agatah 09.04.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 To ja już się lepiej nie pokazuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 09.04.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 ooooooo... a Maciej to kto? Mój syncio też Maciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 09.04.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 I mój synuś Maciuś Ty masz taaakiego duzego syna?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.04.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Illutku na tym ostatnim jesteś podobna do pierwszej dziewczyny mojego małżona A co to jest ta taka czarna opaska na włosach na tym zdjęciu z krótką fryzurką, drugie foto:D A taką se kazałam zrobić, a potem ja rozjaśniłam. Ja zawsze kombinowałam z włosami. Nawet czarne miałam jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.04.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ty masz taaakiego duzego syna?! Mój syn jest w wieku Venuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.04.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ilu ja byłam na 100% pewna, że męża wstawiłaś a nie syna:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 09.04.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Mój syn jest w wieku Venuski Nie wygladasz jak jego mama, a troche starsza siostra.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.04.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 A taką se kazałam zrobić, a potem ja rozjaśniłam. Ja zawsze kombinowałam z włosami. Nawet czarne miałam jak widać Podobasz mi się najbardziej w krótkich jasnych, bez opaski Choć ładnie Ci i w długich i w ciemnych! Bo ładnemu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.04.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Nie wygladasz jak jego mama, a troche starsza siostra.. Jest między nami 20 lat różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.04.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 To ja już się lepiej nie pokazuję. Pokazuj i bez marudzenia.... Widzisz co tu się dzieje, dobrze, że wszystkie pozajmowane, bo mogłabym być ich teściową ... :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.04.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 No dokladnie Ilu z tym Vatem to jakieś oszukaństwo:D Ty masz taaakiego duzego syna?! Ilu ja byłam na 100% pewna, że męża wstawiłaś a nie syna:lol2: Nie wygladasz jak jego mama, a troche starsza siostra.. Podobasz mi się najbardziej w krótkich jasnych, bez opaski Choć ładnie Ci i w długich i w ciemnych! Bo ładnemu....... A teraz pdf i wydruk :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.04.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ilutek ostatnia fotka zajebista, gdzie choć jedna zmarszczka? JA SIĘ PYTAM:D super laska, szkoda ze włosy ścięłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.04.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) illusjon, w ten Vat tak jak Anetka nie wierzę, chyba że zdjęcia jakieś stare . To i ja pokażę, chociaż mam avatarek, ale ze ślubu, więc pewnie lekko sfotoszopowany, a tak będzie sprawiedliwiej: agatah, MarJel, teraz czas na Was, nieładnie tylko podglądać . Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.04.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Jezu, jakie wielkie, teraz to nawet opryszczkę widać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.04.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 a synuś jaki fajowy:eek::eek::eek::eek: oj a dalsze fotki jeszcze lepsze, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.04.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ilonka ty jak nastolatka:jawdrop::jawdrop::jawdrop:, piękna dziewucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.04.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ilu wyglądasz super i z vatem nie ściemniej Wyglądasz młodziutko! Na fotce z kotem dla mnie jak dziewczynka A czy w krótkich czy w długich zawsze fajne W syna nie wierze pewnie kumple mu zazdroszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.04.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 [ agatah, MarJel, teraz czas na Was, nieładnie tylko podglądać . Ilonka ty się w ciąży lepiej nie denerwuj A widzisz a ja wolę to zdjęcie niż te wszystkie ślubne nie urażając nikogo Wyglądasz tak naturalnie i od razu dobrze Ci z oczu patrze Jak napisze, że masz takie dobre i mądre oczy , to strasznie głupio zabrzmi? ale takie pierwsze skojarzenie moje I te włosy piękne , zdrowe, gęste!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.04.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Jejku, jak to fajnie wiedzieć z kim się pisze Śliczne jesteście chociaż każda w innym typie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.04.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ilutku, kurde, dałabym Ci przynajmniej dychę mniej niż masz No i od razu widać, że fajna, charakterna babeczka Ilonka, wow, Ciebie mam okazję zobaczyć chyba po raz pierwszy. Ślicznaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts