anakris 16.04.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Dobrze, że ja nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Prinsio ostatnio spadł z parapetu u mojej mamy i rozerwał jej na 6 cm firankę, może to i dobrze bo ecru jest a my potrzebujemy bielusieńkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Dobrze, że ja nie muszę Jak nie, jak tak Spowiadaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 16.04.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 ależ wy dziś macie gadane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.04.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Aga a czemu to czytasz po łebkach? Było tyle ciekawych tematów, a ty tylko żyrandole wyhaczyłaś Proszę się odnieść do antykoncepcji, 5 minutówek..... Siostro droga, no bardzo chętnie bym sobie z Wami poplotkowała, ale od rana miałam spotkania zewnętrzne:P a za chwilkę mam nasiadówkę ze swoim działem:sick: żeby tu nadgonić musiałabym wziąć urlop:lol2: Lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 od razu urlop Każesz zespołowi zrobić burzę mózgów a Ty nadrabiasz straty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 16.04.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 MarJel proszę tu starszą koleżankę nie wyciągać na dywanik:p:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 16.04.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Kupiłaś tą bujawkę w Almi, bo żem pisała o upustach a tam cisza, nikt nie podjął tematu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Almi to zdziercy ja tam już nic nie kupię odkąd zobaczyłam u nich mój zegar który kupiłam za 289 zł i to wcale nie będąc na fali miszcza okazji, a u nich 609 za zegar 30 cm średnicy!! pewnie odszczekam do czasu aż coś mnie zatka i będę musiała mieć na ten tychmiast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 MarJel proszę tu starszą koleżankę nie wyciągać na dywanik:p:lol2: Nie dywanik, tylko za jęzor chciałam pociągnąć fajnie się czyta o moich przygodach wakacyjnych, co?! ja też bym chętnie poczytała takie sensacje Kupiłaś tą bujawkę w Almi, bo żem pisała o upustach a tam cisza, nikt nie podjął tematu:P Nie kupiłam , ale kupie. I odpisałam u siebie, ale nie zajrzałaś pewnie dzisiaj, że na meble ogrodowe ten rabat nie obowiązywał Spadam po syna do przedszkola jak wrócę ma być tu jakaś pikantna historyjka wakacyjna, z życia wzięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Venusik, wiem że zdziercy, ale akurat ta bujawka w innych sklepach chodzi w tej samej cenie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 to pozwalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 16.04.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 No jak to nie ma rabatu jak pisali, że na wszystko co w sklepie -20%, później znowu była promocja wszystko na zamówienie -10% i to też nie dotyczyło mebli tarasowych? Kurcze to ładna mi promocja:sick: Z cenami to fakt często przeginają, moja córka wymyśliła sobie na gwiazdkę lunetę, która w innym sklepie była 3 razy tańsza:mad: A co do historyjek wakacyjnych to nie ma sprawy coś pomyślę, ale na spokojnie:p Ale fajnie się Was tak podczytuje, nieźle można zrywać boki i praca milej zleci:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 ja nie ogarniam, że to już 16 na szczęście robotę przerzuciłam na radcę prawnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 16.04.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Specjalnie dla MarJel przypomniała mi się wycieczka polonezem do Hiszpanii na ostatnim roku studiów, pojechaliśmy w cztery osoby, jak się domyślacie polonez oczywiście bez klimy, to była niezła jazda, tak po dwudziestu godzinach już mieliśmy taką głupawkę, no bo ile można jechać przy otwartych oknach, polonezem na autostradzie Spaliśmy na wypasionym polu namiotowym ale w namiocie dwuosobowym w cztery osoby, tzn. ja, mój chłopak /a obecny zresztą mąż;)/ , koleżanka moja i kolega męża, z którym zresztą my darłyśmy koty, było suuuper, a prysznice na polu namiotowym też były /na szczęście nie płatne/, oj działo tam się działo, garderobę mięliśmy w bagażniku poloneza, przygoda niesamowita, a my po kilkunastu latach i tak wspominamy ten wyjazd za najfajniejszy w naszym dotychczasowym żuciu:lol2: polecam, najlepszy moment jak wybraliśmy się do Andory Pirenejami i w pewnym momencie hamulce nam się tak zagotowały, że byliśmy gotowi porzucić nasz pojazd i wracać na nogach, ten wyjazd był przedni, chyba już raczej tego nie powtórzymy i żadne wakacje allinclusive go nie przebiją, chociaż mój mąż co roku chce jechać do Hiszpanii na wakacje, młodość:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 16.04.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Pleciugi Tyle stron nagadałyście od wczoraj:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 16.04.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 No tak, robota skończona to pleciugi poszły do domu i na forum cisza... Nie możecie tak gadać wieczorami??? W ciągu dnia normalny nie pracujący człowiek nie ma czasu!!:bash: (zwłaszcza jak ładna pogoda ). (jak to w ogóle brzmi- niepracujący a czasu nie ma nie???) Venuska zorganizuj jaką imprezę wieczorkiem, przy drineczkach to wtedy się MarJel naczytasz wakacyjnych wspomnień :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 ja po 16 jestem matka polka i mamusiuję mojemu 2 latkowi, który i tak ma cięzko bo od 6.30 -16 jest z nianią ale co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Teraz to ja nie mam czasu Wracamy z pracy i pytam męża: - dobrze się czujesz, wszystko ok, głowa nie boli? - nie, ok jest - HA! czyli wieszasz dziś lustro? - w sumie to trochę brzuch mnie boli - co tak stękasz, przecież Ty to powinieneś z większym zapałem robić niż ja - bo w końcu przestanę Ci truć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 16.04.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Venus skąd ja to znam, moje lustro stało w pokju gościnnym dwa miesiące:mad:, dopiero uprosiłam stolarzy, którzy mi montowli szafki, żeby je powiesili, tak więc urabiaj męża może będziesz miała więcej szczęscia niż ja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts