Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja powinnam być lekarzem :lol2: Moje studia trwały 7 lat :D

Jak mój chłop:lol2:

Dokładnie, ja się nie daję do leczenia , gdyż sama go potrzebuje :lol2:

Miałam bardzo burzliwą młodość, chciałam wszystkie sroki złapać za ogon, mam na papierze 3 zawody,( w średniej szkole zdobyłam pierwszy) a pracuje w czwartym na którym się kompletnie nie znam i prowadzę ten interes przez przypadek od 11 lat :lol2:

Baaaaaaaaardzo mi z Tobą po drodze:D:D

Eh, mimo, że już po trzydziestce, to nadal nie wiem co chcę w życiu robić.

Jedyne co mi wyszło co synalek.:lol2:

To tak ja :rolleyes: Nadal szukam swojej drogi :rolleyes::lol2:

Jedynie czemu się oddałam na sto % to macierzyństwo :D i z tego jestem zadowolona, bo odwaliłam dobrą robotę i jako mama nie mogę sobie nic zarzucić , reszta kuluje :lol2: No i chyba jako żona też nie jestem najgorsza :cool:

Mojemu biznesowi nie poświęcam tyle uwagi ile powinnam , nie szkole się w tym temacie, nie poświęcam mu dużo czasu...kasa jakaś jest to i ciągnę to dalej, ale raczej nie jest to szczyt moich marzeń i to czym bym się chciała zajmować do emerytury.

Marta ale grzywkę skrócić potrafisz? czy lepiej nie eksperymentować z Prezesową? :lol2::lol2::lol2:

Żartujesz chyba :lol2: Nie tykam się klientów bo ni chcę im krzywdy zrobić :lol2: Zdarzają się często tacy Panowie którzy się upierają, ze ma ich obsłużyć szefowa :rolleyes: Nie potrafię odmówić, ale z tego zawsze wychodzi jedna fryzura ...na taką zwaną łysą glacę :D

Ja tylko kasę liczę :D

a powiedzcie mi coś jeszcze Wy dwie matki :D

na drugie dziecko to tak świadomie się zdecydowałyście czy jak?

bo mam wrażenie, że moje będzie jedynakiem jak tak dalej pójdzie - nie czuję "magii" drugiej ciąży, powołania, wstawania - chyba, że się to zmienia jak pierwsze ma 5 lat:D

Marta lekarz, no masz

kobito dlaczego tyle się uczyłaś i ze tak powiem h... z tego:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

na pocieszenie ja powiem , ze swoją drogę odnalazłam jak skończyłam 30 , a w wieku 32 uczę sie od nowa

Reni tak się moje życie potoczyło :) Na pierwszym studiach zaciążyłam i na te studia już nie wróciłam , tylko zaczęłam zupełnie inny kierunek....

Miałam otworzyć prywatne przedszkole, a potem fitness klub dla matek z dziećmi :lol2: I cały czas siedzi mi to w głowie....

Znalazłam lokal który nie nadawał się na wyżej wymienione i mam co mam :)