Magda_lena85 16.04.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 a ja bym chciała mieć swoją salę weselną na stołach podkładek by nie było w ogóle ja czuję potrzeby pomocy innym ludziom...w organizacji przyjęć to do dzieła - nie chce wiedzieć jakie to koszty taka sala:eek: ale może jaka manager od jutro już ? ja wpadłam dwukrotnie:lol2::lol2::lol2:, za drugim razem byłam jeszcze bardziej zaskoczona niz za pierwszym:yes: aaa okej - jestem tak zabezpieczona, że się wpaść nie da chyba:D polecam ring Venus fajnie z tym placem zabaw- u nas na Śląsku to wiem, ze w Rybniku coś takiego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ja wolę nie myśleć ile wyposażenie kuchni ale wiem jedno, zjeść lubię i umiem to i ugotować tym bardziej, tylko ja nie zamieszam przecie w kotle na 100 osób Wyobraźcie sobie kluchy ze śmietaną i z ososiem! choelra chcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 U mnie drugie było zaplanowane co do dnia, minuty i płci :lol2: pół roku wstecz brałam już folik i przygotowywałam się do ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 16.04.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 a Ty cholero dokładnie byłaś jedną z tych dwóch Pań dzwoniących po mojej rezerwacji? Ha! Wiedziałam:) Nie Venusko ja nie byłam jedną z dwóch dzwoniących pań, ale lustro wyczaiłam już jakiś czas temu na gumtree:) Było to chyba w połowie marca bo miałam wtedy szkolenie w stolicy i pomyślałam sobie, że przy okazji pobytu podjechałabym i obejrzała. Niestety te wymiary mi jakoś nie leżały, ale w przeciwieństwie do Ciebie nie wpadłam na genialny pomysł zrobienia makiety:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Magda masz pierścień w ..... ja noszę mirenkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Magda masz pierścień w ..... ja noszę mirenkę taaa szkoda, że nie diamond :lol2: ale polecam - nie "czuję" w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.04.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 no powiem wam, ze moim pragnieniem tez nie było, robić to co robię, ale jestem u siebie, pracuje jak chcę, jak mi sie niechce to nic nie robię, żaden szef mnie nie wkurza, nikt nic nie wymyśla, jak to w korporacjach, no i zarobić tez zarobię , ale wiadomo do końca życia tego robić nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.04.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Reni paczaj żeby Cię znowu nie zaskoczyło nawet nie wiesz jak bardzo paczę:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 ja od zawsze na etacie - nigdy nie korporacja - raz państwówka, teraz duża Spółka - ale oprócz Prezesa to nie wiem czy ktoś w firmie zarabia tyle ile bym chciała:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 taaa szkoda, że nie diamond :lol2: ale polecam - nie "czuję" w ogóle No szkoda , żebyś czuła:lol2: A twój m czuje? Ja swojej mirenki też nie czuje, ale m tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Reni , a co z wakacjami, wyjazdami, masz godne zastępstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 on czuje - tzn dla niego to chyba wygodniej - bo miejsca mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 on czuje - tzn dla niego to chyba wygodniej - bo miejsca mniej Ale poważnie czuje? Przyznał Ci się , ze jest inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 16.04.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 A tu jak zawsze tematy czysto budowlane cześć dziolchy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ale poważnie czuje? Przyznał Ci się , ze jest inaczej? tak - od razu napisał, że czuje i jest ciaśniej. Bo ten ring ma gdzieś średnicę 5 cm i składa się go na pół w "ósemkę" i jest w pionie tam w tej "ósemce" Nie tak, że on robi za "pierścień", I on jest z takiego twardszej gumy zaokrąglonej. http://lakecharlesobgyn.com/Images/nuvaring-1.jpg dobrze widać w jakiej pozycji się zakłada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 tak - od razu napisał, że czuje i jest ciaśniej. Bo ten ring ma gdzieś średnicę 5 cm i składa się go na pół w "ósemkę" i jest w pionie tam w tej "ósemce" Nie tak, że on robi za "pierścień" O ku...cze To mój ma inne doznania , ale się Wam nie przyznam jakie Ile kosztował ten ring, na ile się go zakłada? Czy miesiączki są obfite? Bo przy mojej mirenie nie wiem co to okres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 zależy od apteki i czy na szt czy opakowanie zbiorcze ( 3 szt) średnio 45-50 zł za sztukę) - program działania jest taki sam jak tabletek ale nie łykasz - tylko zakładasz 1 dnia cyklu na 21 dni ( podobno w "trakcie" m0żna wyciągnąć i nic się nie dzieje). Wyciągasz 21 dnia i przerwa jak przy tabletkach 7 dni i następny.Okresy bardzo skąpe - maks 2 dni ledwo, ledwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 16.04.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 a ja tam cicho siedzę na państwowej posadzie:) do emerytury niedaleko więc może nie zwariuję Na emeryturze chciałabym coś własnego rozkręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.04.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Reni , a co z wakacjami, wyjazdami, masz godne zastępstwo? godnego zastępstwa nie mam na wakacje n w sierpniu kiedy jest swięto, i tak cały tydzień lipa, wiec zamykam na tydzień, poza tym nic:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 zależy od apteki i czy na szt czy opakowanie zbiorcze ( 3 szt) średnio 45-50 zł za sztukę) - program działania jest taki sam jak tabletek ale nie łykasz - tylko zakładasz 1 dnia cyklu na 21 dni ( podobno w "trakcie" m0żna wyciągnąć i nic się nie dzieje). Wyciągasz 21 dnia i przerwa jak przy tabletkach 7 dni i następny. Okresy bardzo skąpe - maks 2 dni ledwo, ledwo. Eee to nie dla mnie , za dużo zabawy, ja mam mirenkę na 5 lat Samemu się zakłada? czy ktoś musi pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts