żona m 11.04.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Dziewczyny wy na serio o tym sprzedawaniu domu i budowaniu? matk i córko, ja mój dom kocham nad zycie i nie chciałabym sie z niego wyprowadzać, ani też, aby ktos obcy w nim mieszkał i cos zmieniał. A poza tym, wybudowałam jeden i wiem, że 5 lat krócej będę żyła przez tę nerwówkę. Fakt, ze pewne rzeczy zrobiłabym ianczej, ale za nic bym sie z nigo nie wyprowadziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.04.2013 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 e tam ja nie dlatego, że chcę zrobić coś inaczej bo jak pomyślę, to urządziłabym tak samo tylko mnie skosy denerwują i trochę za mało pokoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.04.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Zono to trochę jak z nowa sukienką :lol2: tylko ciut większy wydatek:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.04.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 No właśnie się zdziwiłam - myślałam że z Was twardsze sztuki:lol2: Albo po prostu ja tak żartuję, że nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. Pewnie to drugie, bo GAFA to moje drugie imię Moim największym hitem było, jak o mało co nie wygadałam znajomej, że chłopak jej się oświadczy:bash: Jakoś się wykręciłam, ale wyszłam na idiotkę i dziewczyna się zorientowała, że coś kręcę Ja anioł jestem:lol2::lol2: do rany przyłóż :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.04.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Tiaa Gdzieś widziałam taki tekst: Kobieta jest bezbronna.... dopóki jej lakier na paznokciach nie wyschnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.04.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Asiu :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 11.04.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Venus dla was dwojga za mało? ile macie pokoików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.04.2013 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Tosiu dokładnie Żono hmn....jest salon z jadalnią, pokój gościnny, pralnia (która miała być łazienką), łazienka która miała być pokojem, pokój komputerowy, pokój dzieciowy/kotkowy i nasza sypialnia z garderobą spokojnie 2-3 mogłabym dołożyć to że jest nas dwoje nie znaczy że lada dzień się warsztat nie otworzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.04.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Venus juz poprostu myśli przyszłościowo, pod kątem powiększenia rodziny edit: pisałaysmy jednoczesnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 11.04.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 A u mnie to jest tak ,że ja po prostu lubię gonić króliczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.04.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 :lol2: ostrzegałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 11.04.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 A te jak zwykle naklepaly stron:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 11.04.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 venus na upartego jak sie rodzina rozrośnie zlikwidujecie komputerowy i gościnny na rzecz potomków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.04.2013 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 nie gościnny musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.04.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 nie gościnny musi być. no to jak nic nowy dom musi być:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.04.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 i pokoj dla kotow:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.04.2013 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 no właśnie Mąż nawet ze spokojem przyjął mój pomysł, ja już zaczęłam pytać o media na działkach które trzeba odrolniczyć ale skoro chcę urządzić nowy dom prawie tak samo to nie widzi sensu i tu się zgodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.04.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Mówiła - wiosna:lol2::lol2: Justyś a może na początek Kupisz sobie nową kieckę :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 12.04.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Widzę, że na tapecie temat nowych domów My jeszcze nie mieszkamy, więc moje odczucia mogą być błędne, ale chyba w nowym projekcie za wiele bym nie zmieniła, obecny jest indywidualny i trochę nad nim myśleliśmy. Może zrezygnowałabym z 1 tarasu na piętrze, teraz mamy dwa. Jeden o powierzchni ok 15 m2, drugi ponad 20 m2. Na pewno pralnie zrobiłabym na piętrze, w obecnym projekcie też tam miała być, ale po tym jak zobaczyłam jaka malutka jest garderoba, przysypialniana łazienka i syialnia zdecydowałam przenieść pralnię na parter, a jej kosztem powiększyć tamte pomieszczenia. Właśnie w nowym projekcie może poszalałabym z dużą garderobą i łazienką. Jednak przy samej organizacji budowy zmieniłabym wiele i tym samym pewnie sporo zaoszczędziła, teraz działaliśmy troszkę poomacku i daliśmy się wykorzystać poniektórym fachowcom Cóż człowiek uczy się na błędach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 12.04.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Łazienka górna, rodzinna: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P2237026_zpsd4f09a8a.jpg Venus, czy możesz mi napisać dlaczego szuflady nie są zlicowane z murkiem pod umywalką? Być może musze tak zrobić u siebie, i myślałam, że będzie to źle wyglądało, ale jest całkiem ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts