naberia 21.07.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Si Właśnie tak na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.07.2011 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 i jak żyć? http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/18/24/81/1718248166 http://account3.nazwa.pl/word/v9.jpg Wszystkie od Very Wang Moja do najlżejszych też nie należy, mam nadzieję że się zapnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.07.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Wszystkie od Very Wang Moja do najlżejszych też nie należy, mam nadzieję że się zapnę absolutnie boskie Venus, a Twoja to ktory model? Pewna jestem, ze bedziesz wygladac przepieknie I sie nie przejmuj ... emocje uniosa kazde kilogramy materialu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.07.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Venus, Ty mi musisz na dzień przed ślubem takie śliczności pokazywać??? Why???!!! Sukienki piękne, zwłaszcza pierwszą bym nie pogardziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.07.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Eh....no właśnie Dlaczego ja się połasiłam na tą od San Patrick? (chociaż i tak jest piękna, ostatnio mierzyłam i jestem przekonana o jej urodzie ) ale te od Very Wang...chociaż ze zdjęcia modelki bardziej podoba mi się druga (taka ala Zień) to w rzeczywistości lepsza jest pierwsza Ilonka trzymam za was kciuki, będzie dobrze Wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 22.07.2011 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 co ty masz brązowe drzwi dobrze zrozumiałam i niech już będzie ta tapeta!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.07.2011 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Ulcia chyba nie za bardzo zrozumiałam jakoś tak chaotycznie napisałaś W każdym razie mąż absolutnie nie chce się zgodzić na białe nowoczesne drzwi, tylko i wyłącznie brąz wchodzi w grę. Dziś układają się panele w pokoju dziecka / środkowym i ma się chyba kłaść tapeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.07.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Hej Venus, nadrabiam zaleglosci forumowe i postanowilam sie przywitac po dlugiej przerwie:-) Akurat trafilam na przelomowe momenty u Ciebie i Ilonki:-) 3mam kciuki, zeby wszystko poszlo po waszej mysli. Muszę sobie jeszcze looknąć, co sie u Ciebie dzieje, a mam duzo do nadrobienia, bo utknęlam u Ciebie na montazu kuchni, a Ty juz pewnie nawet tego montazu nie pamietasz:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.07.2011 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Hazel no faktycznie kupe czasu O kuchni już dawno zapomniałam, teraz przeżywam tapetę w gościnnym a co Cie tak długo nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.07.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Kurcze, tapetę, mówisz... nie doszłam jeszcze do tego momentu... bardzo duzo sie dzieje na budowie, praca i w ogóle...ale, ale zaczynamy najfajniejszy etap- wykonczeniówka ( jupi!). Wizualkami od architekta nawet sie nie chwale, bo ta nasza wspolpraca, to byla masakra jakas.Ostatecznie zrobil 90 % pod moje dyktando, no i Maz sie wkurza, ze to byla strata pieniedzy, bo i tak zrobie po swojemu:-) U Ciebie tez sie duzo dzieje, zamierzam wieczorkiem popodziwiac Twoje dokonania:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 22.07.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 no chodził mi o twoje drzwi że masz brązowe, myślałam że białe, to fajnie, a co do tapety pisałaś że czekasz na nią no i ja też na efekt żebyś zrobiła fotkę, chyba teraz zrozumiale jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.07.2011 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Ulcia tak tak teraz dotarło Hazel to koniecznie zrób swój wątek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.07.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Justynko, powiedz mi, zamawiałaś może prowadnice teleskopowe do swojego piekarnika? bo się zastanawiam, czy domówić, a nie wiem jak się sprawują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.07.2011 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Tak mam z teleskopowymi. Na początku nie mogłam ogarnąć ale teraz to w sumie sobie cenię. Gdybym zamawiała jeszcze raz wybrałabym piekarnik z wózkiem (czyli coś na rodzaj cargo tylko w piekarniku) Panele w środkowym ułożone, w poniedziałek tapeta...why? why? nie odwrotnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.07.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Moja mama i siostra ma piekarnik boscha z wózkiem. Mi ten system w ogóle nie odpowiada. Za każdym razem przy otwieraniu gorąca para bucha mi w twarz. Poza tym jak chcesz sprawdzić czy ciasto jest już ready - jest większe prawdopodobieństwo, że opadnie (od razu się styka z chłodniejszym powietrzem). Z przodu też jakoś nie bardzo się go obsługuje - jak już to z boku (chyba, że jest dość nisko). Aha, i te widelczyki na które się nakłada brytfanny są jakieś dziwne. Ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia. Czyli prowadnice teleskopowe polecasz? PS. Panele ułożone, a zdjęcia to gdzie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 23.07.2011 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 no gdzie te panele?/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2011 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 serio chcecie ujrzeć ten syf z malarią z rozłożonym do przycinania korkiem? Mąż zobaczył mój zachwyt nad tym pokojem i stwierdził...yyy...i zobaczysz będzie tak że ten pokój który zrobisz sama od A do Z będzie najładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.07.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 serio chcecie ujrzeć ten syf z malarią z rozłożonym do przycinania korkiem? :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2011 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Dobra milion pięćset sto dziewięćset ujęć pokoju środkowego - słońce nie jest dziś dla nas łaskawe...o bałaganie wspominałam prawda? http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P7230705.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P7230704.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P7230697.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P7230693.jpg Będą tu jeszcze drzwi brązowe, listwy białe, zasłony białe, dziecięce meble białe...fotel i kontury sowy na ścianie też białej, a zabawki będą filcowe i w oknie zawiesze filcową girlandę z serduszek...poniosło mnie P.S. Kolor ścian to Harmonia Decoral ( u mnie dziś wygląda na jakieś zielone, a jest kawą z mlekiem uwierzcie mi, panele to Afzelia Afrykańska kupiona w LM, takie same będą na holu górnym i są już w salonie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 23.07.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Venus no piknie! a jaki to kolorna scianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts