Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Dziewczyny wy na serio o tym sprzedawaniu domu i budowaniu? matk i córko, ja mój dom kocham nad zycie i nie chciałabym sie z niego wyprowadzać, ani też, aby ktos obcy w nim mieszkał i cos zmieniał. A poza tym, wybudowałam jeden i wiem, że 5 lat krócej będę żyła przez tę nerwówkę.:mad: Fakt, ze pewne rzeczy zrobiłabym ianczej, ale za nic bym sie z nigo nie wyprowadziła.

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No właśnie się zdziwiłam - myślałam że z Was twardsze sztuki:lol2:

Albo po prostu ja tak żartuję, że nie wiadomo czy śmiać się czy płakać.

Pewnie to drugie, bo GAFA to moje drugie imię :bash:

Moim największym hitem było, jak o mało co nie wygadałam znajomej, że chłopak jej się oświadczy:bash: :bash:

Jakoś się wykręciłam, ale wyszłam na idiotkę i dziewczyna się zorientowała, że coś kręcę :bash:

Ja anioł jestem:lol2::lol2::lol2: do rany przyłóż :lol2::lol2::lol2:

Tosiu dokładnie :yes: :(

Żono hmn....jest salon z jadalnią, pokój gościnny, pralnia (która miała być łazienką), łazienka która miała być pokojem, pokój komputerowy, pokój dzieciowy/kotkowy i nasza sypialnia z garderobą :) spokojnie 2-3 mogłabym dołożyć :yes: to że jest nas dwoje nie znaczy że lada dzień się warsztat nie otworzy ;)

Widzę, że na tapecie temat nowych domów :D

My jeszcze nie mieszkamy, więc moje odczucia mogą być błędne, ale chyba w nowym projekcie za wiele bym nie zmieniła, obecny jest indywidualny i trochę nad nim myśleliśmy.

Może zrezygnowałabym z 1 tarasu na piętrze, teraz mamy dwa. Jeden o powierzchni ok 15 m2, drugi ponad 20 m2.

Na pewno pralnie zrobiłabym na piętrze, w obecnym projekcie też tam miała być, ale po tym jak zobaczyłam jaka malutka jest garderoba, przysypialniana łazienka i syialnia zdecydowałam przenieść pralnię na parter, a jej kosztem powiększyć tamte pomieszczenia.

Właśnie w nowym projekcie może poszalałabym z dużą garderobą i łazienką. :yes:

Jednak przy samej organizacji budowy zmieniłabym wiele i tym samym pewnie sporo zaoszczędziła, teraz działaliśmy troszkę poomacku i daliśmy się wykorzystać poniektórym fachowcom :mad: Cóż człowiek uczy się na błędach.

Łazienka górna, rodzinna:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P2237026_zpsd4f09a8a.jpg

Venus, czy możesz mi napisać dlaczego szuflady nie są zlicowane z murkiem pod umywalką?

Być może musze tak zrobić u siebie, i myślałam, że będzie to źle wyglądało, ale jest całkiem ok :)