Venus_m 16.04.2013 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 bleeeeeeeeeee ja nie wiem jak można się świadomie decydować na brak miesiączki - przecież to takie wspaniałe uczucie a poważnie to ja jestem anty wszelkim hormonom, spiralom wszystko co zaburza naturalną pracę organizmu jest be. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 godnego zastępstwa nie mam na wakacje n w sierpniu kiedy jest swięto, i tak cały tydzień lipa, wiec zamykam na tydzień, poza tym nic:( I to jest właśnie minus własnego biznesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 bleeeeeeeeeee ja nie wiem jak można się świadomie decydować na brak miesiączki - przecież to takie wspaniałe uczucie a poważnie to ja jestem anty wszelkim hormonom, spiralom wszystko co zaburza naturalną pracę organizmu jest be. Ja póki dzieci nie urodziłam też byłam przeciwna, nie chciałam żeby mi się te wszystkie naturalne kobiece funkcje rozrodcze popierniczyły i nigdy żadnych tabletek i tym podobnych nie używałam. Teraz gdy jestem spełnioną mamą , chcę być spełniona kochanką, bez stresu i zbędnych ceregieli (gumka, kalendarzyk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Marta - samemu - tż pewnie z chęcią by pomógł jak już skończę etap ewentualnego macierzyństwa to biorę też mirenę - a jak nie to może mąż taniej by sobie podwiązał (przecież to odwracalne) :lol2: Venus - ale naturalnie to tylko kalendarzyk albo szklanka wody zamiast:D chyba musisz pokoi więcej "namnożyć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Marta może i mi się zmieni, tylko że moja mama farmaceuta i ja mam gdzieś zakodowane żeby tego cholerstwa nie brać Magda jak widzisz od dwóch lat skuteczna metoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Marta może i mi się zmieni, tylko że moja mama farmaceuta i ja mam gdzieś zakodowane żeby tego cholerstwa nie brać Magda jak widzisz od dwóch lat skuteczna metoda a komfortowa? nie wymagająca liczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Magda jak widzisz od dwóch lat skuteczna metoda A wcześniej , jaka była metoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ja tam nic nie liczę jeszcze tego mi brakuje, ja w wolnym czasie kotki całuję i zachwycam się jakie one słodkie Marjelka no standardowa durexowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 hmm ja to bym durexową mogła ale w dni niepłodne - bo w płodne to chyba bym musiała podwojną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 16.04.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 a ja od siedmiu lat nie stosuje żadnej antykoncepcji i jakoś wpaść nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Magda Zizi no to życzę abyś wpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ja tam lubię jak mam świadomość- tu i teraz i się nie zastawiać czy dziś mogę czy nie mogę Przypomniały mi się wakacje zeszłoroczne na Mazurach z małożonem bez dzieci ehhhhh:cool: Ile można zrobić pod prysznicem we dwoje w publicznej łazience przez 5 min? Zaoszczędzić ( bo we dwoje w jednej kabinie) umyć się, umyć włosy ogolić pachy i ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 ..... i zaciąć pachy :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 16.04.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 ..... i zaciąć pachy :lol2: hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 ..... i zaciąć pachy :lol2: gupia To są takie toalety w portach na pieniądze i czas , Po pięciu minutach wyłącza się woda:lol2: A my tam we dwoje z tą pianą we włosach maszynką do golenia chcemy zdążyć się we dwoje umyć, spłukać, ogolić, zabawić i jeszcze zaoszczędzić matka dwójki dzieci i mąż biznesmen Ubaw i zabawa po po pachy i jaka satysfakcja, jacy mu byliśmy dumni z siebie, że za 5 zeta tyle zaliczyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 16.04.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Gdzie ty na Mazurach taki port znalazlas? Moze bym sie wybrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 :rotfl::rotfl:nie no też byłabym mega dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Gdzie ty na Mazurach taki port znalazlas? Moze bym sie wybrała Jakiś mały koło Giżycka bodajże , nie pamiętam nazwy .... ale teraz jak tak sobie przypominam to chyba 10 zł prysznic za pięć min. Tosia , najlepiej wpisz sobie w gogle planowanie płci tam jest wszystko opisane . dziewczynkę ciut trudniej zaplanować, bo najlepszy dla niej czas jest przed owulacją, a to ciężko zbadać. Z chłopcem o tyle mi było łatwo, ze kupowałam sobie testy owulacyjne i w dniu owulacji było przytulenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 wariatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 zebrałam zamówienia, jeszcze prognoza i wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts