcej:rolleyes:

Mogę uszyć, ale daj mi czas żeby mi to jeszcze lepiej wychodziło, chociaż muszę przyznać że zaszywanie końcowe opanowałam już całkiem nieźle.

No i pokaż jakbyś chciała żeby to wszystko wyglądało, mniej więcej:rolleyes:

Really ?:rolleyes:

Muszę pomyśleć w takim razie, bo coś tam mam w głowie, a w necie nic takiego nie znalazłam.

Dużo chyba tez zależeć będzie od materiału jaki się znajdzie - żeby fortuna za te poduchy/zwierzaki nie wyszła ;)

Dzięki Tobie wiem że te poduchy są realne :cool:

Będę myśleć i dam znać :hug: