Venus_m 10.04.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 eh no nasza historia to jest cybermiłość Poznałam go w necie bo razem graliśmy w Diablo II, dołączyłam do jego klanu od 9 lat starszy. Jako, że ja zawsze na rozwój stawiałam to od razu szefa miałam na oku zaczęliśmy flirtować na gg jak miałam chyba 14 lat i pamiętam kiedyś mi powiedział że "ja chyba wiem, że to nie na poważnie, bo raczej się nigdy nie spotkamy". To wiecie ja nastolatka, burza hormonów, zagroziłam całemu światu że to ma być mój mąż albo tajfuny zaczną częściej świat nawiedzać. Rozpracowywałam go przez kolejny rok, aż przyjechał w odwiedziny. Ja zawstydzona, niby pod pretekstem sprzedania telefonu, nic zjeść ze stresu nie mogłam. Wzięłam go na spacer i od razu za rękę jak swojego chłopaka, on zawstydzony. No i wiedział że z taką wariatką żartów nie ma. Jako, że młoda byłam to odczekał kolejny rok bo nie chciał się z 15-stką spotykać, miałam 16-lat szłam do Liceum i wtedy przyjechał po raz drugi i po 2-3 spotkaniach byliśmy parą, chociaż on pozostawał moim mężem od kiedy sobie to uplanowałam czyli w wieku 13 lat Później w klasie maturalnej choroba ale przetrwaliśmy po maturze 16 dni wyprowadziłam się do niego. Z małego miasteczka na Podlasiu do stolicy i wyszło jaki ze mnie szatan Jako, że połączyła nas gra i wspólne latanie na turnieje w teamie do tej pory mamy fazy na grę razem. W maju zeszłego roku kupiłam na urodziny mężu Diablo 3, nasze wyczekane i też na jesieni graliśmy razem, także nie jesteśmy zazdrośni o spędzanie czasu przed kompem jak ja mówię chwila muszę zbroję upolować na "trejdzie" to on wie że muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.04.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) Venusko ledwo widzę na oczy, wiec leće do męza swego .... ale musze Ci powiedziec,że ja mojego meza też poznałam przez internet W zasadzie wymianiliśy dosłownie 3 czy 4 wiadomosci i odbyło się pierwsze spotkanie Na drugi dzięń kolejne i tak 5 dni z rzędu Po niespełna 2 miesiącach znajomosci zamieszkaliśmy razem formalnie ( jak to brzmi ) bo i tak te niecałe dwa miesiące spędzaliśmy ciągle razme w tym 2 tyg w Egipcie i tak trwa to już do dzisiaj ... w sensie bycie razem nie Egipt Zaręczyny po niespełna 4 miesiącach znajomosci ... Ślub po 1,5 roku bo na upatzrona sale trzeba było tyle czekać Dobrej nocki Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.04.2013 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Basik konsolę znam dziękuję, spełniasz warunek rewelacyjnie wiem, że byłoby fajnie tylko mąż na każdą rzecz zakrawającą o industrial podkreśla jak bardzo nie chce więc już mi się utrwaliło Dzięki Kochana mam nadzieję, że będziemy do końca dni szczęśliwi --------------- Prinsio leży ze mną na kanapie i mówię wam jak usiądzie leżąc (tak można? ) to wygląda jak indyk na święto dziękczynienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.04.2013 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Karelajna Ty piorunie dobry przykład że staż wcale nie jest ważny aby mieć szczęśliwy związek. Fiona właśnie w szafę nam drapie mąż wstał zły, chwycił wędkę z piórem jak zaczął machać ale mina bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.04.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 No Venusko to Ty wytrwała wojowniczka jesteś Super historia Buziaki dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.04.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Venus ale historia Jesuuu jak dobrze, że mój M już nie gra w necie- teraz to bym się dopiero zazdrosna zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 10.04.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Basik konsolę znam dziękuję, spełniasz warunek rewelacyjnie Rozumiem, że przeskoczyłam na pierwsze miejsce w kolejce po WIESZ CO? wiem, że byłoby fajnie tylko mąż na każdą rzecz zakrawającą o industrial podkreśla jak bardzo nie chce więc już mi się utrwaliło No toż mówię - daj do pochromowania i zamiast industrial będziesz miała francja-elegancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.04.2013 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Karelajna dla was też Nesska muszą grać obie strony żeby nie być zazdrosnym, ja twierdzę że przy mężu wydoroślałam, a on na nowo odszukał swoje pokłady dziecka przy mnie, przecie to teraz wariat taki jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.04.2013 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Basik ale dzieciaku że jeszcze parę stów? przypomnij mi kiedy zaczęłam sikać dolarami mówię że cena musi być PROMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 10.04.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Dziewczyny ale Wy mi przypomiancie moją młodszą siostrunię, wypisz wymaluj też tak samo, miłość znaleziona przez internet, a ja myślałam że tylko ona:) a tu patrzcie więcej takich historii, fajne te Wasze opowieści, takie new romantic, dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 A czy ta konsolka (z tej aukcji) już gdzieś się tu pojawiła? 95cm długości i tylko 6 stów. Nogi wprawdzie czarne, ale za kolejnych parę stówek galwanizator zrobiłby z nich chromowane cudo (chociaż ja uważam, że te czarne do Twojej cegły i brązowych drzwi są bardzo, bardzo) http://img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/31/55/74/21/3155742109 Fajnym musicie być małżeństwem! Życzę, żeby tak zostało do grobowej deski, przez kolejnych 140 lat Chyba Kamilcia ja ma... chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.04.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 lecimy spać, zwłaszcza że obiecałam coś mężu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.04.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Venus niedawno wstałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.04.2013 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 ale ja mam melodię do snu i mogłabym na okrągło idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.04.2013 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Dzień dobry Moje dziecie chcaiało wstwać i zwiedzać salon dzisiaj już o 5.45 Na szczęście udało się Arturowi przetrzymać glona do 6.40 Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.04.2013 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 11.04.2013 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Dzień Dobry i jaki słoneczny WRESZCIE !!!!!!!!!! Hej Venus no ujawniłas sie wreszccie Ale historia twoja i męża niesamowita , mówisz że 9 lat róznicy u mnie 5 ale jak mój usłyszał ile mam lat jak sie poznalismy to sie wystraszyl jeszcze mu oznajmilam ze bedzie ojcem moich dzieci ale wyszło na moje:lol2: Dobrze tylko że nie wiedzial że bedzie ich ach 4 bo bym go chyba do dzisiaj nie widziala:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.04.2013 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Helloł nie spać - zwiedzać dzień dobry Bobry dżem dobry Dzień dobry Moje dziecie chcaiało wstwać i zwiedzać salon dzisiaj już o 5.45 Na szczęście udało się Arturowi przetrzymać glona do 6.40 Miłego dnia Wzajemnie glona córeczka tatusia mówisz Dzień dobry Dzień Dobry i jaki słoneczny WRESZCIE !!!!!!!!!! Hej Venus no ujawniłas sie wreszccie Ale historia twoja i męża niesamowita , mówisz że 9 lat róznicy u mnie 5 ale jak mój usłyszał ile mam lat jak sie poznalismy to sie wystraszyl jeszcze mu oznajmilam ze bedzie ojcem moich dzieci ale wyszło na moje:lol2: Dobrze tylko że nie wiedzial że bedzie ich ach 4 bo bym go chyba do dzisiaj nie widziala:lol2: Dobrze, że się wstrzymałaś bo faktycznie uciekłby i tyle byś go widziała Glona...:lol2: No chyba padnę! Karola wariacie !!] Jeden dzień nieobecności w pracy i same spotkania dziś cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.04.2013 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 no to jestem po jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.04.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 w temacie ogródka - Venus w planach firmę macie, czy może już gotowy? czy może sama ubierzesz seksi buty i kuse spodenki i będziesz zapierpapierdylać ? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts