Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

:lol2: eh no nasza historia to jest cybermiłość ;) :lol2:

Poznałam go w necie bo razem graliśmy w Diablo II, dołączyłam do jego klanu od 9 lat starszy. Jako, że ja zawsze na rozwój stawiałam to od razu szefa miałam na oku :lol2: zaczęliśmy flirtować na gg jak miałam chyba 14 lat :lol: i pamiętam kiedyś mi powiedział że "ja chyba wiem, że to nie na poważnie, bo raczej się nigdy nie spotkamy". To wiecie ja nastolatka, burza hormonów, zagroziłam całemu światu że to ma być mój mąż albo tajfuny zaczną częściej świat nawiedzać.

Rozpracowywałam go przez kolejny rok, aż przyjechał w odwiedziny. Ja zawstydzona, niby pod pretekstem sprzedania telefonu, nic zjeść ze stresu nie mogłam. Wzięłam go na spacer i od razu za rękę jak swojego chłopaka, on zawstydzony. No i wiedział że z taką wariatką żartów nie ma. Jako, że młoda byłam to odczekał kolejny rok bo nie chciał się z 15-stką spotykać, miałam 16-lat szłam do Liceum i wtedy przyjechał po raz drugi :lol: i po 2-3 spotkaniach byliśmy parą, chociaż on pozostawał moim mężem od kiedy sobie to uplanowałam czyli w wieku 13 lat :lol2:

Później w klasie maturalnej choroba :( ale przetrwaliśmy :wiggle: po maturze 16 dni wyprowadziłam się do niego. Z małego miasteczka na Podlasiu do stolicy i wyszło jaki ze mnie szatan :lol:

Jako, że połączyła nas gra i wspólne latanie na turnieje w teamie :lol2: do tej pory mamy fazy na grę razem. W maju zeszłego roku kupiłam na urodziny mężu Diablo 3, nasze wyczekane i też na jesieni graliśmy razem, także nie jesteśmy zazdrośni o spędzanie czasu przed kompem :yes: jak ja mówię chwila muszę zbroję upolować na "trejdzie" to on wie że muszę :lol2:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venusko ledwo widzę na oczy, wiec leće do męza swego .... ale musze Ci powiedziec,że ja mojego meza też poznałam przez internet :lol2:

W zasadzie wymianiliśy dosłownie 3 czy 4 wiadomosci i odbyło się pierwsze spotkanie :D

Na drugi dzięń kolejne i tak 5 dni z rzędu :D

Po niespełna 2 miesiącach znajomosci zamieszkaliśmy razem formalnie ( jak to brzmi :o ) bo i tak te niecałe dwa miesiące spędzaliśmy ciągle razme w tym 2 tyg w Egipcie :p i tak trwa to już do dzisiaj ...:p w sensie bycie razem nie Egipt ;)

Zaręczyny po niespełna 4 miesiącach znajomosci ...

Ślub po 1,5 roku bo na upatzrona sale trzeba było tyle czekać :lol2:

Dobrej nocki :bye:

Edytowane przez Karolina i Artur :P

Basik konsolę znam :lol: dziękuję, spełniasz warunek rewelacyjnie :lol2: :cool: wiem, że byłoby fajnie tylko mąż na każdą rzecz zakrawającą o industrial podkreśla jak bardzo nie chce :lol2: więc już mi się utrwaliło :D

Dzięki Kochana mam nadzieję, że będziemy do końca dni szczęśliwi :yes:

---------------

Prinsio leży ze mną na kanapie i mówię wam jak usiądzie leżąc (tak można? :D ) to wygląda jak indyk na święto dziękczynienia :lol2:

Basik konsolę znam :lol: dziękuję, spełniasz warunek rewelacyjnie :lol2:

Rozumiem, że przeskoczyłam na pierwsze miejsce w kolejce po WIESZ CO? :D

:cool: wiem, że byłoby fajnie tylko mąż na każdą rzecz zakrawającą o industrial podkreśla jak bardzo nie chce :lol2: więc już mi się utrwaliło

No toż mówię - daj do pochromowania i zamiast industrial będziesz miała francja-elegancja :yes:

A czy ta konsolka (z tej aukcji) już gdzieś się tu pojawiła? 95cm długości i tylko 6 stów. Nogi wprawdzie czarne, ale za kolejnych parę stówek galwanizator zrobiłby z nich chromowane cudo (chociaż ja uważam, że te czarne do Twojej cegły i brązowych drzwi są bardzo, bardzo)

http://img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/31/55/74/21/3155742109

Fajnym musicie być małżeństwem! Życzę, żeby tak zostało do grobowej deski, przez kolejnych 140 lat ;)

Chyba Kamilcia ja ma... chyba?

Dzień Dobry i jaki słoneczny WRESZCIE !!!!!!!!!!

Hej Venus no ujawniłas sie wreszccie :mad:

Ale historia twoja i męża niesamowita , mówisz że 9 lat róznicy u mnie 5 ale jak mój usłyszał ile mam lat jak sie poznalismy to sie wystraszyl jeszcze mu oznajmilam ze bedzie ojcem moich dzieci ale wyszło na moje:lol2: Dobrze tylko że nie wiedzial że bedzie ich ach 4 bo bym go chyba do dzisiaj nie widziala:lol2:

Helloł :bye: :D

nie spać - zwiedzać:D

dzień dobry Bobry :lol2:

dżem dobry :D

Dzień dobry :lol2:

Moje dziecie chcaiało wstwać i zwiedzać salon ;) dzisiaj już o 5.45 :bash:

Na szczęście udało się Arturowi przetrzymać glona do 6.40 ;)

Miłego dnia :bye:

Wzajemnie :hug: glona :rotfl: córeczka tatusia mówisz :lol:

Dzień dobry

Dzień Dobry i jaki słoneczny WRESZCIE !!!!!!!!!!

Hej Venus no ujawniłas sie wreszccie :mad:

Ale historia twoja i męża niesamowita , mówisz że 9 lat róznicy u mnie 5 ale jak mój usłyszał ile mam lat jak sie poznalismy to sie wystraszyl jeszcze mu oznajmilam ze bedzie ojcem moich dzieci ale wyszło na moje:lol2: Dobrze tylko że nie wiedzial że bedzie ich ach 4 bo bym go chyba do dzisiaj nie widziala:lol2:

Dobrze, że się wstrzymałaś bo faktycznie uciekłby i tyle byś go widziała :lol2:

Glona...:lol2::lol2: No chyba padnę!:lol2: Karola wariacie !!:hug:
]

:yes: :lol2:

Jeden dzień nieobecności w pracy i same spotkania dziś :mad: cholera.