Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

phi :p w mojej biedrze pachnące plastikowym bazarem, ja tam sobie niuchnęłam :p :P

Ja dziękuję, mnie się to plecione sznurowadło aż tak nie podoba, a te drogie w Duka są chyba z grubej włóczki ;)

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czesc kobitki

Ja tez macalam i widzialam pufke,kuzynka kupila i przytachala pokazac te brudna turkusowa.Strasznie bylam napalona ale u mnie w salonie wygladala nieproporcjonalnie groteskowo:(a do Olinka wszedlby nastepny odcien niebieskiego i zrobilby sie MISZ-MASZ:(

Mnie sie podobala za ta cene,mysle ze stosunek jakosci do ceny calkiem O.K

Cos fajnego i nie -mega-drogiego na poprawienie humorku.

Ja sie jednak nie zdecydowalam:(

No fakt ostatnio Karchera mocno reklamują w tv :yes: ale jo ni mom i nie zamierzam mieć.

Dziewczyny w sprawie konsoli już nikt nic nie podpowie? :( musi być taki :cry: dostałam wycenę z jednej firmy za sam stelaż 1750 zł :lol2: dobre sobie, a w sklepie już z blatem na gotowo 1250 :lol2:

Venuska,

Ty poszukaj jakiegoś dobrego ślusarza, najlepiej takiego co ma zakład galwanizacyjny i niech skróci metalowe części o 4 cm.

Stolarz skróci Ci blat i będziesz miała wymarzoną konsolkę.

Edytowane przez illusjon
1250 to mnie też nie zachwyca :lol2: 500 za stelaż ok. Jak dodam przycinanie i obrabianie to się zbliżę do 1750 :lol:

No faktycznie ;), ale przynajmniej będziesz wiedziała jaki otrzymasz produkt końcowy :lol2:

:lol2:

Venuska, zapytam mojego szefa ekipy remontowej czy jakiegoś fachmana nie zna, bo wydaje mi się, że tak.

Dorabiają mi sufitowe ramię do deszczownicy, bo sklepowe było za krótkie :cool:

Gumiśka,

Tylko byś macała... :lol2:

Dziewczyny dzisiaj doniosły, że przez Ciebie chłopy stali w kolejce do Ikea jak po bilety na motor-show... :lol2: :p

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Magda ja mam tego karchera, leży na strychu, więc chyba nie muszę pisać czy przydatny