anakris 15.04.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Venus kochanie gdybym tylko umiała wstawiać zdjęcia /nie zapominaj, że ja początkująca forumka/ to bym Ci ją chętnie pokazała, ale to jest konsolka dostępna w sklepiku u naszej forumowej Pasi, więc chyba żadnej tajemnicy nie ma:p:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 15.04.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Helloł Venuska!! Przypominam się co do wymiarów tej doniczki ze storczykiem sztucznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.04.2013 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Ankaris zapisz sobie zdjęcie na komputerze, następnie tutaj w wiadomości kliknij taki obrazek z drzewkiem - > zakładka Z KOMPUTERA, na dole wybierz pliki (tutaj wybierasz zdjęcie które zapisałaś u siebie na komputerze), następnie na dole DODAJ i gotowe Dorota zapomniałam zmierzę w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 15.04.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 15.04.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 No i udało się, dzięki wielkie Venus, a ja myślałam że to dużo bardziej skomplikowane:lol2: Dokładnie o tej konsolce myślę, tylko jeszcze nie znam wymiaru, bo czekam na info od Pasi, mam nadzieję że wejdzie do mnie, bo też mam chyba ok. 130cm wnękę, jak Ci się widzi taka konsola Justynko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.04.2013 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 no widzisz Bardzo mi się widzi sama bym chętnie przytuliła, ale na oko widzę że ma więcej jak 96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 15.04.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Wiesz co ona ma chyba 120cm, tak mi coś świta bo ją widziałam już kiedyś u innego sprzedawcy, ale sobie nie zapisałam, jak będę wiedziała to dam Ci znać, jeszcze raz buziaki za wskazówki:hug:Jeśli piszę chaotycznie to sorki, ale mam pod opieką małego 3 latka i śpiewa mi tu piosenkę o misiu i troszkę się rozpraszam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.04.2013 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 jedziesz z tą piosenką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 15.04.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Kurcze młody uczył ciotkę, ale nic z tego nie wyszło, nie będę fałszować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 15.04.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Na szczęście dziadkowie przybyli z odsieczą i zabrali małego urwisa, bo ja u siebie w pracy a młodego miałam tylko na chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.04.2013 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 o to fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.04.2013 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 pamiętam kiedyś mój szef miał córkę w pracy ale miał spotkanie, więc musiałam się zająć powiedział, że jak Lusia zacznie płakać i wołać tata to mam wparować z nią na spotkanie jak myślicie musiałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 15.04.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Myślę, że musiałaś No chyba, że nie doceniam Twoich możliwości wychowawczych i opiekuńczych, to wybacz:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 15.04.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 To ja też czekam na zdjęcie i info o lustrze:D Sama szukam czegoś fajnego a niedrogiego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.04.2013 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Parę razy udało mi się zabawić Lusię, ale jak zaczęła wołać tata to prawie z nią biegłam po schodach bo przecież windy się bała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.04.2013 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Lustro dziś ale nie zawiesimy go dziś, pewnie zejdzie się Ruski rok jak to u nas ale słit foteczki postaram się pyknąć raz dwa i z perspektywą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.04.2013 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 no i teraz mnie jeszcze bardziej ciśnie na konsolę a muszę w skarpetę na nią odłożyć ale mam już dobrą cenę ta konsola oczywiście ma służyć na odłożenie torebki z przegubu jak z bankietu wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 15.04.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Venus to którą tą konsolę w końcu wybrałaś? Ja już przebieram nogami, rób te zdjęcia i wrzucaj:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.04.2013 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 przecie w pracy jezdem!! a lustro odbieram wieczorem, wrócę to ciemno będzie, pewnie Prinsio nam za karę zafunduje kasztanka za suszarką na znak protestu za tak późny przyjazd Konsolę na metalowym stelażu ale to i tak nie wcześniej jak drzwi będą, może się mi odmienić, przecież Leksvika chciałam już na ten tychmiast kupować a teraz bym płakała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 15.04.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 No dobra poczekam, ale może się zlitujesz i nie karzesz nam czekać tydzień Widzę, że jesteś tak zdecydowana jak ja, spoko ja też już z pół roku dumam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts