Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ankaris zapisz sobie zdjęcie na komputerze, następnie tutaj w wiadomości kliknij taki obrazek z drzewkiem - > zakładka Z KOMPUTERA, na dole wybierz pliki (tutaj wybierasz zdjęcie które zapisałaś u siebie na komputerze), następnie na dole DODAJ i gotowe :D

Dorota zapomniałam :lol: zmierzę w domu.

No i udało się, dzięki wielkie Venus, a ja myślałam że to dużo bardziej skomplikowane:lol2::hug:

Dokładnie o tej konsolce myślę, tylko jeszcze nie znam wymiaru, bo czekam na info od Pasi, mam nadzieję że wejdzie do mnie, bo też mam chyba ok. 130cm wnękę, jak Ci się widzi taka konsola Justynko?

Wiesz co ona ma chyba 120cm, tak mi coś świta bo ją widziałam już kiedyś u innego sprzedawcy, ale sobie nie zapisałam, jak będę wiedziała to dam Ci znać, jeszcze raz buziaki za wskazówki:hug:

Jeśli piszę chaotycznie to sorki, ale mam pod opieką małego 3 latka i śpiewa mi tu piosenkę o misiu i troszkę się rozpraszam:D

przecie w pracy jezdem!! :lol2: a lustro odbieram wieczorem, wrócę to ciemno będzie, pewnie Prinsio nam za karę zafunduje kasztanka za suszarką na znak protestu za tak późny przyjazd :rotfl:

Konsolę na metalowym stelażu :yes: ale to i tak nie wcześniej jak drzwi będą, może się mi odmienić, przecież Leksvika chciałam już na ten tychmiast kupować a teraz bym płakała ;)