Venus_m 12.04.2013 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Agatah bo niestety u nas były krzywe ściany i nie dało się tego zgubić płytkami, więc spasować idealnie by się nie dało to projektantka wymyśliła aby front nachodził i nam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 12.04.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 No to podobnie jak u mnie:D nie powiem, cieszy mnie to. ZNaczy nie to, że u Ciebie krzywe, ale że tak się da zrobić, bo myślałam, że będzie wyglądało to niedobrze. Tylko u mnie jeszcze obok jest zabudowa zlicowana... i obok tego ta wystająca szuflada... no nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.04.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 helloł dziewuszki Venuska no akcja z szukaniem męża nieprawdopodobna:yes::yes::yes: ale tak sobię myślę, iż inna babka nie dała by rady, Ty jestes bardzo dojrzała jak na swój wiek, dla mnie jesteś prawie gófniarą a wiem ze dogadałybyśmy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.04.2013 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Agatah a pokaż jak masz (zdjęcie) Reni no jaha! ja tam zawsze wolałam towarzystwo nie gufniar ja po prostu lubię z kimś mądrzejszym albo na równi przebywać, nie lubię się cofać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.04.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Siemka Laseczki jadę zaraz do Leroy po płytki na te dwa balkonu ( po co mi one...) a są jakieś fajne szaraki w promo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.04.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Magda po co ci płytki, daj sobie deski tarasowe ja mam płytki i żałuję, dałabym drewno ale zaś szkoda płytki zasłaniać skoro tez kosztowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.04.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 ja mam jeden balkon i mam drewno - rano jak na niego wyłażę na bosaka to uczucie bezcenne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.04.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 w sumie drewna mam od cholery - kupiliśmy 30 m suchego na taras, płot, balkony ( barierkę) Ja muszę mieć coś mega trwałego - często zdarza mi się na balkonie myć różne duże rzeczy:lol2: a i kwiatki planuję w doniczkach. Zazdroszczę drzewa - ale u nas już tyle tego będzie, że nie chce mi się i o balkonach myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 12.04.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Agatah a pokaż jak masz (zdjęcie) Jak zrobię to pokażę Póki co mam szarą zabudowę, którą muszę zmienić bo spędza mi sen z powiek. Poważnie. Wchodzę do łazienki chcę z niej wyjść. Mam piękne szare płytki, które kocham, ale z tą zabudową (2 szafki - 40 i 60 cm do samego sufitu) to daliśmy ciała. Chciałam od początku drewno, ale chłop nie. No i wyszło na moje. Będzie drewno. Magda po co ci płytki, daj sobie deski tarasowe ja mam płytki i żałuję, dałabym drewno ale zaś szkoda płytki zasłaniać skoro tez kosztowały Reni, ja Cię proszę!!!!!!!!!!! kolejnej zmiany mój chłop nie przeżyje! Mam na balkonie płytki ułożone, drewnopodobne, bo drewna nie chciał. Ale są jeszcze nie zafugowane, bo nas zima zastała, tak układaliśmy:lol2: Czy jakby na to deski położyć to da radę? ja mam jeden balkon i mam drewno - rano jak na niego wyłażę na bosaka to uczucie bezcenne... Dobijacie mnie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.04.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 drewno fajne - ale w planach drewniany 25 m.b. płotu, taras na murach oporowych drewniany, balustrady drewniane.... kto to będzie konserwował ? ja nie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.04.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Agata dawaj tę fotkę, chyba przesadzasz:yes::yes: drewno można dać na płytki ale to kolejny wydatek, ja też bym dała drewno na płytki ale maż powiedział tak: Jabybyś balkon używała to bym położył ale ty na niego nawet nie wychodzisz to nie ważne co tam leży Cudowni mężowie:cool::cool::cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.04.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Agata dawaj tę fotkę, chyba przesadzasz:yes::yes: drewno można dać na płytki ale to kolejny wydatek, ja też bym dała drewno na płytki ale maż powiedział tak: Jabybyś balkon używała to bym położył ale ty na niego nawet nie wychodzisz to nie ważne co tam leży Cudowni mężowie:cool::cool::cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 12.04.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Agata dawaj tę fotkę, chyba przesadzasz:yes::yes: drewno można dać na płytki ale to kolejny wydatek, ja też bym dała drewno na płytki ale maż powiedział tak: Jabybyś balkon używała to bym położył ale ty na niego nawet nie wychodzisz to nie ważne co tam leży Cudowni mężowie:cool::cool::cool: Poważnie nie mam zdjęcia Zrobię dziś i wrzucę Ale szafki i tak wymienimy, już chłopa przekręciłam:lol2: Mówisz, że deski na płytki (niezafugowane) można kłaść? Bo fugi nie będę robiła skoro i tak deskami przykryję. Dobrze myślę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 12.04.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Witaj Venus:bye: Ja przychodzę dziś z zapytaniem jaka pogoda w Wawie, bo moja córcia jest u Was na wycieczce;), pada czy słoneczko, bo prognoza nie była za ciekawa:( miłego dnia, pozdrawiam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.04.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Helloł ja już po szkoleniu Pogoda 11 stopni na plusie, ja w ala skórzanej kurteczce --------------------- Mam wycenę na stelaż pod konsolę Taniej ale nadal 1100 no nic szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 12.04.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Mówisz, że deski na płytki (niezafugowane) można kłaść? Bo fugi nie będę robiła skoro i tak deskami przykryję. Dobrze myślę? Sama sobie odpowiem Źle myślę! Muszę to najpierw zafugować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.04.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Sama sobie odpowiem Źle myślę! Muszę to najpierw zafugować. tak musisz:D bo w innym wypadku nie zafugowane płytki będą przeciekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.04.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Sama sobie odpowiem Źle myślę! Muszę to najpierw zafugować. tez mi się tak wydaje. Pojechałam po kafelki - wróciłam ze sweterkiem i diorshow:D monź mnie ukatrupi jak wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.04.2013 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 i będzie miał rację a ja się tu szczypię i na stelaż pod konsolę mi szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.04.2013 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Cholera musi być coś nowoczesnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts