Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Gienowefko na bank miałabym ciśnienie 300 na 600 :yes:

Ja tez takie mialam:lol2:

Numer byl bo panowie szklarze byli bardzo solidna firma ,zawsze na czas,pelna kultura.Robili mi wczesniej prysznice i jedno lustro na dole-tez dosc duze

Umowilam sie z nimi na dany dzien i powiedzieli ze beda 7.30 rano-ja stoje ich nie ma,8 -ich nie ma,9-ich nie ma.

DZWONIE-A PANOWIE PRZEPRASZAJA I MOWIA ZE PEKLAO IM JEDNO Z LUSTER LA KLIENTA.

PRZYJECHALI DO MNIE O 9.30 -OKAZALO SIE ZE TO CO PEKLO BYLO MOJE I NA SZYBKO CIELI NASTEPNE:D-JA MIALAM JESZCZE NA SRODKU LUSTRA DZIURE POD BATERIE-JAK WCIAGALI TO DRUGIE PRZEZ BALKON-PRAWIE MI WODY ODESZLY:lol2:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magda doradzam pocisnąć temat lamp, nam brakuje tylko zawieszonych w sypialni - na słowo honoru wisi abażur na dyndającym kablu no i wystaje nam kabel na kinkiet, ale nie wiem jeszcze co tam dam, bo plany się zmieniają :lol:

Ja bez lamp jak bez ręki, nawet najpierw miałam wybrane lampy a później doszłam do wniosku że moja wizja pasuje do lamp więc możemy działać :lol2:

Venus doczytałam teraz o lampach, mnie też brakuje tylko tych w sypialni /no dobra jeszcze w garażu i piwnicy, ale to sie chyba nie liczy?/ i kinkietu w sypialni brak a przy suficie w sypialni wisi żarówka i najlepsze jest to, że ona jest jeszcz zakurzona pyłem z budowy /mieszkamu 1,5 roku/ i ja powiedziałam , że jej nie wyczyszczę:lol2:

lampy jutro mi ciotka zamówi bo to sklep internetowy a mężul odbierze.

Ale cena super 800 zł za 3 z żarówami - a euro nisko dziś:D

a w Polsce to ok 400 zł za szt beż żarówek (chyba).

cena bardzo ok jak za 3 lampy:) mnie udało się upolować w 2010 r. na angielskim ebayu 2 lampy eyelight ze spotline za jakieś 9 funtów:DPrzesyłka była droższa:lol2:

Edytowane przez zizi1978

ja nie mam kinkietu w salonie ( ale obok mała jadalnia i będą te ligh eye) więc kinkiety dam podróbki ball, w kuchni wisi ale mi się nie podoba więc pójdzie na klatkę schodową, w sypialni kable ( kontaktów brak oprócz 2) w bawialni brak kinkietu bo zły kupiłam i się przerobić nie da, w łazience górnej brak bo nie ma lustra i szyby:)

U nas jednak dużo jest ledowych halogenów :cool: