Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga a czemu to czytasz po łebkach? :p Było tyle ciekawych tematów, a ty tylko żyrandole wyhaczyłaś :lol2:

Proszę się odnieść do antykoncepcji, 5 minutówek..... :rolleyes:

Siostro droga, no bardzo chętnie bym sobie z Wami poplotkowała, ale od rana miałam spotkania zewnętrzne:P a za chwilkę mam nasiadówkę ze swoim działem:sick: żeby tu nadgonić musiałabym wziąć urlop:lol2::lol2: Lecę:bye:

MarJel proszę tu starszą koleżankę nie wyciągać na dywanik:p:lol2:

Nie dywanik, tylko za jęzor chciałam pociągnąć:D fajnie się czyta o moich przygodach wakacyjnych, co?! ja też bym chętnie poczytała takie sensacje :lol2:

Kupiłaś tą bujawkę w Almi, bo żem pisała o upustach a tam cisza, nikt nie podjął tematu:P

Nie kupiłam , ale kupie. I odpisałam u siebie, ale nie zajrzałaś pewnie dzisiaj, że na meble ogrodowe ten rabat nie obowiązywał :rolleyes:

Spadam po syna do przedszkola :bye: jak wrócę ma być tu jakaś pikantna historyjka wakacyjna, z życia wzięta :cool:

No jak to nie ma rabatu jak pisali, że na wszystko co w sklepie -20%, później znowu była promocja wszystko na zamówienie -10% i to też nie dotyczyło mebli tarasowych? Kurcze to ładna mi promocja:sick: Z cenami to fakt często przeginają, moja córka wymyśliła sobie na gwiazdkę lunetę, która w innym sklepie była 3 razy tańsza:mad:

A co do historyjek wakacyjnych to nie ma sprawy coś pomyślę, ale na spokojnie:p

Ale fajnie się Was tak podczytuje, nieźle można zrywać boki i praca milej zleci:rotfl:

Specjalnie dla MarJel przypomniała mi się wycieczka polonezem do Hiszpanii na ostatnim roku studiów, pojechaliśmy w cztery osoby, jak się domyślacie polonez oczywiście bez klimy, to była niezła jazda, tak po dwudziestu godzinach już mieliśmy taką głupawkę, no bo ile można jechać przy otwartych oknach, polonezem na autostradzie :)

Spaliśmy na wypasionym polu namiotowym ale w namiocie dwuosobowym w cztery osoby, tzn. ja, mój chłopak /a obecny zresztą mąż;)/ , koleżanka moja i kolega męża, z którym zresztą my darłyśmy koty, było suuuper, a prysznice na polu namiotowym też były /na szczęście nie płatne/, oj działo tam się działo, garderobę mięliśmy w bagażniku poloneza, przygoda niesamowita, a my po kilkunastu latach i tak wspominamy ten wyjazd za najfajniejszy w naszym dotychczasowym żuciu:lol2:

polecam, najlepszy moment jak wybraliśmy się do Andory Pirenejami i w pewnym momencie hamulce nam się tak zagotowały, że byliśmy gotowi porzucić nasz pojazd i wracać na nogach, ten wyjazd był przedni, chyba już raczej tego nie powtórzymy i żadne wakacje allinclusive go nie przebiją, chociaż mój mąż co roku chce jechać do Hiszpanii na wakacje, młodość:rolleyes::p:lol2:

No tak, robota skończona to pleciugi poszły do domu i na forum cisza...:mad: Nie możecie tak gadać wieczorami??? W ciągu dnia normalny nie pracujący człowiek nie ma czasu!!:bash::bash: (zwłaszcza jak ładna pogoda :D). (jak to w ogóle brzmi- niepracujący a czasu nie ma nie???)

Venuska zorganizuj jaką imprezę wieczorkiem, przy drineczkach to wtedy się MarJel naczytasz wakacyjnych wspomnień :D:D:D

Teraz to ja nie mam czasu :lol:

Wracamy z pracy i pytam męża:

- dobrze się czujesz, wszystko ok, głowa nie boli?

- nie, ok jest

- HA! czyli wieszasz dziś lustro? :popcorn:

- w sumie to trochę brzuch mnie boli :rolleyes:

- co tak stękasz, przecież Ty to powinieneś z większym zapałem robić niż ja - bo w końcu przestanę Ci truć :mad: :D