agatah 16.04.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 no nie mów, że w pracy siedzisz i szukasz rzeczy do domu/remontu? ja to za butami, torebkami, dziecku coś....:lol2: Boszz.... a ja wszystko, tylko nie robota. Aż wczoraj do domu brałam bo się w robocie nie wyrobiłam. Już wiecie dlaczego się ludzie w robocie z robota nie wyrabiają. Bo nie robią.:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 16.04.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Magda Bartek ja też tak miałam do czasu;)A Ty już wykańczasz czy dopiero budujesz? zapytam tak jeśli pozwolisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Widzę, że my byśmy się tu wszystkie ze sobą dogadały tylko Marjelka jak zawsze przed szereg wystaje Mojego już ni ma, ale Pani dogadała się z producentem i będzie w tym wymiarze lustra sprzedawać więc odrobina cierplywości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Dziewczyny ja to bym Was wszystkie pozwalniała w trybie natychmiastowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Widzę, że my byśmy się tu wszystkie ze sobą dogadały tylko Marjelka jak zawsze przed szereg wystaje Bo ja dowódca to w szeregu stać nie będę Przeca się z Wami dogaduje, czemu tak o mnie mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 16.04.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Venus to nakręć te babkę, że tych luster to ona by trochę sprzedała, za te pieniążki to znając dziewczyny z forum tak z kilkadziesiąt klientek by miała:lol2:ja hurtem to i ze dwa bym kupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 16.04.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Mnie nie! Bo u mnie robota zawsze na czas zrobiona, chociażbym miała nockę zarwać. Ja mam zadanie do zrobienia, i w zasadzie nikogo nie interere kiedy i jak ja to zrobię. Mam termin i musze oddać w tym czasei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 16.04.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 No ja to sama sobie szefuje i jak ja nie zrobię to niestety nikt za mnie tego nie zrobi:cool:Chociaż czasami coś sobie odłoze na później:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Właśnie Marjelko, u mnie też robota zrobiona wczoraj kartkę a4 zapisałam co mam do zrobienia i wszystko zrobiłam więc dziś zbijam bąki...później tylko zamówienia zbiorę Pani nakręcona bo sama wie ile dla siebie tego lustra szukała luzik, czeka na aktywację konta na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Firma Dubiel Glass odpisała, że takie lustro o wymiarze 60x 100 zrobi za 620 zł brutto to tak przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Dziewczyny tak na poważnie to ja coraz częściej myślę o biznesie praca mnie nudzi - zarobki są na jakimś poziomie ale nie szczególnym, wyrabiam się za szybko - a jestem z zawodou prawnikiem..także nudy. Anakris - mieszkamy od lipca tamtego roku - raczej wykańczam - nie mam wszystkim lamp, krzesła stół tymczasowe i takie tam.. niedoróbki. Ogródka brak - co mnie wkurza bardzo szczególnie jak jest ciepło. u mnie robota też zrobiona a jest 10 tzn leżą 3 umowy ale mają czas:) Dziewczyny a tak z ciekawości panie Bizneswoman - macie biznesy związane z wykształceniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 w sumie na etacie to się idzie ale albo do wc - albo idzie garba dorobić :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Dziewczyny a tak z ciekawości panie Bizneswoman - macie biznesy związane z wykształceniem? Zupełnie nie związane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 U mnie dziewczyny pracują na procencie, ile zrobią tyle zarobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ja jestem po Zarządzaniu o specjalności Zarządzanie w Turystyce (Hotelarstwo i Gastronomia), ale że się przenosiłam to ubłagałam Dziekana żeby mi wpisał Katedrę Biznesu o specjalnośći Zarządzanie kadrami. Ja tak naprawdę czego nie wymyślę, to zawsze w zawodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ja powinnam być lekarzem Moje studia trwały 7 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 16.04.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Wow MarJel i czemu nie jesteś??? Tyle lat nauki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 o matko no ale jak się tego nie czuje w końcu lekarz ma leczyć a nie tylko próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 paplajcie, ja idę zbierać zamówienia ale mi się nie chce...ale czeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Dokładnie, ja się nie daję do leczenia , gdyż sama go potrzebuje Miałam bardzo burzliwą młodość, chciałam wszystkie sroki złapać za ogon, mam na papierze 3 zawody,( w średniej szkole zdobyłam pierwszy) a pracuje w czwartym na którym się kompletnie nie znam i prowadzę ten interes przez przypadek od 11 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts