Monia_22 09.04.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Reni piękna kobieta z Ciebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.04.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 diana na 2 fotce wyglądasz jak ta aktorka co na wspólnej gra Maję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 09.04.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ale mam pecha :( Większość fotek już wykasowana :cry: Te na które się załapałam -Diana,Reni super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 09.04.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ale mam pecha :( Większość fotek już wykasowana :cry: Te na które się załapałam -Diana,Reni super i ja sie pod tym podpisuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 09.04.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 to nie fair.... ja nei załapałam się na większość zdjeć :/ tzn chyba sie nie załapałam na większość bo tylko venus, reni widziałam.... chyba że coś przegapiłam. a w tematach kosmetycznych to miałyście robione pazurki lakierem hybrydowym? ja sobie zrobiłam, wygląda dość fajnie ale ciekawa jestem stanu płytki paznokciowej po zdjęciu tegoż lakieru.... i dziś rano o tym u siebei pisałam nawet Duśka pisała że płytka to masakra potem..... a może nie u wszystkich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 09.04.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 gumiśka szpeszjal for ju JACIE NIEPIERNICZE!!!!!!FJU FJU ALE CIACHO I TO NIE TO BLONDI ANI NA TALEZU:lol2:-PRZYPOMINA MI BYLEGO!!!NIE MAM STRASZNIE DOBRYCH WSPOMNIEN OPROCZ JEDNEGO OFCOURSE:lol2: FAJNA BABKA Z CIEBIE -PRAWIE JAK ZE MNIE:lol2:-GUFNIARA:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 09.04.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 reni Ty jesteś śliczna dziewczyna na tym pierwszym zdjęciu jakoś tak inaczej- poważniej wyglądałaś. I te oczy Gdzie to zdjęcie było robione??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.04.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 No żesz.....i znowu nie załapałam się na fotki!!!!!!!!!!!!! reni....piękna z ciebie dziewczyna.....matko....piękna z was para tak w ogóle:):) chociaż na jedną fotkę zdążyłam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 09.04.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 niestety już 33:( Reni witaj w clubie 33 . U mnie też tyle wiosen ale ta to chyba sobie odlicze bo wiosny niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 09.04.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Hej Venusko obiecane zdjecia ale tylko na chwilke Ja i Ja z córciami !!! Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez ZUZIA5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 09.04.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Nadrobiłam, ufff. Niestety na zdjęcia się nie załapałam .... Reni piękna kobita z Ciebie, podobna jesteś na tym zdjęciu do mojej bratowej I wyglądasz na taką, co nie cierpi na chorobę języka:) Venus sowy zajefajne:) Justyna ja Twoje zdjecia gdzieś już widziałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.04.2013 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Reni jaka Ty wylaszczona Zuzia kędziorek na głowie najbardziej mi się podoba, a Ty jaka szczupła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.04.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Zuziu...to twoje córcie ? Co jedna to ładniejsza!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 09.04.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Chciałam się przywitać z przemiłą właścicielką dziennika, od dłuższego czasu podczytuję i tak się chyba troszkę mijamy, to tu to tam:) Domek bardzo w mim stylu Chyba dziś macie rocznicę zamieszknia w Waszym domku, jeśli pozwolisz to czasem coś skrobnę, pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.04.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ankaris witam Serio to dziś? a ja sama w domu, mąż pije z kolegami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 09.04.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 No taką datę doczytałam w stopce;) czasami tak bywa, że trzeba samemu świętować, ale przecież jest FM, a jak zauważyłam to tu nie brakuje bratnich duszyczek:) 2 lataka jak się nie mylę ale chyba fajnie się mieszka? w takim domku:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.04.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 DZiewczynki fajnie było Was znów zobaczyć Reni to zdjęcie macie super:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.04.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Venuska szampana można i samemu się napić:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 09.04.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Zuzia kędziorek na głowie najbardziej mi się podoba, a Ty jaka szczupła :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 09.04.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Zuziu...to twoje córcie ? Co jedna to ładniejsza!!!! Tak wszystkie Mojeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts