pysiaczek 07.04.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 A gdzie nabyłaś te kulki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.04.2013 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Pysiu na allegro filc też \ zazwyczaj wszystko kupuję tam, nie lubię jeździć i wybierać, taka wygodnicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.04.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Dzięki Może jutro się ogarnę z jakimś zamówieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.04.2013 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Dziewczyny jaki wymiar powinien mieć kocyk dla dziecka? małego takiego w łóżeczku ze szczebelkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.04.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) Siemka Laseczki po l4:) Widzę, że Venus od rana "klepie" Dziewczyny jaki wymiar powinien mieć kocyk dla dziecka? małego takiego w łóżeczku ze szczebelkami? wiesz zależy do czego ma być kocyk bo i łóżeczka mają różne rozm i kocyki. Ja bym kocyk pod wózek brała bo w łóżeczku to albo różek, albo śpiworek albo jakiś bawełniany kocyk cienki na upały. U nas się sprawdziły te ( wielkośc i materiał 100% bawełniane wybrałam z muchomorem i drugi taki pastelowy) edit: http://www.podpierzyna.pl/product-pol-1882-Kocyk-DF-Mushrooms-Blue.html Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.04.2013 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Nie, jednak z szycia kocyków rezygnuję napaliłam się i już mi się odechciało skupię się na maskotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.04.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 ja bym zamówiła taką girlandę do pokoju:P wiesz te takie norweski trójkąty do morskiego pokoju:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.04.2013 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Wiem, też je będę szyć i karuzele nad łóżeczko Magda jaką girlandę dokłądnie byś chciała. Jaki wymiar tójkątu, co na tych trójkątach, jakie kolory, ile trójkątów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.04.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 O mamuniu!Justyna, rozkręcasz się. A sówki rewelacyjne!Moim faworytem jest mądra głowa. Ciekawe czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.04.2013 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.04.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 helloł w poniedziałkowy słoneczny dzionek kurcze zazdroszczę wam jakich kolwiek zdolności, ja tylko pieniądze potrafię wydawać:(:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.04.2013 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Reni myślę że jakbyś usiadła to też byś umiała naprawdę to się wydaje mega trudne a jest łatwe, jedynie pióra są pracochłonne. Korpus rach ciach na maszynie i nic się nie strzępi Chciałabym się nauczyć szydełkować, moja babcia umie, kiedyś mi pokazywała ale nie załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 08.04.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Justyś to ja tez będę sowy zamawiac ,a co Tylko jakiś cennik zrób Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.04.2013 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 super mąż obiecał mi stronę zrobić jak skończy zlecenie właśnie dumam nad nazwą, może jakiś casting? wkręciłam się na poważnie, księgowa już ogarnięta, a co na legalu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.04.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 mnie interesują barwy marynistyczne - czerwień, granat i biały:) a tak w ogóle to fajny pomysł - i zasłonki szyj:P z fajnego materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.04.2013 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Magda najpierw małe rzeczy, z czasem może duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.04.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 aaa no widzisz - wydawało mi się że obszycie firanki - zasłon albo dorobienie szelek to mniej ale ja się nie znam - guzika przyszyć nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.04.2013 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Nie czuję się jeszcze tak pewnie aby ktoś mi zapłacił za zasłony, to co dla nas to wiadomo nie strach Jak się wprawię na szyciu rolet rzymskich to kto wie, ale wydaje mi się że i tak już popłynęłam ze swoją działalnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.04.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 spoko - na sukienkach skończysz albo musisz na takie szycie styl zmienić na shabby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.04.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 myślałam o spódniczkach dla małych dziewczynek, ale przecie ja nie mam takiej modelki żeby ją zmierzyć u męża w rodzinie same chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts