Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

a ja bym chciała mieć swoją salę weselną :lol: na stołach podkładek by nie było :lol2: w ogóle ja czuję potrzeby pomocy innym ludziom...w organizacji przyjęć :cool: :lol2:

to do dzieła - nie chce wiedzieć jakie to koszty taka sala:eek: ale może jaka manager od jutro już ?:D

ja wpadłam dwukrotnie:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:, za drugim razem byłam jeszcze bardziej zaskoczona niz za pierwszym:yes:

aaa okej - jestem tak zabezpieczona, że się wpaść nie da chyba:D polecam ring

Venus fajnie z tym placem zabaw- u nas na Śląsku to wiem, ze w Rybniku coś takiego jest

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a Ty cholero :lol: dokładnie :yes: byłaś jedną z tych dwóch Pań dzwoniących po mojej rezerwacji? :D

Ha! Wiedziałam:) Nie Venusko ja nie byłam jedną z dwóch dzwoniących pań, ale lustro wyczaiłam już jakiś czas temu na gumtree:) Było to chyba w połowie marca bo miałam wtedy szkolenie w stolicy i pomyślałam sobie, że przy okazji pobytu podjechałabym i obejrzała. Niestety te wymiary mi jakoś nie leżały, ale w przeciwieństwie do Ciebie nie wpadłam na genialny pomysł zrobienia makiety:bash:

no powiem wam, ze moim pragnieniem tez nie było, robić to co robię, ale jestem u siebie, pracuje jak chcę, jak mi sie niechce to nic nie robię:yes:, żaden szef mnie nie wkurza, nikt nic nie wymyśla, jak to w korporacjach, no i zarobić tez zarobię , ale wiadomo do końca życia tego robić nie będę

Ale poważnie czuje? Przyznał Ci się , ze jest inaczej? :eek:

tak - od razu napisał, że czuje i jest ciaśniej.

Bo ten ring ma gdzieś średnicę 5 cm i składa się go na pół w "ósemkę" i jest w pionie tam w tej "ósemce" :D Nie tak, że on robi za "pierścień", I on jest z takiego twardszej gumy zaokrąglonej.

http://lakecharlesobgyn.com/Images/nuvaring-1.jpg dobrze widać w jakiej pozycji się zakłada

tak - od razu napisał, że czuje i jest ciaśniej.

Bo ten ring ma gdzieś średnicę 5 cm i składa się go na pół w "ósemkę" i jest w pionie tam w tej "ósemce" :D Nie tak, że on robi za "pierścień"

O ku...cze :D To mój ma inne doznania , ale się Wam nie przyznam jakie :D

Ile kosztował ten ring, na ile się go zakłada? Czy miesiączki są obfite? Bo przy mojej mirenie nie wiem co to okres :cool:

zależy od apteki i czy na szt czy opakowanie zbiorcze ( 3 szt) średnio 45-50 zł za sztukę) - program działania jest taki sam jak tabletek ale nie łykasz - tylko zakładasz 1 dnia cyklu na 21 dni ( podobno w "trakcie" m0żna wyciągnąć i nic się nie dzieje). Wyciągasz 21 dnia i przerwa jak przy tabletkach 7 dni i następny.

Okresy bardzo skąpe - maks 2 dni ledwo, ledwo.

zależy od apteki i czy na szt czy opakowanie zbiorcze ( 3 szt) średnio 45-50 zł za sztukę) - program działania jest taki sam jak tabletek ale nie łykasz - tylko zakładasz 1 dnia cyklu na 21 dni ( podobno w "trakcie" m0żna wyciągnąć i nic się nie dzieje). Wyciągasz 21 dnia i przerwa jak przy tabletkach 7 dni i następny.

Okresy bardzo skąpe - maks 2 dni ledwo, ledwo.

Eee to nie dla mnie , za dużo zabawy, ja mam mirenkę na 5 lat :D

Samemu się zakłada? czy ktoś musi pomóc :rolleyes: