kamiku 10.04.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Hej, hej Venuska witam sie i ja z rana Reni, fota z mezem super sliczna z Was para Plus ja wciaz sie nie moge napatrzec na te Twoje oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.04.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 helloł dziewczyny ja tez lubię to zdjęcie, wakacje, opaleni, wypoczęci, zadowoleni:) widzę że tu wczoraj impezka była, to o czym dziś pogadamy? Ja na striptis nie pozwalam, nie daj boże, jeszcze ucieknie a ja z dwójką dzieci, niespłaconym kredytem i niezrobionym ogrodzeniem:eek::eek::eek: zostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.04.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 helloł dziewczyny ja tez lubię to zdjęcie, wakacje, opaleni, wypoczęci, zadowoleni:) widzę że tu wczoraj impezka była, to o czym dziś pogadamy? Ja na striptis nie pozwalam, nie daj boże, jeszcze ucieknie a ja z dwójką dzieci, niespłaconym kredytem i niezrobionym ogrodzeniem:eek::eek::eek: zostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.04.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 reni to nie zrobione ogrodzenie najgorsze venuska jak twój mąż po imprezie z kolegami nadaje się do wycieczki po sklepach to ja podziwiam mojego pewnie bym z łóżka nie zwlekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.04.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 jeszcze ucieknie a ja z dwójką dzieci, niespłaconym kredytem i niezrobionym ogrodzeniem:eek::eek::eek: zostanę Dzieci dziećmi, kredyt kredytem, ale to ogrodzenie to mogłoby dokopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 10.04.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 ja na striptis nie pozwalam, nie daj boże, jeszcze ucieknie a ja z dwójką dzieci, niespłaconym kredytem i niezrobionym ogrodzeniem:eek::eek::eek: Zostanę :D:D:D ja tez nie pozwolilabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 10.04.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 A ja sama nie wiem nigdy nie pytał czy sie moze wybrac wiec ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Venuska, zobacz te konsole: tą łatwo zmniejszyć o 4 cm. Nawet Twój szanowny mąż po striptisie dałby radę, a potem, tylko dać do galwanizacji - KLIK Ta też łatwa do zmniejszenia, tylko blat nie taki, ale za to galwanizację można sobie podarować - KLIK I jeszcze coś takiego - też łatwa do zmniejszenia, bez galwanizacji, ale góra cała do wymiany - KLIK Nie ma konsolek 96 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 A ja owszem a ja tak. No jak ja w takich sprawach nie miałabym do K zaufania, to nie powinnam go z domu wypuszczać, a już na kilkudniowe wyjazdy służbowe to zupełnie nie. Ja nie lubię być ograniczana i podejrzewana, a brak zaufania boli szczególnie, wiec nie czynię drugiemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.04.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Dzieci dziećmi, kredyt kredytem, ale to ogrodzenie to mogłoby dokopać zdecydowanie:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.04.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 A ja owszem a ja tak. No jak ja w takich sprawach nie miałabym do K zaufania, to nie powinnam go z domu wypuszczać, a już na kilkudniowe wyjazdy służbowe to zupełnie nie. Ja nie lubię być ograniczana i podejrzewana, a brak zaufania boli szczególnie, wiec nie czynię drugiemu... Ja tez bym puscila, zolza nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 10.04.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Witam serdecznie:) Illusjon święte słowa, podpisuje się pod nimi, trzeba mieć zaufanie, bo inaczej klapa:yes: Venusko miłych zakupów:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.04.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Reni wariatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.04.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 A ja owszem a ja tak. No jak ja w takich sprawach nie miałabym do K zaufania, to nie powinnam go z domu wypuszczać, a już na kilkudniowe wyjazdy służbowe to zupełnie nie. Ja nie lubię być ograniczana i podejrzewana, a brak zaufania boli szczególnie, wiec nie czynię drugiemu... pewno że masz rację, ale ja jeszcze wierzę w to , że okazja czyni złodzieja:lol2::lol2: niestety:yes: im mniej okazji tym nic nie kusi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 10.04.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 A ja uwazam, ze zaufanie i zgoda na pojscie meza na striptiz to dwie rozne rzeczy Ufam swojemu M, jednak nie chcialabym, zeby chodzil i ogladal obce nagie babki Cale szczescie nigdy nie wyrazal checi, wiec problemu nie ma Poza tym jestem w 100% pewna, ze i on nie chcialby, zebym ja chodzila na pokazy chippendales Inna sprawa,ze mnie tego typu 'imprezy' tez nigdy nie krecily, wiec i on nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.04.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja mojemu M ufam- tylko innym kobitkom nie ufam... Jeszcze mi go jaka siłą weźmie biednego... Daleko szukać??? Trafi na taką Gumiśię niewyżytą i po chłopie (Gumiśka jesteś???) Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Moja bardzo dystyngowana, ale w gronie najbliższych zwariowana babka zawsze mówiła, że do szczęścia w związku wystarczy 5 zasad: - nie czyń drugiemu co tobie nie miłe, - odpłacaj tą samą monetą, ale nie pięknym za nadobne, bo po co przepłacać? - kto twierdzi, że nie ma miłości bez zazdrości pokochał wroga a nie przyjaciela - jak kobieta się nie szanuje to i mężczyzna jej nie uszanuje, dlatego nie zachowuj się jak pies i nie chodź przy nodze męża, - a jak kuzynka mojej mamy skarżyła się, że jej mąż ogląda się za innymi to jej powiedziała, że gały nie mydło nie wymydlą się .. Ja za pierwszym razem łamałam notorycznie 3 z nich, za drugim razem, ani razu ani jednej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.04.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ja tam bym poszła na pokaz chippendalesów :lol2::lol2:Która chętna? Gumisię wciągam na listę w ciemno bo wiem, że nie odmówi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 10.04.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 A ja mysle, ze nie ma jednej recepty na szczescie dla wszystkich.. I to co nazywa sie byciem szczesliwym dla jednych, dla innych jest czyms zupelnie przeciwnym.. Jedni sie czuja w pelni spelnieni i usatysfakcjonowani majac takie zycie, drugim to juz nie bedzie odpowiadac.. Nie ma co uogolniac - na swiecie zyje mnostwo roznych ludzi o odmiennych pogladach, charakterach, marzeniach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ja tam bym poszła na pokaz chippendalesów :lol2::lol2:Która chętna? Gumisię wciągam na listę w ciemno bo wiem, że nie odmówi:lol2: Ja byłam, ale Ci z hameryki lapsiejsi, nasi tacy jacyś, bo ja wiem, przepakowani (a ja za dużych mięśni nie lubię), 2 niższych lub równych mi wzrostem (164), a układ taneczny taki, że jakbym K poprosiła, to bez przygotowania pokazałby lepszy... Więc - ciekawość zaspokojona, a doznania poniżej średniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts