MarJel 23.07.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Bardzo fajny duży, przestronny pokoik, w sumie to mogłyby w nim zamieszkać bliźniaki nawet:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 23.07.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Witam zakochałam się w Twoich hokerach wyglądają na bardzo wygodne, gdzie można takie nabyć?? ogólnie super u Ciebie, będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 23.07.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 oj jaki on duży ten pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2011 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Nooo...dziołchy właśnie to jest najlepszy pokój...a mąż nie zgodził się na przeniesienie tam sypialni...no trudno dla dzieci wszystko Aniu kolor to Harmonia z Dekorala, kawa z mlekiem jak się patrzy a nie jakieś coś jak na zdjęciu India fajnie że wpadłaś Hokery są wygodne i się nie brudzą! Kupiłam przez allegro, wpisz hoker bond cena ok 400 zł sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 23.07.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 o dziękuje, znalazłam. ale niestety nie ma w moich kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 23.07.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 hej Venus. Moja latorośl jeszcze śpi więc wkońcu mogę coś napisać u Ciebie. Wogóle to twój wątek śledzę od baaaardzo dawna ale jakoś nie było okazji się ujawnić, a raczej byłam za leniwa i nie chciało mi się rejestrować na forum Domek masz świetny. Kuchnia cud miód. W zależności od tego jaką wizję będę miała za min rok (bo wtedy pewnie będziemy meblować), albo pójdę właśnie w taki styl, albo jak ja to mówię wiejsko-skandynawski (którego fanką nie jestes ) No, a tak wogólę to zgadzamy się w paru kwestiach. Też będę mieć brązowe okna, białe listwy przy podłodze (mam teraz te ala drewniane i wogóle mi się nie widzą) i brązowe drzwi wewnętrzne (chociaż u mnie kwestia białych jeszcze nie jest zamknięta). A co do pokoi to ten środkowy również planujemy przeznaczyć dla naszej córki. Mi jednak narazie bardziej przypadła do gustu ta większa sypialnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2011 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Pszczółka witam witam Styl skandynawski to ma Aneta S i Psosin, więc zajrzyj może podejmiesz łatwiej decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 23.07.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Justynko, pokój dla dziecka super! I ta choinka w tle! Czyżby się już coś zapowiadało? bo widzę plany na urządzenie tego pokoju masz już konkretne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2011 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Beatko nic mi o tym nie wiadomo Chyba, że mąż spłata mi psikusa Akurat wizję na pokój dziecka miałam od zawsze, chyba nawet wcześniej niż wizję swojego ślubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2011 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Tak apropo zaczynam już trochę panikować ze ślubem, a to farbowanie włosów, a to obsesja że ktoś nawali ;/ Idę się leczyć patrząc na kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.07.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Tak apropo zaczynam już trochę panikować ze ślubem, a to farbowanie włosów, a to obsesja że ktoś nawali ;/ Tylko włosy pomaluj trochę przed, aby mieć czas by w razie co zmienić kolor;) Pamiętam jak ja tydzień przed porodem chciałam sobie przyciemnić mój od zawsze jasny blond na trochę ciemniejszy i co i wyszedł mi zielony-zgniły zielony:sick:, nie dało się nic z tym zrobić i synka poszłam rodzić jako brunetka, pierwszy raz w życiu:lol2: Venus, ta historia to tak dla rozładowania emocji, będzie dobrze:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2011 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Hmn...no ja w sumie teraz farbuję włosy na brąz i on też w zielony wpada bo jest odcieniem chłodnym, a w ciepłym jest mi nie do twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.07.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 a mi się wydawało, że blondynką jesteś... Chyba że planujesz tak drastyczna zmianę do ślubu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Tak...jestem byłam ale zaczęłam farbować i odrosty ciemniejsze są, a ja w brązie czuję się bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.07.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 czyli zmieniasz swój blond na kolor odrostów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 No już w zasadzie zamieniłam bo za blado wyglądałam i te odrosty ciemniejsze mi się nie widziały...a po założeniu cielistej sukienki masakra w brązie cacy P.S. Ja przez jeden rok przeszłam z blond na lekko rude, następnie na ogniście rude...później chciałam jednak blond więc platyna itp aż w końcu blond i teraz brąz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.07.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 hehe nieźle Ja całe życie w brązach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 25.07.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 (edytowane) cześć Venus, szukając pomysłów natknęłam się na herbaciarkę dla Ciebie może Ci się spodoba:) ' lub też: Edytowane 25 Lipca 2011 przez ulciapulcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.07.2011 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Ulcia...:jawdrop:piękna dzięki Niestety nie mam czarnych dodatków, a na oku mam już inne pojemniki na herbatę ale dzięki Chyba się tapeta w gościnnym nie położy bo panowie dziś liczą i liczą i jednej rolki brakuję....chyba zabiję makstudio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 25.07.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 n oto cieszę się że się chociaż spodobało, jak je zobaczyłam to uśmiechnęłam się i od razu pomyślałam że to herbaciarki dla Venus:) a co do tapety to szkoda, ale czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts