MarJel 25.07.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Chyba się tapeta w gościnnym nie położy bo panowie dziś liczą i liczą i jednej rolki brakuję....chyba zabiję makstudio UUUUU szkoda:(, a długo się czeka jakbyś dziś zamówiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.07.2011 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 No właśnie bez względu na to czy dziś zamówię czy nie 3-4 tygodnie...tamte dostałam po tygodniu, a panowie uwijają się jak w ukropie żeby skończyć wszystko przed naszym ślubem. No nic muszę przemyśleć koncepcję sypialni, bo może na ścianie garderobianej bym ją położyła skoro mąż i tak zaakceptować nie chce tej tapety z buźkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.07.2011 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Tadam!! W ten piątek o godzinie 7 rano ma się stawić Pan z szafą wiatrołapową (czyli postawię już ławkę bankierkę i zawieszę żyrandol yuuuuuuuupi ) i mniej urokliwą pralnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 26.07.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 n oto byle do piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 26.07.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Środkowy pokoik cudny poprostu! Wydaje się taki proporcjonalny, co jest przy pokojach poddaszowych nie jest takie częste. Czy ja już pisałam, jak bardzo podoba mi się twoja kuchnia. Gdybym się zdecydowała na nowoczesny styl, byłaby właśnie taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.07.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Aga dziękuję Ci bardzo. Właśnie wróciliśmy z Ikei, przygotowania do wieczoru panieńskiego i padam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 26.07.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 z tapeta szkoda - a to studio sie pomylilo i o 1 za malo przyslalo? tak czy innaczej - dodatkowe rozmyslania. baw sei dobrze na wieczorze pochwal sie co ciekawego robilyscie. ja lece na wieczor panienski w nastepna sobote i czekamy na zdjecia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.07.2011 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 no niestety studio źle wyliczyło ilość potrzebnej tapety, mi z tego wszystkiego odechciało się tapetowania Mój wieczór panieński ma być skromny, bo taki chcę żeby był, bez striptizu, ze mną 6 dziewuch. Chyba jedynym świnstewkiem będzie tort o wiadomym kształcie ale to już misja świadkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 27.07.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 A to ślub w najbliższą sobotę?Panieński robisz w piątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.07.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 (edytowane) Venus udanej imprezki!czekamy na fotki z wieczoru panienskiego ...yyy tzn z piątkowych prac oczywiście:oops: Edytowane 27 Lipca 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 27.07.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 O jak ja Ci zazdroszczę Po pierwsze tego że już tyle udało wam się wykończyć, a po drugie ślubu oczywiście A czy mogę prosić o zdjęcia łazienki na dole? Z pomocą jakiego programu robisz wizualizacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.07.2011 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Dziewczynki ślub 06.08.2011 r. czyli następny weekend Mam już takiego stresa że....ale przynajmniej mnie mobilizuję bo wiszę na telefonach i wszystko ogarniam Wieczór panieński w sobotę (tą), krzesła do jadalni zamówione na piątek. Pani do sprzątania na piątek, montaż szafy i pralni piątek, poprawki w kuchni piątek. Planowana wyprowadzka panów wykończeniówkowych piątek Pszczółka gdzieś wklejałam zdjęcia łazienki dolnej (mocno niewykończona, połowa ściany w żywym nie dekoracyjnym betonie ), podłoga antracytowa, ściany białe w połysku. Wizualizacje robię programem pro100 demo do ściągnięcia chyba ze strony producenta. P.S. Nie mogę się napatrzeć na 12 identycznych szklanek w szafce w kuchni (zwykłe , proste do drinków ale jak cieszą). Zaczynam też już na poważnie myśleć o zasłonach do salonu Jako że na razie nie ma szans na rolety rzymskie (7 tysięcy ;/ ) wymyśliłam dwie zasłony szare i białe, jedna puszczona, druga zawiązana (i tak będę musiała pokombinować na miejscu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 27.07.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 no no to wszystko naraz się dzieje ale tak jest najlepiej, wiec czekam na zdjęcia i domku i panieńskiego, udanej zabawy, a pan z tortem zamówiony:P a co do Ślubu, to oby pogoda dopisała, a nie tak jak do tej pory, tylko deszcz, deszcz i deszcz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.07.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Venus, łapie Cię przedweselna stresówka, znaczy ze wszystko w normie:-)Bedzie wszystko super. Jestem o tym przekonana. Jesli wieczor panienski w domu-to może ta panią do sprzatania zamow po ... Nie miałam pojęcia, ze rolety rzymskie sa takie drogie...masakra jakas:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 27.07.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 a to widziałam te zdjęcia. Tak mała jest ta łazienka że trudno coś ustawić. A tak wogóle to w następnym tyg ma być ładna pogoda, więc napewno w dniu ślubu będzie pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 27.07.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Nie miałam pojęcia, ze rolety rzymskie sa takie drogie...masakra jakas:( porządny mechanizm to jakiś kosmos. straszne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.07.2011 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Ale co ja mam zrobić kiedy rolet rzymskich pragnę? W kuchni na pewno nie odpuszczę, a później stopniowo będę zbierać na rzymskie do salonu (a trochę okien jest ). Striptizu na panieńskim nie będzie, to bardziej jak kolacja z dziewuchami i pogaduchy niż szalony panieński (ja to bym przeżyła i w cale bez, ale dobra ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 28.07.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 my tez mielismy slub 6 sierpnia;-) ale 6 lat temu;-) rano było pochmurno, potem zrobiło sie jeszcze pochmurniej (a chmury były tak malownicze ze pieknie na zdjeciach powychodziły) potem lujnęło, a potem wyszło najpiekniejsze słonce i tecza;-))) wiec mielismy wszystkie pogody na jeden dzien;-) bedzie dobrze;-)) a rolety to masakra wiem, a o jakich zasłonach myslisz? Ikea? no i czekamy na fotki piątkowych zmian bo sporo ich ma byc!))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.07.2011 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Hahahaha Aniu u was 6 sierpnia mija 6 lat ślubu, a nam dokłanie 6 sierpnia wypada 6 rocznica "bycia" ze sobą W Ikei widziałam ładne zasłony, ma je Reni też u siebie, ale raczej obstawiam jakieś szare metaliczne i białe matowe mleczne. Tkaniny raczej lekkie niż ciężkie Fotki będą jak wcześniej nie padnę, z tego wszystkiego teraz zamiast o 23 kładziemy się o 22 spać bo oczy możemy inaczej podpierać zapałkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.07.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 No na pewno roboty macie sporo. ALe nawet jak nie wszystko zdążycie zrobić do piątku, to się nic nie stanie i nie ma się czym stresować. Na pewno kumpele bedą Cię odwiedzać i wcześniej czy później zobaczą zamierzony efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts