Ola.U 11.04.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 w Opolu to ja studiowałam super miasto Ja też I też lubię to miasto ,pomimo że jak się chcę zrobić jakieś porządne zakupy wnętrzarskie ,to albo Wrocław albo Katowice ,bo u nas nic nie ma A ja ,tzn.my dostaliśmy działkę w prezencie ślubnym od moich rodziców .I w tym jest największy problem ;)Bo jak im wspomniałam o sprzedaży domu ,to prawie na zawał zeszli i powiedzieli do mojego męża ,że ma mi to wybić z głowy Mam ich po sąsiedzku i oni nie wyobrażają sobie ,żebym miała sprzedać dom i się wyprowadzić .A ja nie ukrywałam ,że przez ten fakt ,sama się strasznie miotam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.04.2013 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 no ale skoro to prezent który ma cieszyć to chyba rodzice powinni zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 11.04.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 no ale skoro to prezent który ma cieszyć to chyba rodzice powinni zrozumieć Oni jeżeli będą musieli to, zrozumieją .Nie będą mieli wyjścia ,znają mnie w końcu od urodzenia i wiedzą ,że jak się uprę to nie ma że boli :lol2:.To bardziej chodzi o mnie .Nie oszukujmy się -jest mi tak wygodnie .Zawsze mogę na nich liczyć ,bo są pod ręką .Jeżeli zdecydujemy się kiedyś na dziecko ,to dla mnie byłaby to sytuacja idealna .Tato też wspominał ,że chciałby ,żeby kiedyś mój mąż "pociągnął "rodzinny interes ,który również jest na miejscu ..............i tak to mniej więcej wygląda ;)Dobra ,już Ci nie zaśmiecam ,będziemy mieć trudny orzech do zgryzienia ,ale nikt za nas decyzji nie podejmie i będziemy musieli sami się z tym zmierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.04.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Wiecie co, my też myśleliśmy o sprzedaży domu (jeszcze w nim nie mieszkamy) ale póki co nie wchodzi to w grę Ja muszę się do niego wprowadzić, nie mogę się już doczekać- nic mnie tak nie kusi jak piękny drewniany taras który kiedyś będę mieć No i nie wykluczone, że kiedyś będziemy go sprzedawać głównie przez te piep.zone skosy Zobaczymy jak to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.04.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Oj Ola faktycznie trudna decyzja, uwierz mi babcia za płotem na prawdę się przydaję Ale jak już dzieci podrosną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.04.2013 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 szefowa faktury zleca, zostały mi dwie ale się zmęczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.04.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 A ja myślę, że każdemu chodzą po głowie myśli o nowym domu...zwłaszcza wiosną :lol2: Ola z Rodzicami to Masz idealną sytuację (moja Przyjaciółka też tam mieszka) niby razem a jednak osobno, a przy dzieciach Babcia za płotem jest na wagę złota:lol2::lol2: zawsze można dzieciaki podrzucić, poprosić o pomoc no i zaufani ludzie doglądną domu w trakcie nieobecności..,Ja bym tak bardzo chciała...Mama mojego Męża 35 km od nas a moja Mama ponad 2 tys km:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.04.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Venuska a dzisiaj po pracy do domciu czy jakieś szaleństwo się szykuje? np zakupowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 11.04.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Rany, baby! Wy chcecie domy sprzedawać, a ja musze męża urabiać żeby zmienić fronty szafek w łazience.:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.04.2013 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Agatah to Ty go do nas podeślij zobaczy że som gorsze zmory Anetko my noł kesz, zwłaszcza jak drzwi zamawiamy no ale są wyczekane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.04.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Rany, baby! Wy chcecie domy sprzedawać, a ja musze męża urabiać żeby zmienić fronty szafek w łazience.:lol2::lol2: bo łatwiej nowy dom wybudować niż fronty zmienić:lol2: Ja swój dom już dawno wystawiłabym na sprzedaż gdyby tylko mój Mąż podzielał mój pogląd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.04.2013 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Kurde i co zrobić kiedy ja chcem? No nic, muszę cierpliwie poczekać i męża urabiać przez następne 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.04.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Jak nic musisz postarać się o małe Venusiątka i marudzić, że dom za mały:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.04.2013 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 ale to musiałabym warsztat otworzyć na 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.04.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 ale to musiałabym warsztat otworzyć na 4 czego się nie robi, żeby spełnić marzenia :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 11.04.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 A ja myślę, że każdemu chodzą po głowie myśli o nowym domu...zwłaszcza wiosną :lol2: Ola z Rodzicami to Masz idealną sytuację (moja Przyjaciółka też tam mieszka) niby razem a jednak osobno, a przy dzieciach Babcia za płotem jest na wagę złota:lol2::lol2: zawsze można dzieciaki podrzucić, poprosić o pomoc no i zaufani ludzie doglądną domu w trakcie nieobecności..,Ja bym tak bardzo chciała...Mama mojego Męża 35 km od nas a moja Mama ponad 2 tys km:( No własnie zdaje sobie z tego sprawę .Jest super ,tym bardziej ,ze mój mąż bardzo lubi moich rodziców ,a oni jego .Tylko ,co ja poradzę ,że mi się marzy nowy domek .Mam jeszcze trochę czasu,aby tak to wykombinować ,żeby wilk był syty i owca cała :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 11.04.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Aaaaa Venuska mam dla Ciebie newsa Dostałam info od Olci ,że mogą zrobić te stoliki na chromowanych nogach (własnie się wyceniają ).Także spróbuj z konsolką ,bo jak widać chromowane elementy to dla hazelki nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.04.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Agatah to Ty go do nas podeślij zobaczy że som gorsze zmory : No proszę, a jak się u Narendilka przyznałam, że dokładnie to samo tłumaczę swojemu chłopu, to się dziouchy oburzyły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.04.2013 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Asia to co ony takie delikutaśne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.04.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 No właśnie się zdziwiłam - myślałam że z Was twardsze sztuki:lol2: Albo po prostu ja tak żartuję, że nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. Pewnie to drugie, bo GAFA to moje drugie imię Moim największym hitem było, jak o mało co nie wygadałam znajomej, że chłopak jej się oświadczy:bash: Jakoś się wykręciłam, ale wyszłam na idiotkę i dziewczyna się zorientowała, że coś kręcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts