Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny chcę taką konsolę :

http://www.karinameble.pl/pl/p/meble-kolonialne-konsola-LD-545-brown/2604

oczywiście brakuje mi 4 cm :mad:

Czy ktoś wie gdzie można znaleźć taką tylko mniejszą? Ściana ma 96 cm lub gdzie można zamówić zrobienie takiego stelaża? :cry:

Może TUTAJ zapytaj czy nie zrobią ci takich nóżek :cool: Konsolka bardzo ładniusia :yes:

Edytowane przez ivy17

Byliśmy w biedrze :yes: pufy w każdym kolorze, nie kupiłam bo naszym zdaniem jakość fatalna :eek: to nawet nie jest włóczka gruba tylko spleciony sznurek który po czasie będzie odstawać w takie brzydkie farfocle. Cena mnie strasznie kusiła bo chciałam kotkom do drapania kupić, ale chwilowo mamy inne wydatki :cool: ja nie polecam, aha! i śmierdziały te pufy przeokrutnie bazarem, a to ciężko wywietrzyć.

Byliśmy w biedrze :yes: pufy w każdym kolorze, nie kupiłam bo naszym zdaniem jakość fatalna :eek: to nawet nie jest włóczka gruba tylko spleciony sznurek który po czasie będzie odstawać w takie brzydkie farfocle. Cena mnie strasznie kusiła bo chciałam kotkom do drapania kupić, ale chwilowo mamy inne wydatki :cool: ja nie polecam, aha! i śmierdziały te pufy przeokrutnie bazarem, a to ciężko wywietrzyć.

To mnie pocieszyłaś, bo ja chciałam dozdrowieć i nie ruszać się z domku, ale cały dzień baaardzo mnie kusiło, żeby podskoczyć do jakieś Biedronki i zakupić do pokoju małego turkusową albo grafitową. Fajnie by wyglądała przy fotelu, ale jak jakość słaba, to nie mam czego żałować :yes:.