Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Boszee, nadążyć dziś za Wami nie sposób:p

Jeszcze Marjelka z rana nam nagadała o tej pracy i ja dziś na zakrętach nie wyrabiam, a tu w międzyczasie tyle ciekawych tematów, to wpadam co chwila, pomiędzy stosem faktur a klientami i umieram ze śmiechu, a co ktoś wchodzi to patrzy na mnie dziwnie, bo ja się śmieje sama do siebie:lol2:

Hej girlsy- nie mam czasu, ale zajrzałam na chwilkę i czytam, ze jest o żyrandolach więc piszę:D

Mam ten Fermini w gabinecie i jest super. Poza tym brałam jeszcze pod uwagę takie

http://allegro.pl/abazurowy-zyrandol-wiszacy-zwis-chrom-czarny-oslo-i3158128646.html (jest też 5-ramienny)

http://allegro.pl/lamarta-pl-100123-wiszaca-oslo-zyrandol-wyprzedaz-i3156798394.html

Wszystkie widziałam na żywo- są śliczne:yes:

Super te lampy :wiggle: wolałabym trochę inne abażury, ale te zdecydowanie lepiej będą rozpraszać światło :wiggle:

Dziewczyny szukam też tapety :

gładkiej + z fakturą (najlepiej perłowa, może być w paski, najchętniej hamerykańska koniczynka, treliż albo jaka inna cholera). Ważne: tapeta nie może być droga. Maks 150 zł za rolkę. Może macie coś na oku? ja wypadłam z rytmu, wczoraj przejrzałam połowę sklepów i to co mi się podoba to minimum 360 za rolkę.

Ściany będą albo taupe (pokój cały tapetowany i to nie podlega dyskusji z moją mamą) albo jasne szare. Podłoga jasna złota klepka wycyklinowana, białe listwy przypodłogowe, biała sztukateria u sufitu. Zasłony podwiązane chwostem, kolor i materiał to nie problem, musimy zdecydować czy taupe czy szarość :yes:

Stół na toczonych nogach, krzesła prawdopodobnie Victoria Ghost :yes:

Sofa na razie musi zostać :( i meble rude z black red white, ale liczę że prędzej czy później wymienimy je z mamą :yes: