Anjazzielonego 28.07.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 że co??? 7 tysięcy za rolety???gdzieś Ty je wyceniła???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.07.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Venus, czy wkleisz w wolnej chwili jaką fotkę poglądową tych rolet? Kurcze, bo nie wiem, czy myśle o tym samym...U nas slub 9 sierpnia...3 lata temu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.07.2011 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Dziewczynki 7 tysięcy rolety w takiej tkaninie półprzepuszczającej, czyli takiej pseudo lnianej białej, nie całkiem cieniutkiej firnakowej 7 tysięcy to koszt 2 rolet w kuchni, całego salonu i jednej w pokoju gościnnym. Średnio jedna roleta kosztuje 800-1200 zł http://www.multicol.net/image/rzymska.jpg nie wiem czy tu dobrze widać, ale prawie takie mają być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.07.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Rolety super, ale ta cena...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 28.07.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Venus,sprawdziłaś wyceny w Dekorii i Stylusie? Ci drudzy szyją też z tkanin klienta, do wyboru mechanizm koralikowy i sznurkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.07.2011 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 aaa nie patrzyłam Dzięki Anja ale czytałam że zasłony z dekorii są fatalne podobno, wygniecione, cięte bylejak i nie pasowane wzorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 28.07.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 są też bardzo dobre opinie, Pasie ma rolety z Dekorii.Nie wiem, jak to jest na 100% i nie chcę Cię zachęcać do żadnej z tych firm - ale ceny w "stacjonarnych" salonach są absurdalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.07.2011 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 no raczej 7 tysięcy to nas skutecznie wystraszyło, uznałam że będę robić na raty...a tego nie lubimy strasznie Poczytam opinie, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 28.07.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Venus_m, ja mam rolety i zasłony ze stylusa i mogę Ci polecić. Można też u nich zamówić próbki tkanin gratis. A wycenę możesz zrobić sobie sama na ich stronie.Ja za komplet: 3 rolety rzymskie 130x160 i 2 zasłony na kółkach 140x250 płaciłam ok. 700zł. Cena za roletę wyniosła ok. 130zł (system sznurkowy). Nie mam zastrzeżen, co do wykonania i to już moje 2 zamówienie w tym sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.07.2011 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 a to super Asizo bardzo dziękuję za opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 28.07.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 A proszę Jeszcze dodam dla porównania, ze moja koleżanka teraz robiła wycenę rolet na duże okna w salonie w jakimś sklepie, czy studio aranżacji wnętrz i zaśpiewali jej prawie 5 tyś. W stylusie wyszło ponad 3 razy taniej (coś ok 1500zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 28.07.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 w takim razie i ja musze popatrzec w stylusie. Venus a na okno tarasowe co planujesz? i na to duze w salonie? bo mi nie bardzo podobaja sie takie szerokasne zaluzje;-(..myslałam wiec ze na tarasowe firana z tego samego materiału a na to wielkie albo firana albo taka roleta z 3 rolet.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.07.2011 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 hmn...projektantka proponowała nam rolety rzymskie w każdym oknie + roleta w świetle okna zaciemniająca + zasłony na drzwiach tarasowych i przy witrynie. Ładnie to na obrazku wygląda ale chyba jak dla mnie trochę za bogato będzie. Wiem, że na bank podobają mi się zasłony w wykuszu po bokach, drzwi tarasowych to w sumie nie muszę zasłaniać, bo po co? chyba że do koncepcji będzie pasować. Do witryny też na pewno będą zasłony...a reszta no nie wiem może narazie zwykłe rolety w każdym w świetle okna? ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 28.07.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 no no - te rolety to kurka przegiecie jak zsumuje sie caly dom, albo chociaz jak u Ciebei czesc!!! do tego etapu jeszcze dlugo. no ja 6go będę właśnie się bawić na panieńskim, też bez wielkich szaleństw będzie - taniec brzucha, potem kolacja i potem jakies imprezki. ale nei ma nacisku na picie... chyba nie ten etap w zyciu juz! mam nadzieje, że panienski sie uda(ł) i że ze ślubem wszystko w porządeczku będzie!!! a z domem też będzie wsio ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.07.2011 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 pralnia i wiatrołap się montuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.07.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 a fotorelacja gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 29.07.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 wow to czekamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.07.2011 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 no jeszcze niet Ja wyjść z domu nie mam jak, ganiam na okrętkę drzwiami balkonowymi P.S. Ghosty, ghosty ghosty przyjechały!!!!! :D:D:D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 29.07.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Venus,no my tu jak na szpilkach na zdjęcia czekamy!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.07.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 wieczorem tu jest taki sajgon że to w ogóle nie przypomina już zamieszkanego domu tylko w trakcie składania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts