Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Raaany, slodzicie na maksa :D

Dawno tylu milych slow nie slyszalam :hug:

Jakiś czas temu u mnie pokazywałyśmy sobie z dziewczynami zdjęcia, no i wiadomo każda dostała jakieś komplementy.

Mówię kochanemu Mężu, że Ta i Ta to tak ładnie o mnie powiedziały,

a mąż znad laptopa:

Kotek, porób pdfy i podrukuj, bo lepiej już nie będzie :mad:

Porozmawialiśmy chwilę i chociaż już minęło 2 miesiące nadal jest miły i zna na pamięć wszystkie komplementy... :lol2:

to " z tam " moge trochę oddać :cool:

ja też chętnie oddam - mam 10 na zbyciu - która chce??? Jak weźmie w pakiecie z pupy i ud to nawet z cycek oddam:lol2::lol2::lol2:

Jakiś czas temu u mnie pokazywałyśmy sobie z dziewczynami zdjęcia, no i wiadomo każda dostała jakieś komplementy.

Mówię kochanemu Mężu, że Ta i Ta to tak ładnie o mnie powiedziały,

a mąż znad laptopa:

Kotek, porób pdfy i podrukuj, bo lepiej już nie będzie :mad:

Porozmawialiśmy chwilę i chociaż już minęło 2 miesiące nadal jest miły i zna na pamięć wszystkie komplementy... :lol2:

Nie, no o mezu moim nie moge zlego slowa powiedziec w tej kwestii.. ;)

Ale to jakos tak inaczej, jak ktos z poza najblizszego otoczenia powie cos milego :)

ja też chętnie oddam - mam 10 na zbyciu - która chce??? Jak weźmie w pakiecie z pupy i ud to nawet z cycek oddam:lol2::lol2::lol2:

:lol2: ja muszę samolubnie z cycek zostawić bo juz nic nie będzie...ale z reszty chętnie oddma :cool: nawet ładnie zapakuje :yes:

Marta dawaj swoje :D

E tam :p Ty to moje znasz chyba najlepiej , jako jedyna dostałaś w bikini :cool:

Gumiśka dobrze się trzymasz :cool: bardzo dziewczęcą urodę masz, spokojnie wyglądasz na -10lat:eek:

Illutku na tym ostatnim jesteś podobna do pierwszej dziewczyny mojego małżona :eek:

A co to jest ta taka czarna opaska na włosach na tym zdjęciu z krótką fryzurką, drugie foto:D

edit. na przedostatnim zdjęciu , bo widzę dodałaś jeszcze jedno w kokonie :lol2: