Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No dobra , te które wizy nie mają do roboty i robimy najazd na New York:lol2::lol2::lol2:

Oczywiście, że nie ma jednej recepty na szczęście dla wszystkich par, najważniejsze jest porozumienie i określenie pewnych zasad przez partnerów:yes: Mnie nie przeszkadza , że mój Mąż sobie popatrzy:yes::) Sama też lubię popatrzeć na apetycznego faceta:lol2::lol2::lol2: ale na tym koniec...Mam koleżankę, która z Mężem potrafi przez tydzień się nie odzywać jeśli ten nie daj Boże za jakąś kobieta na ulicy się obejrzy - z całym szacunkiem ale to niezdrowe:cool:

A ja owszem a ja tak. ;)

No jak ja w takich sprawach nie miałabym do K zaufania, to nie powinnam go z domu wypuszczać, a już na kilkudniowe wyjazdy służbowe to zupełnie nie. :eek:

Ja nie lubię być ograniczana i podejrzewana, a brak zaufania boli szczególnie, więc nie czynię drugiemu...

U mnie to samo...po jakiejś wizycie z kolegą- panem młodym byli ogólnie załamani ..moj twierdził że jakies średnie...a Pan młody że płaskie, bez cycków/jego żona ma czym oddychać/ :lol2:

Magda,

O czym my tu mówimy???

A gadamy o chippendalesach, striptisie i oglądaniu się za kobietami :lol2:

Czyli jak to wewnętrznie zaaranżować, żeby się kręciło, ale się nie przekręciło :lol2::lol2::lol2:

:rotfl: a ja tu z konsolą wyskakuję głupia ja:bash:

Od razu głupia :no:

Z chęcią zobaczę, z chęcią coś doradzę :)

Magda, więcej jest takich co chcą coś zobaczyć, a doradzić też zawsze możesz :lol2::lol2::lol2: