Nesska 10.04.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ja tam bym poszła na pokaz chippendalesów :lol2::lol2:Która chętna? Gumisię wciągam na listę w ciemno bo wiem, że nie odmówi:lol2: I ja, ja, ja, ja też!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.04.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 No dobra , te które wizy nie mają do roboty i robimy najazd na New York:lol2::lol2: Oczywiście, że nie ma jednej recepty na szczęście dla wszystkich par, najważniejsze jest porozumienie i określenie pewnych zasad przez partnerów:yes: Mnie nie przeszkadza , że mój Mąż sobie popatrzy:yes: Sama też lubię popatrzeć na apetycznego faceta:lol2::lol2: ale na tym koniec...Mam koleżankę, która z Mężem potrafi przez tydzień się nie odzywać jeśli ten nie daj Boże za jakąś kobieta na ulicy się obejrzy - z całym szacunkiem ale to niezdrowe:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.04.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Venuska a gdzie Ty???? Wizę Masz? Jakby co to możemy sobie tych chłopaków do siebie ściągnąć:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Za piękną kobieta na ulicy to nawet ja się oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.04.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Illu ja też i nawet M pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.04.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 A ja owszem a ja tak. No jak ja w takich sprawach nie miałabym do K zaufania, to nie powinnam go z domu wypuszczać, a już na kilkudniowe wyjazdy służbowe to zupełnie nie. Ja nie lubię być ograniczana i podejrzewana, a brak zaufania boli szczególnie, więc nie czynię drugiemu... U mnie to samo...po jakiejś wizycie z kolegą- panem młodym byli ogólnie załamani ..moj twierdził że jakies średnie...a Pan młody że płaskie, bez cycków/jego żona ma czym oddychać/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.04.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Za piękną kobieta na ulicy to nawet ja się oglądam Illu ja też i nawet M pokazuje Ja też:lol2: i nie mam nic przeciwko jak obcy faceci i na mnie sobie popatrza:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.04.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 i nie mam nic przeciwko jak obcy faceci i na mnie sobie popatrza:lol2::lol2: ja też nie mam nic przeciwko jak na mnie patrzą:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.04.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Co tu się wczoraj wyprawiało I to w blady dzień Nie wierzę. I mnie tu nie było Venusku przeleciałam 26 stron wstecz:mad: żeby znaleźć konsolę i doopa, nie znalazłam O czym my tu mówimy??? Z chęcią zobaczę, z chęcią coś doradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 A gadamy o chippendalesach, striptisie i oglądaniu się za kobietami Czyli jak to wewnętrznie zaaranżować, żeby się kręciło, ale się nie przekręciło :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.04.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Siemka Laseczki jakiś mam dziś zarobiony dzień,... Reni - a propo włosów pamietasz jaką farbą farbujesz i numer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.04.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 A gadamy o chippendalesach, striptisie i oglądaniu się za kobietami Czyli jak to wewnętrznie zaaranżować, żeby się kręciło, ale się nie przekręciło :lol2: a ja tu z konsolą wyskakuję głupia ja:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.04.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Magda fryzjer coś tam miesza więc nic nie wiem, zawsze jest to klika odcieni blondu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 10.04.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 A mnie dzisiaj net nawala i ucina mi dostep do swiata...Ale SEX wyniuchalam:lol2:-nie wiem kto kogo przelatuje ,ale ja sie zapisuje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 10.04.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 a ja tu z konsolą wyskakuję głupia ja:bash: WARJATKA:lol2:-conajmniej jakby to forum budowlane bylo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Magda, O czym my tu mówimy??? A gadamy o chippendalesach, striptisie i oglądaniu się za kobietami Czyli jak to wewnętrznie zaaranżować, żeby się kręciło, ale się nie przekręciło :lol2: a ja tu z konsolą wyskakuję głupia ja:bash: Od razu głupia Z chęcią zobaczę, z chęcią coś doradzę Magda, więcej jest takich co chcą coś zobaczyć, a doradzić też zawsze możesz :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 A mnie dzisiaj net nawala i ucina mi dostep do swiata... Ale SEX wyniuchalam:lol2:-nie wiem kto kogo przelatuje ,ale ja sie zapisuje:lol2: Przeleciałyśmy striptiz a teraz zastanawiamy się nad chippendalesami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.04.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 helloł Gumiśka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.04.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 a gdzie venuska? pracuje? o jezuniu przecie na zakupy poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.04.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Na Bartyckiej chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts