aneta s 12.04.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 NIE KOCHANIE-BIZNES W TEMACIE WYKONCZENIOWKKI ,ALE TA PANI SWOJE ZYCIE MI POWIERZYLA BO POWOEDZIALA ZE WIE JAKI MAM PYSK TO SE PORADZE:lol2: :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.04.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 moim zdaniem, ta z drugiego zdjęcia wklejonego przez venuske, piękna, elegancka, klasyczna i cudna i koniec kropka:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.04.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Gumi możesz się tutaj zareklamować może nie zmoderują Anetko fajna ta pierwsza, ale za drzewiano chyba a o drugiej myślałam, ale to za duży industrial. My chcemy szlachetny (tiaaaaa blacha polerowana) połączyć np ze 100 letnimi dechami, dlatego tak wybrzydzam bo mam swój plan jak to ma wyglądać. Lustro które mam zarezerwowane ani trochę nie pasuje do takiej konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.04.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 jA NIE BEDE JESZCE NIC REKLAMOWAC BO NIE MA CO-POSLE W PRZYSZLYM TYGODNIU-UZBRUJCIE SIE W CIERPLIWOSC A NIE POZALUJECIE:lol2: RENIA ja mam inne pytanie kochana-ja wlasnie tej pani od budowy pokazywalam Twoj dom i przed chwila bylam w Twojej kuchni.Ta pani zastanawia sie pod moim naciskiem:lol2:nad zmiana okna w kuchni-jak ci sie sprawdza pochlaniac nad oknem-tzn,jak czaseto jedziesz na szmacie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.04.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Gumi możesz się tutaj zareklamować może nie zmoderują Anetko fajna ta pierwsza, ale za drzewiano chyba a o drugiej myślałam, ale to za duży industrial. My chcemy szlachetny (tiaaaaa blacha polerowana) połączyć np ze 100 letnimi dechami, dlatego tak wybrzydzam bo mam swój plan jak to ma wyglądać. Lustro które mam zarezerwowane ani trochę nie pasuje do takiej konsoli Reni-z doswiadczenia:D wiem ze bedzie mega polaczenie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.04.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 ale o co dokładnie pytasz, pochłaniacz ok, w zasadzie nie ma znaczenia ze tam jest okna, a szybę myję jak tłuszcz np. z patelni pochlapie, nie ma problemu moim zdaniem, przetrzeć takie okno to minutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.04.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 ale o co dokładnie pytasz, pochłaniacz ok, w zasadzie nie ma znaczenia ze tam jest okna, a szybę myję jak tłuszcz np. z patelni pochlapie, nie ma problemu moim zdaniem, przetrzeć takie okno to minutka DZIEKUJE TO JA UROBIE:D A MOZE WROBIE:lol2: Ja sie pytam dlaczego mi swoja kawiarka kawy nie zrobilas jak okno macalam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 12.04.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Venuska wróciłam po krótkim urlopie od forum- wiem, że Ty się na pewno bardzo ucieszysz :D Nie doczytam wszystkiego, ale jestem ciekawa czy zamówiłaś w końcu te drzwi wewnętrzne? Miłego weekendu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.04.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 witam się z Paniami pracowo-weekendowo u nasz burza:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.04.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Cześć kochana Dłuuugi dzień za mną i ledwo żyję, ale na chwilkę przyczłapałam I musze powiedzić,ze konsola na prostych chromowanych nóżkach a na niej proty blat, biały, czarny czy drewniany... nieważe Będzie BOSKO Buziaki i miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 14.04.2013 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Co do konsoli to hmmmmm nie wiem, ale ten przedpokoj masz cudowny i te drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.04.2013 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Magdzińska no okrutnie się stęskniłam, za tydzień zamawiamy drzwi Pasik na podlasiu też deszczysko, tu w ogóle kobiety w zimowych paltach chodzą a ja śmigam w bucie peep toe i spódnicy szyfonowej zestawionej z ala skórzaną kurteczką Karelajna prawda? idę zobaczyć co tam załatwiłaś Diana dzięęęęki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 14.04.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Venusko, a na którą stronę drzwi będą się otwierały - na wiatrołap, czy hall? Klamka od strony kinkietu czy schodów? Jaką szerokość będzie miało skrzydło? Pytam, bo na zdjęciu ten otwór wygląda na bardzo szeroki i jak otworzysz drzwi, to zasłonisz albo konsolę w hallu, albo ławkę czy szafę w wiatrołapie. Ładnie by wyglądały drzwi dwuskrzydłowe, ale pisałaś, że takich nie chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.04.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Zdjęcia Venusko uzupełniłam, tyle tylko,ze nie dokońca z moich osobistych poczynań :lo2: Nie moge się doczekać tej Twojej konsoli! Kurcze też bym sobie taka machneła, nawet kiedyś szukałąm ale jak znalazłam coś wooow to cena też była wooow wiec jak już znajdziesz super, hiper okazję będę małpowac Tylko na juz nie mam miejsca na koleją konsolę No ale przecież ma byc dom nr 4 a tam jeszcze żadnej nie zaplanowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.04.2013 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Basiu drzwi będą się otwierać na hall na doniczkę Dwuskrzydłowe byśmy baardzo chcieli, ale ten otwór aż tak szeroki nie jest. Obserwowałam na Nowym Świecie i jak się idzie na Kruczą ze Świętokrzyskiej wszystkie takie drzwi w kamienicach i kurczę cały sens drzwi dwuskrzydłowych tkwi w tym aby jedną półówką móc wejść a na to jest za wąsko Wahadłowe odpadają, bo kotki, a co się może stać kotkom przy takich drzwiach pisała kiedyś Mirela Otwór ma 100 cm, czyli skrzydło 90, więc jak dwuskrzydłowe to 45? ja z moim biodrem tak nie wejdę, chyba że bokiem ale nie ma sensu sobie utrudniać Karelajna wiesz, że ja bez okazji nie kupuję a ceny takich konsol są niestety zaporowe, dla mnie 1000 zł to dużo jak za parę rurek i blat, nic nie poradzę idę zobaczyć co tam u was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.04.2013 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 w tym tygodniu będę mieć lustro docelowe na holl - właśnie potwierdzone ze sprzedawcą W tej sprawie będę mieć też dla was niusa, jak zawsze moje szperactwo będzie dla dobra wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.04.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Jakie lustro? jaki nius? Łopowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.04.2013 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Nius jak powieszę i pogadam ze sprzedawcą nius będzie dotyczyć lustra myślę, że nie jedna z was w tej cenie będzie chciała je przytulić, bo ja oczywiście w zajebiaszczej cenie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 14.04.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Czekam w takim razie z niecierpliwością na newsa dot. lustra, bo sama szukam czegoś do wiatrołapu, więc możliwe, że zgapię Venus a Ty z podlasia jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 14.04.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Witaj Venus:)No to teraz z tym lustrem mi narobiłaś ochoty a konsoli też szukam tylko ja szklano chromowej do wiatrołapu /jak by była tańsza to bym nie miała nic przeciwko temu - przeważnie to ja przepłacam;)/ szukaj Venus a my chętnie podpatrzymy jeśli pozwolisz, ja żałuję że tak późno tutaj trafiłam, ale lepiej późno niż wcale, pozdrawiam cieplutko na koniec weekendu:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts