Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No właśnie bez względu na to czy dziś zamówię czy nie 3-4 tygodnie...tamte dostałam po tygodniu, a panowie uwijają się jak w ukropie żeby skończyć wszystko przed naszym ślubem. No nic muszę przemyśleć koncepcję sypialni, bo może na ścianie garderobianej bym ją położyła skoro mąż i tak zaakceptować nie chce tej tapety z buźkami ;)

no niestety studio źle wyliczyło ilość potrzebnej tapety, mi z tego wszystkiego odechciało się tapetowania ;)

Mój wieczór panieński ma być skromny, bo taki chcę żeby był, bez striptizu, ze mną 6 dziewuch. Chyba jedynym świnstewkiem będzie tort o wiadomym kształcie ale to już misja świadkowej.

Dziewczynki ślub 06.08.2011 r. czyli następny weekend :) Mam już takiego stresa że....ale przynajmniej mnie mobilizuję bo wiszę na telefonach i wszystko ogarniam :D

Wieczór panieński w sobotę (tą), krzesła do jadalni zamówione na piątek. Pani do sprzątania na piątek, montaż szafy i pralni piątek, poprawki w kuchni piątek. Planowana wyprowadzka panów wykończeniówkowych piątek :D

Pszczółka gdzieś wklejałam zdjęcia łazienki dolnej (mocno niewykończona, połowa ściany w żywym nie dekoracyjnym betonie :D ), podłoga antracytowa, ściany białe w połysku. Wizualizacje robię programem pro100 demo do ściągnięcia chyba ze strony producenta.

P.S. Nie mogę się napatrzeć na 12 identycznych szklanek w szafce w kuchni (zwykłe , proste do drinków ale jak cieszą). Zaczynam też już na poważnie myśleć o zasłonach do salonu :D Jako że na razie nie ma szans na rolety rzymskie (7 tysięcy ;/ ) wymyśliłam dwie zasłony szare i białe, jedna puszczona, druga zawiązana (i tak będę musiała pokombinować na miejscu).

Venus, łapie Cię przedweselna stresówka, znaczy ze wszystko w normie:-)Bedzie wszystko super. Jestem o tym przekonana.

Jesli wieczor panienski w domu-to może ta panią do sprzatania zamow po ...:D

Nie miałam pojęcia, ze rolety rzymskie sa takie drogie...masakra jakas:(

Ale co ja mam zrobić kiedy rolet rzymskich pragnę? :D W kuchni na pewno nie odpuszczę, a później stopniowo będę zbierać na rzymskie do salonu (a trochę okien jest ).

Striptizu na panieńskim nie będzie, to bardziej jak kolacja z dziewuchami i pogaduchy niż szalony panieński (ja to bym przeżyła i w cale bez, ale dobra ;) )

my tez mielismy slub 6 sierpnia;-) ale 6 lat temu;-) rano było pochmurno, potem zrobiło sie jeszcze pochmurniej (a chmury były tak malownicze ze pieknie na zdjeciach powychodziły) potem lujnęło, a potem wyszło najpiekniejsze słonce i tecza;-))) wiec mielismy wszystkie pogody na jeden dzien;-)

bedzie dobrze;-))

a rolety to masakra wiem, a o jakich zasłonach myslisz? Ikea?

no i czekamy na fotki piątkowych zmian bo sporo ich ma byc!;-))))))

Hahahaha Aniu :D u was 6 sierpnia mija 6 lat ślubu, a nam dokłanie 6 sierpnia wypada 6 rocznica "bycia" ze sobą :lol2:

W Ikei widziałam ładne zasłony, ma je Reni też u siebie, ale raczej obstawiam jakieś szare metaliczne i białe matowe mleczne. Tkaniny raczej lekkie niż ciężkie ;)

Fotki będą jak wcześniej nie padnę, z tego wszystkiego teraz zamiast o 23 kładziemy się o 22 spać bo oczy możemy inaczej podpierać zapałkami :D