Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bleeeeeeeeeee :p

ja nie wiem jak można się świadomie decydować na brak miesiączki - przecież to takie wspaniałe uczucie :rotfl: a poważnie to ja jestem anty wszelkim hormonom, spiralom :cool: wszystko co zaburza naturalną pracę organizmu jest be.

Ja póki dzieci nie urodziłam też byłam przeciwna, nie chciałam żeby mi się te wszystkie naturalne kobiece funkcje rozrodcze popierniczyły i nigdy żadnych tabletek i tym podobnych nie używałam. Teraz gdy jestem spełnioną mamą , chcę być spełniona kochanką, bez stresu i zbędnych ceregieli (gumka, kalendarzyk):lol2:

Marta - samemu - tż pewnie z chęcią by pomógł:lol2:

jak już skończę etap ewentualnego macierzyństwa to biorę też mirenę - a jak nie to może mąż taniej by sobie podwiązał (przecież to odwracalne) :lol2::lol2::lol2:

Venus - ale naturalnie to tylko kalendarzyk albo szklanka wody zamiast:D chyba musisz pokoi więcej "namnożyć"

Ja tam lubię jak mam świadomość- tu i teraz i się nie zastawiać czy dziś mogę czy nie mogę :D

Przypomniały mi się wakacje zeszłoroczne na Mazurach z małożonem bez dzieci ehhhhh:cool:

Ile można zrobić pod prysznicem we dwoje w publicznej łazience przez 5 min? Zaoszczędzić ( bo we dwoje w jednej kabinie) umyć się, umyć włosy ogolić pachy i .......:lol:

..... i zaciąć pachy :lol2::lol2::lol2:

gupia :lol2:

To są takie toalety w portach na pieniądze i czas , Po pięciu minutach wyłącza się woda:lol2: A my tam we dwoje z tą pianą we włosach maszynką do golenia chcemy zdążyć się we dwoje umyć, spłukać, ogolić, zabawić i jeszcze zaoszczędzić :lol2: matka dwójki dzieci i mąż biznesmen :lol2:

Ubaw i zabawa po po pachy i jaka satysfakcja, jacy mu byliśmy dumni z siebie, że za 5 zeta tyle zaliczyliśmy :lol2:

Gdzie ty na Mazurach taki port znalazlas? Moze bym sie wybrała ;)

Jakiś mały koło Giżycka bodajże , nie pamiętam nazwy .... ale teraz jak tak sobie przypominam to chyba 10 zł prysznic za pięć min. :rolleyes:

Tosia , najlepiej wpisz sobie w gogle planowanie płci tam jest wszystko opisane . dziewczynkę ciut trudniej zaplanować, bo najlepszy dla niej czas jest przed owulacją, a to ciężko zbadać. Z chłopcem o tyle mi było łatwo, ze kupowałam sobie testy owulacyjne i w dniu owulacji było przytulenie :D