Kamilcia 09.04.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Zuzia śliczny babiniec swoją droga, szybko sie uwinęłas z całą czwóreczką Reni bardzo ładną kobietą jesteś a reszty nie widziałam to nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.04.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 A ja Zuzi zdjęć nie widziałam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 09.04.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Venuska szampana można i samemu się napić:lol2: A czemu samemu my sie z Venuska napijemy , ja tylko wirtualnie bo dopiero co odstawilam najmniejszego kedziorka od cyca !!! Ale Venusko Zdrówko i jeszcze mnóstwo rocznic w waszym ślicznym domku wam życzę http://img547.imageshack.us/img547/496/szampanfull.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.04.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Właśnie mąż mi romantycznie napisał, żebym nie czekała i poszła spać on idzie na striptiz Mieszka się fajnie, ale niektóre tematy wykończeniowe skutecznie mnie już wykańczają Aneta poka avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 09.04.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 A ja Zuzi zdjęć nie widziałam:( Oj a dopiero co usunełam !!! Anetko a to Ty bo avatarek jakis NEW !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.04.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Zuzia dziękuję :* to ja się rozczęstuję na koszt Twojej firmy / warsztatu ZDROWIE! Nas wszystkich Panie :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 09.04.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Zuzia śliczny babiniec swoją droga, szybko sie uwinęłas z całą czwóreczką Kamilcia No sama w szoku jestem :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 09.04.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Twoje zdrówko Venusko:yes:Nic się nie martw, jutro mężulek Ci to wynagrodzi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.04.2013 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Nie martwię się Wrócić, wróci przecież dobrze karmię a ze striptizem nigdy nie miałam problemu:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 09.04.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Nie martwię się Wrócić, wróci przecież dobrze karmię a ze striptizem nigdy nie miałam problemu:cool: Dlatego ja mojego nie puszczam- bo nie karmię więc może nie wrócić Serio na striptiz poszedł??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 09.04.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.04.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 tak ja jestem za tym, że czasem trzeba od siebie odpocząć. Ja lubię potańczyć o czasu do czasu mocno się wygłupiając z koleżankami czy pójść na zakupy, on wyjść na ruski rok na piwo z kolegami i skończyć na striptizie i lapdensie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.04.2013 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.04.2013 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Dzień dobry Venuska:hug: awaterek to nie ja:) Ja tez nie mam nic przeciwko patrzeniu, dotykac Męzowi nie pozwalam :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.04.2013 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 10.04.2013 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Dzień dobry:D Venus ja jeszcze słowo w kwestii konsoli. Ta którą pokazałaś z krainymeble jest super. Doczytałam się że jej stelaż jest wykonany ze stali nierdzewnej, wiec nie wiem czy taniej znajdziesz.... ale mozesz znaleźć kogoś, kto zajmuje się polerowaniem aluminium i byłby w stanie wykonać taki stelaż. Na to masyw drewnianay chyba nie da rady (za ciężki), ale płyta fornirowana jak najbardziej i masz konsolkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.04.2013 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Helloł Dziś mamy wolne, ale będziemy w rozjazdach, musimy jechać na Bartycką pooglądać drzwi, bo w ten łykiend powinniśmy już zamówić Jest bliżej jak dalej, wiemy już jakie frezy się nam podobają Zizi zobaczymy Natomiast jeżeli w sklepie na gotowo po opłaceniu czynszu już z blatem konsola może kosztować 1250 zł a Pan mi mówi że sam stelaż 1750 zł to ja dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Venuska, kupuj drzwi i kończ z tym wykańczaniem, bo 2 lata od wprowadzenia minęło, czas pomyśleć o remoncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.04.2013 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Oo super beda drzwi:) Czyli do Venusiatek coraz blizej:D Illusion Ty lepiej siedz cicho z tym remontem, bo jak maz Venuski to uslyszy to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.04.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Cześć Jak tam samopoczucie męża po szalonej nocy ??? Miłego dnia Venusko i prosze meldować, co udało sie załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts