Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gumi możesz się tutaj zareklamować :hug: może nie zmoderują ;)

Anetko fajna ta pierwsza, ale za drzewiano chyba :confused: a o drugiej myślałam, ale to za duży industrial. My chcemy szlachetny (tiaaaaa blacha polerowana) połączyć np ze 100 letnimi dechami, dlatego tak wybrzydzam bo mam swój plan jak to ma wyglądać. Lustro które mam zarezerwowane ani trochę nie pasuje do takiej konsoli ;)

jA NIE BEDE JESZCE NIC REKLAMOWAC BO NIE MA CO-POSLE W PRZYSZLYM TYGODNIU-UZBRUJCIE SIE W CIERPLIWOSC A NIE POZALUJECIE:lol2:

RENIA ja mam inne pytanie kochana-ja wlasnie tej pani od budowy pokazywalam Twoj dom i przed chwila bylam w Twojej kuchni.Ta pani zastanawia sie pod moim naciskiem:lol2:nad zmiana okna w kuchni-jak ci sie sprawdza pochlaniac nad oknem-tzn,jak czaseto jedziesz na szmacie:lol2:

Gumi możesz się tutaj zareklamować :hug: może nie zmoderują ;)

Anetko fajna ta pierwsza, ale za drzewiano chyba :confused: a o drugiej myślałam, ale to za duży industrial. My chcemy szlachetny (tiaaaaa blacha polerowana) połączyć np ze 100 letnimi dechami, dlatego tak wybrzydzam bo mam swój plan jak to ma wyglądać. Lustro które mam zarezerwowane ani trochę nie pasuje do takiej konsoli ;)

Reni-z doswiadczenia:D wiem ze bedzie mega polaczenie:D

ale o co dokładnie pytasz, pochłaniacz ok, w zasadzie nie ma znaczenia ze tam jest okna, a szybę myję jak tłuszcz np. z patelni pochlapie, nie ma problemu moim zdaniem, przetrzeć takie okno to minutka

DZIEKUJE TO JA UROBIE:D A MOZE WROBIE:lol2:

Ja sie pytam dlaczego mi swoja kawiarka kawy nie zrobilas jak okno macalam:lol2:

Cześć kochana :)

Dłuuugi dzień za mną i ledwo żyję, ale na chwilkę przyczłapałam ;)

I musze powiedzić,ze konsola na prostych chromowanych nóżkach a na niej proty blat, biały, czarny czy drewniany... nieważe :no:

Będzie BOSKO :yes: :D

Buziaki i miłego wieczoru :bye:

Magdzińska no okrutnie się stęskniłam, za tydzień zamawiamy drzwi :yes: :D

Pasik na podlasiu też deszczysko, tu w ogóle kobiety w zimowych paltach chodzą a ja śmigam w bucie peep toe i spódnicy szyfonowej zestawionej z ala skórzaną kurteczką :cool:

Karelajna prawda? :yes: :D idę zobaczyć co tam załatwiłaś :popcorn:

Diana dzięęęęki :*

Venusko, a na którą stronę drzwi będą się otwierały - na wiatrołap, czy hall? Klamka od strony kinkietu czy schodów? Jaką szerokość będzie miało skrzydło? Pytam, bo na zdjęciu ten otwór wygląda na bardzo szeroki i jak otworzysz drzwi, to zasłonisz albo konsolę w hallu, albo ławkę czy szafę w wiatrołapie. Ładnie by wyglądały drzwi dwuskrzydłowe, ale pisałaś, że takich nie chcesz.

Zdjęcia Venusko uzupełniłam, tyle tylko,ze nie dokońca z moich osobistych poczynań :lo2:

Nie moge się doczekać tej Twojej konsoli! Kurcze też bym sobie taka machneła, nawet kiedyś szukałąm ale jak znalazłam coś wooow to cena też była wooow ;) wiec jak już znajdziesz super, hiper okazję będę małpowac :D

Tylko na juz nie mam miejsca na koleją konsolę :eek::bash:

No ale przecież ma byc dom nr 4 a tam jeszcze żadnej nie zaplanowałam :lol2: :popcorn:

Basiu drzwi będą się otwierać na hall na doniczkę :yes: Dwuskrzydłowe byśmy baardzo chcieli, ale ten otwór aż tak szeroki nie jest. Obserwowałam na Nowym Świecie i jak się idzie na Kruczą ze Świętokrzyskiej wszystkie takie drzwi w kamienicach i kurczę cały sens drzwi dwuskrzydłowych tkwi w tym aby jedną półówką móc wejść a na to jest za wąsko :( Wahadłowe odpadają, bo kotki, a co się może stać kotkom przy takich drzwiach pisała kiedyś Mirela :o Otwór ma 100 cm, czyli skrzydło 90, więc jak dwuskrzydłowe to 45? ja z moim biodrem tak nie wejdę, chyba że bokiem :lol: ale nie ma sensu sobie utrudniać :lol:

Karelajna :hug: wiesz, że ja bez okazji nie kupuję :cool::lol2: a ceny takich konsol są niestety zaporowe, dla mnie 1000 zł to dużo jak za parę rurek i blat, nic nie poradzę :lol: idę zobaczyć co tam u was :popcorn:

Witaj Venus:)

No to teraz z tym lustrem mi narobiłaś ochoty a konsoli też szukam tylko ja szklano chromowej do wiatrołapu /jak by była tańsza to bym nie miała nic przeciwko temu - przeważnie to ja przepłacam;)/ szukaj Venus a my chętnie podpatrzymy jeśli pozwolisz, ja żałuję że tak późno tutaj trafiłam, ale lepiej późno niż wcale, pozdrawiam cieplutko na koniec weekendu:wiggle: