Magda_lena85 16.04.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 u nas przed było - dopóki się nie rozwalił mur - ładna trawka i czekałam na tynkowanie i płot a tu dp.a trzeba od początkui nie wiem czy będziemy lane murki robić, czy niższe czy jakoś na owal.czy..... nie mam na ten temat sił już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 a my musimy w tym roku kolumny przed domem wytynkować tj tą mozaiką zrobić szkoda mi pieniędzy, ja bym najchętniej na konsolkę odłożyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 u nas tzn u mnie niemoc - nei chce mi się wykańczać, robić, myśleć - mam ostatnio wrażenie niekończącej się budowy mimo, że w II połowie 2011 się zaczęła czuję jakby trwało to wszystko 10 lat i dalej nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 o to ja przeciwnie, w środku czuję że jest dużo lepiej, że brakuje już w sumie nie tak dużo. Moją największą solą w oku była sypialnia a raczej przytułek, po kupieniu łóżka i szafek oddycham spokojniej natomiast jak paczę na działkę, ogrodzenie, balkony, taras to mam tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 16.04.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Boszee, nadążyć dziś za Wami nie sposób:pJeszcze Marjelka z rana nam nagadała o tej pracy i ja dziś na zakrętach nie wyrabiam, a tu w międzyczasie tyle ciekawych tematów, to wpadam co chwila, pomiędzy stosem faktur a klientami i umieram ze śmiechu, a co ktoś wchodzi to patrzy na mnie dziwnie, bo ja się śmieje sama do siebie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 taa Venus mnie ogródek wkur najbardziej - tym bardziej przy dziecku i letniej pogodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.04.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 fiu, fiu u mnie tez ładniej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.04.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 taa Venus mnie ogródek wkur najbardziej - tym bardziej przy dziecku i letniej pogodzie. wiem co czujesz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 no widzisz - teraz napisz, że Cię plecy mniej bolą a u mnie było już ładnie - prosta trawka z przodu, teren utwardzony, mur stał - miało być na wiosnę tynkowanie i reszta z tyłu.... a tak to to co na ogródek wydam na mur oporowy wzmocniony mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Dobra, to trochę o wnętrzu - wiem niemożliwe Ankaris jeszcze tylko Cię wyściskam bo ja tak samo chichram UWAGA!! Szukam taniej lampy wiszącej z abażurami - minimum 3. Najlepiej Siena. Macie coś namierzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 16.04.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 http://www.leroymerlin.pl/oswietlenie/oswietlenie-scienne-i-sufitowe/oprawy-wiszace/zyrandol-fermini,p154577,l956.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Venus gdzie ją chcesz wieszać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 16.04.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Pewnie u Mamy w domu:) Tu masz jeszcze z czarnymi ażurami, ala Siena:http://www.leroymerlin.pl/oswietlenie/oswietlenie-scienne-i-sufitowe/oprawy-wiszace/zyrandol-fermini,p154550,l956.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 jak dla mnie za tą cenę te lampy od zizi są śliczne Tylko teraz pytanie, gdzie i komu one ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 mojej mamie Z innej beczki: co oznacza zapis w anglojęzycznej umowie RIDER 1, RIDER 2? Załącznik? nie wiem od której strony się do tego zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 16.04.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Venusko Ja też potwierdzam, że jak za tą cenę to te lampy super:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.04.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Hej girlsy- nie mam czasu, ale zajrzałam na chwilkę i czytam, ze jest o żyrandolach więc piszę Mam ten Fermini w gabinecie i jest super. Poza tym brałam jeszcze pod uwagę takie http://allegro.pl/abazurowy-zyrandol-wiszacy-zwis-chrom-czarny-oslo-i3158128646.html (jest też 5-ramienny) http://allegro.pl/lamarta-pl-100123-wiszaca-oslo-zyrandol-wyprzedaz-i3156798394.html Wszystkie widziałam na żywo- są śliczne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Super te lampy wolałabym trochę inne abażury, ale te zdecydowanie lepiej będą rozpraszać światło Dziewczyny szukam też tapety : gładkiej + z fakturą (najlepiej perłowa, może być w paski, najchętniej hamerykańska koniczynka, treliż albo jaka inna cholera). Ważne: tapeta nie może być droga. Maks 150 zł za rolkę. Może macie coś na oku? ja wypadłam z rytmu, wczoraj przejrzałam połowę sklepów i to co mi się podoba to minimum 360 za rolkę. Ściany będą albo taupe (pokój cały tapetowany i to nie podlega dyskusji z moją mamą) albo jasne szare. Podłoga jasna złota klepka wycyklinowana, białe listwy przypodłogowe, biała sztukateria u sufitu. Zasłony podwiązane chwostem, kolor i materiał to nie problem, musimy zdecydować czy taupe czy szarość Stół na toczonych nogach, krzesła prawdopodobnie Victoria Ghost Sofa na razie musi zostać i meble rude z black red white, ale liczę że prędzej czy później wymienimy je z mamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Hej girlsy- nie mam czasu, ale zajrzałam na chwilkę i czytam, ze jest o żyrandolach więc piszę Aga a czemu to czytasz po łebkach? Było tyle ciekawych tematów, a ty tylko żyrandole wyhaczyłaś Proszę się odnieść do antykoncepcji, 5 minutówek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 500 zł za lampę to za drogo. Maks mogłabym namówić na 350 zł, ale te za 260 podobają mi się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts