Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nooo...dziołchy właśnie to jest najlepszy pokój...a mąż nie zgodził się na przeniesienie tam sypialni...no trudno dla dzieci wszystko :p

Aniu kolor to Harmonia z Dekorala, kawa z mlekiem jak się patrzy a nie jakieś coś jak na zdjęciu ;)

India fajnie że wpadłaś :D Hokery są wygodne i się nie brudzą! :D Kupiłam przez allegro, wpisz hoker bond cena ok 400 zł sztuka.

hej Venus. Moja latorośl jeszcze śpi więc wkońcu mogę coś napisać u Ciebie. Wogóle to twój wątek śledzę od baaaardzo dawna ale jakoś nie było okazji się ujawnić, a raczej byłam za leniwa i nie chciało mi się rejestrować na forum ;)

Domek masz świetny. Kuchnia cud miód. W zależności od tego jaką wizję będę miała za min rok (bo wtedy pewnie będziemy meblować), albo pójdę właśnie w taki styl, albo jak ja to mówię wiejsko-skandynawski (którego fanką nie jestes ;))

No, a tak wogólę to zgadzamy się w paru kwestiach. Też będę mieć brązowe okna, białe listwy przy podłodze (mam teraz te ala drewniane i wogóle mi się nie widzą) i brązowe drzwi wewnętrzne (chociaż u mnie kwestia białych jeszcze nie jest zamknięta).

A co do pokoi to ten środkowy również planujemy przeznaczyć dla naszej córki. Mi jednak narazie bardziej przypadła do gustu ta większa sypialnia.

Tak apropo zaczynam już trochę panikować ze ślubem, a to farbowanie włosów, a to obsesja że ktoś nawali ;/

Tylko włosy pomaluj trochę przed, aby mieć czas by w razie co zmienić kolor;)

Pamiętam jak ja tydzień przed porodem chciałam sobie przyciemnić mój od zawsze jasny blond na trochę ciemniejszy i co i wyszedł mi zielony-zgniły zielony:sick:, nie dało się nic z tym zrobić i synka poszłam rodzić jako brunetka, pierwszy raz w życiu:lol2:

Venus, ta historia to tak dla rozładowania emocji, będzie dobrze:yes:

No już w zasadzie zamieniłam bo za blado wyglądałam i te odrosty ciemniejsze mi się nie widziały...a po założeniu cielistej sukienki masakra ;) w brązie cacy :wiggle:

P.S. Ja przez jeden rok przeszłam z blond na lekko rude, następnie na ogniście rude...później chciałam jednak blond więc platyna itp aż w końcu blond i teraz brąz :D