Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Skąd ja to znam.....:lol2::lol2::lol2: Reni ja też wolałabym ogrodzenie od KA:D:hug:

wiesz Anetko tak sobie tłumaczę brak Ka, aby się nie :bash::bash::bash::bash::bash: bo prawda taka, że karchera kupiliśmy dla męża, no niby też chcę mieć umytą elewację i wyczyszczony taras, no w tym domu kurna wszystko trza kupić:bash::bash::bash::bash::bash::bash:

a co dajesz Reni na boki i tył? siatkę ?

mnie dobiła ta działka po tym jak trzeba było robić wjazd i to tak porządnie

Magda panel z siatki, taki wysoki, tylko jeszcze nie wiem który kolor, szary by pasował do wylanego betonu a zielona by fajnie wtopiła się w zieleń, a mam jej na około

witaj Venus_m,

już kiedyś tu byłam u miłej gospodyni:) mam pytanie odnośnie Twoich płytek na schodach zewnętrznych, co to za płytki i jak się sprawują na deszczu/śniegu? czy są śliskie?

dziękuję za odpowiedź:) przepraszam, że tak na wątku zaśmiecam:(

Alzbeta witam :bye: nie zaśmiecasz :no:

Płytki to Ceramika Gres Sandstone Natura (szorstkie). Jednak jak jest ślizgawica to jest i nic na to nie poradzisz (chyba :rolleyes: ) ja jak zamarzł śnieg i wyszłam z kuwetą żeby zapakować ją do auta to na czterech skończyłam :lol2: źle na pewno nie jest, wiele osób chwali że fajne szorstkie, ale zima to jednak zima :(

Alzbeta witam :bye: nie zaśmiecasz :no:

Płytki to Ceramika Gres Sandstone Natura (szorstkie). Jednak jak jest ślizgawica to jest i nic na to nie poradzisz (chyba :rolleyes: ) ja jak zamarzł śnieg i wyszłam z kuwetą żeby zapakować ją do auta to na czterech skończyłam :lol2: źle na pewno nie jest, wiele osób chwali że fajne szorstkie, ale zima to jednak zima :(

baardzo dziękuję Ci za odpowiedź:)

tia ja niedługo będę musiała antyramy na moje dyplomy sobie zrobić :lol2: a że moje biurko na wprost drzwi to każdy się śmieję że na audiencję przyszedł :lol2:

a i do mnie trzeba przejść przez pokój z innymi koleżankami więc mam asystentki :lol2:

Edytowane przez Venus_m

Kropla o wnętrzach :lol2:

Konsola na hollu dolnym :

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/leksvik-biurko__82504_PE208365_S4-1_zps9b982468.jpg - jeszcze jak drzwi wewnętrzne miały być nowoczesne, ale wiadomo zmieniło się i już bym nad konsolą płakała:cool:

Wiem, że chcę coś nowoczesnego najlepiej na metalowym stelażu:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/20111207121902_zps84809e5a.jpg - u nas blat albo lakierowany biały lub czarny albo całkowity odjazd ze stuletnich desek drewnianych :yes:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Houston-Glass-amp-Chrome-Console-Table43G101FRSP_zps58b5d094.jpg - taka nożycowa konsola też mi się podoba, albo mąż od pół roku twardo podtrzymuje że jest straszna więc odpada :lol:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/578559_471757926190641_60308912_n_zps44a08b95.jpg - jako, że nie mogę znaleźć wykonawcy który zrobiłby nam taki stelaż w przyzwoitej cenie dla nas, powstał pomysł konsoli z plexi :yes: czekam na wycenę, nawet nie wiem na jakie mniej więcej propozycje powinnam być gotowa :lol:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/jennykeenandesignviapinkwallpaper_zps7779a8bd.jpg - jeżeli nie znajdziemy nic na naszą kieszeń to zrobimy konsolę u stolarza na wymiar o wyglądzie podobnym jak ta szafka nocna :yes:

Jakiś czas temu miałam też pomysł na konsolę z giętego szkła :yes: problem jest taki, że jak już znalazłam firmę która ma przyzwoitą cenę za taką usługę to mogą zrobić tylko o długości 80 cm, a 80 cm na 75 cm wysokości to wychodzi pokraczny klocek zamiast podłużnej konsoli. Dodatkowo dochodzi temat samego zgięcia takiej konsoli. W Kare Design to zgięcie jest idealne :yes: kąt prosto z leciutkim zaookrągleniem :rolleyes: a wszystko co widzę w przyzwoitej cenie ma bardzo nachalne gięcie po łuku więc niet :no: