żona m 06.04.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Venus sówki piękne, ale damska ewidentnie ma focha bo rzęsami kłapnęła. Ale ja w innej sprawie. W sypialni masz malma średniobrązowego. nie wiesz może czy w tym kolorze można dobrać półkę expedit albo lack w ikea? Skończyło mi się miejsce na ksiażki w ''gabinecie'' a sypialnia to jedyne miejsce gdzie mogę wstawić bezproblemowo jakiś mebel jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.04.2013 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Żono twoja interpretacja jest ciekawa cały dzień myślałam, że to śpiąca sowa W kwestii ikea nie mam pojęcia, ja chyba ogarniam tylko serię malm kolor średniobrązowy w kwietniu mieli wycofać ale nie wiem czy we wszystkich seriach czy tylko w malmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.04.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 śpiąca krolewna z fochem:lol2: Kurcze właśnie chodzi mi o ten średni brąz , na stronie tylko w kolekcji Malm go widze. Kurcze a miałam kupić brązowo-czarne to się rozmyśliłam, ze jak wenge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.04.2013 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 a z białym źle będzie? ja pomieszałam i toaletkę mam białą i szczerze nie zamieniłabym jej na żadną inną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.04.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 no właśnie nie wiem...widziałam u ciebie toaletkę i wygląda pozytywnie. choć były swego czasu te toaletki w kolorze naszych mebli, to sie zastanawiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.04.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Venusko ale zdolniacha z Ciebie nie mogłaś tych sówek dwa miesiące wcześniej uszyć mi się szykują chrzciny damskie i meskie i sobie sowy do prezentu umyśliłam i z Holandii przytargałam a te Twoje ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.04.2013 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Pasik czeba było mówić!! Dziś dołączyła do nas sowa mądra głowa http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/P4077467_d_zps0d30170a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 07.04.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) No venus rozkręcasz się A co ta sowa ma na głowie??? To różowe? Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.04.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Dżasta - co tu się wyprawia Cudeńka tworzysz no no no:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.04.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 No venus rozkręcasz się A co ta sowa ma na głowie??? To różowe? jak sowa mądra głowa to biret pewnie. Sówki śliczne, cała rodzinka. Teraz pasieczek wygląda jak synek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.04.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Justynko http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif Jaką mają wysokość??? Gdzie kupowałaś materiał? Ja też takie chcę!!!!!! Chyba się zainspiruję idealne do Igora na łózko którego jeszcze nie ma Chyba że można składać u Ciebie zamówienia? - sowa, jelonek, choinki, orzechy, kasztany - no wiesz cały zestaw do motywu lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.04.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Ja pomyślałam, że to książka , ale wtedy sowa mądra głowa byłaby równocześnie sową-modelką, która uczy się prosto chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.04.2013 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Dziewczyny dzięki, wy się zachwycacie a to takie zwyklaki som Sowa mądra głowa nie książki na głowie tylko czapkę z tym dzyndzlem jak absolwent uczelni zdjęcie zrobione bardziej od dołu więc faktycznie słabo widać że to czapka sterczy. Ta mądra głowa jest prostokątna więc taka trochę poduszkowata. Już wiem dlaczego jedne szyję dłużej a drugie nie. Szybko szyje się te bez pierzastych skrzydeł, bo te z pierzastymi to każdą łezkę wycinam i doszywam w ręku, na jedno skrzydło 12-15 piór Aguś 20 do 30 (20 ma ten najmniejszy). Mogę uszyć, ale daj mi czas żeby mi to jeszcze lepiej wychodziło, chociaż muszę przyznać że zaszywanie końcowe opanowałam już całkiem nieźle. No i pokaż jakbyś chciała żeby to wszystko wyglądało, mniej więcej:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.04.2013 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 z tą rodziną to się zgadza żono matka sowa wrzuciła foszka, mądra głowa stoi na czele, a syn taki przykurcz nawet pierzastych skrzydeł nie ma, ale uszy w matkę chociaż ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.04.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Sowa mądra głowa nie książki na głowie tylko czapkę z tym dzyndzlem jak absolwent uczelni na biret , jak mówiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.04.2013 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 ano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.04.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Mogę uszyć, ale daj mi czas żeby mi to jeszcze lepiej wychodziło, chociaż muszę przyznać że zaszywanie końcowe opanowałam już całkiem nieźle. No i pokaż jakbyś chciała żeby to wszystko wyglądało, mniej więcej:rolleyes: Really ? Muszę pomyśleć w takim razie, bo coś tam mam w głowie, a w necie nic takiego nie znalazłam. Dużo chyba tez zależeć będzie od materiału jaki się znajdzie - żeby fortuna za te poduchy/zwierzaki nie wyszła Dzięki Tobie wiem że te poduchy są realne Będę myśleć i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.04.2013 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.04.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Venusku piękne obie sówki Pomysłowa jesteś i naprawdę świetnie Ci to wychodzi, więc może pomyśl nad działalnością A powiedz czym wypełniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.04.2013 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 kulkami hypo (hipo? ) alergicznymi, taki standardowy wypełniacz Najpierw zobaczę czy będą jakieś klajenty, bo szyć lubię, ale pracuję też zawodowo więc fabryki nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts