Venus_m 16.04.2013 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Marjelka no ale leczysz ludzi pomagasz im pięknie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 16.04.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ja powinnam być lekarzem Moje studia trwały 7 lat Jak mój chłop:lol2: Dokładnie, ja się nie daję do leczenia , gdyż sama go potrzebuje Miałam bardzo burzliwą młodość, chciałam wszystkie sroki złapać za ogon, mam na papierze 3 zawody,( w średniej szkole zdobyłam pierwszy) a pracuje w czwartym na którym się kompletnie nie znam i prowadzę ten interes przez przypadek od 11 lat Baaaaaaaaardzo mi z Tobą po drodze:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Marjelka no ale leczysz ludzi pomagasz im pięknie wyglądać No niby tak, szkoda tylko że szewc bez butów chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Jak mój chłop:lol2: Baaaaaaaaardzo mi z Tobą po drodze:D:D Ty też taki zakręt jak ja? Pozdrów chłopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 ee nie no ciekawie "tam u Was" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 16.04.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ty też taki zakręt jak ja? Pozdrów chłopa Eh, mimo, że już po trzydziestce, to nadal nie wiem co chcę w życiu robić. Jedyne co mi wyszło co synalek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.04.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Się witam I łaskawa będę Mnie namiary na lustro nie są poczebne. Wystarczą mi fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Eh, mimo, że już po trzydziestce, to nadal nie wiem co chcę w życiu robić. Jedyne co mi wyszło co synalek. To tak ja Nadal szukam swojej drogi Jedynie czemu się oddałam na sto % to macierzyństwo i z tego jestem zadowolona, bo odwaliłam dobrą robotę i jako mama nie mogę sobie nic zarzucić , reszta kuluje No i chyba jako żona też nie jestem najgorsza Mojemu biznesowi nie poświęcam tyle uwagi ile powinnam , nie szkole się w tym temacie, nie poświęcam mu dużo czasu...kasa jakaś jest to i ciągnę to dalej, ale raczej nie jest to szczyt moich marzeń i to czym bym się chciała zajmować do emerytury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Marta ale grzywkę skrócić potrafisz? czy lepiej nie eksperymentować z Prezesową? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.04.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Marta lekarz, no masz kobito dlaczego tyle się uczyłaś i ze tak powiem h... z tego:jawdrop::jawdrop::jawdrop: na pocieszenie ja powiem , ze swoją drogę odnalazłam jak skończyłam 30 , a w wieku 32 uczę sie od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 czyli jest szansa dla mnie i Venus:lol2::lol2: może po 30 człowiek mondrzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.04.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 nie mądrzeje, ja tam zawsze byłam mądra:lol2::lol2::lol2:, po prostu wie czego chce:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Marta ale grzywkę skrócić potrafisz? czy lepiej nie eksperymentować z Prezesową? :lol2: Żartujesz chyba Nie tykam się klientów bo ni chcę im krzywdy zrobić Zdarzają się często tacy Panowie którzy się upierają, ze ma ich obsłużyć szefowa Nie potrafię odmówić, ale z tego zawsze wychodzi jedna fryzura ...na taką zwaną łysą glacę Ja tylko kasę liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 a powiedzcie mi coś jeszcze Wy dwie matki na drugie dziecko to tak świadomie się zdecydowałyście czy jak? bo mam wrażenie, że moje będzie jedynakiem jak tak dalej pójdzie - nie czuję "magii" drugiej ciąży, powołania, wstawania - chyba, że się to zmienia jak pierwsze ma 5 lat:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Marta lekarz, no masz kobito dlaczego tyle się uczyłaś i ze tak powiem h... z tego:jawdrop::jawdrop::jawdrop: na pocieszenie ja powiem , ze swoją drogę odnalazłam jak skończyłam 30 , a w wieku 32 uczę sie od nowa Reni tak się moje życie potoczyło Na pierwszym studiach zaciążyłam i na te studia już nie wróciłam , tylko zaczęłam zupełnie inny kierunek.... Miałam otworzyć prywatne przedszkole, a potem fitness klub dla matek z dziećmi I cały czas siedzi mi to w głowie.... Znalazłam lokal który nie nadawał się na wyżej wymienione i mam co mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 jak przerobisz man i woman na jedno to i może Ci miejsce starczy na jedną salkę na fitness Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 a ja bym chciała mieć swoją salę weselną na stołach podkładek by nie było w ogóle ja czuję potrzeby pomocy innym ludziom...w organizacji przyjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.04.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 ja wpadłam dwukrotnie:lol2::lol2::lol2:, za drugim razem byłam jeszcze bardziej zaskoczona niz za pierwszym:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 a wiecie, że u mnie na podlasiu wywalczono aby place zabaw dla dzieci były ogrodzone z bramkami i miały sprzęt do ćwiczeń dla matek? mamusia może pedałować a dziecko babki robić obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Reni paczaj żeby Cię znowu nie zaskoczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts