Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczynki 7 tysięcy rolety w takiej tkaninie półprzepuszczającej, czyli takiej pseudo lnianej białej, nie całkiem cieniutkiej firnakowej ;)

7 tysięcy to koszt 2 rolet w kuchni, całego salonu i jednej w pokoju gościnnym. Średnio jedna roleta kosztuje 800-1200 zł

http://www.multicol.net/image/rzymska.jpg nie wiem czy tu dobrze widać, ale prawie takie mają być ;)

Venus_m, ja mam rolety i zasłony ze stylusa i mogę Ci polecić. Można też u nich zamówić próbki tkanin gratis. A wycenę możesz zrobić sobie sama na ich stronie.

Ja za komplet: 3 rolety rzymskie 130x160 i 2 zasłony na kółkach 140x250 płaciłam ok. 700zł. Cena za roletę wyniosła ok. 130zł (system sznurkowy). Nie mam zastrzeżen, co do wykonania i to już moje 2 zamówienie w tym sklepie.

hmn...projektantka proponowała nam rolety rzymskie w każdym oknie + roleta w świetle okna zaciemniająca + zasłony na drzwiach tarasowych i przy witrynie. Ładnie to na obrazku wygląda ale chyba jak dla mnie trochę za bogato będzie. Wiem, że na bank podobają mi się zasłony w wykuszu po bokach, drzwi tarasowych to w sumie nie muszę zasłaniać, bo po co? :) chyba że do koncepcji będzie pasować. Do witryny też na pewno będą zasłony...a reszta no nie wiem może narazie zwykłe rolety w każdym w świetle okna? ;/

no no - te rolety to kurka przegiecie jak zsumuje sie caly dom, albo chociaz jak u Ciebei czesc!!! do tego etapu jeszcze dlugo.

no ja 6go będę właśnie się bawić na panieńskim, też bez wielkich szaleństw będzie - taniec brzucha, potem kolacja i potem jakies imprezki. ale nei ma nacisku na picie... chyba nie ten etap w zyciu juz!

mam nadzieje, że panienski sie uda(ł) i że ze ślubem wszystko w porządeczku będzie!!!

a z domem też będzie wsio ok.