GUMISIOWA 16.04.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Gienowefko na bank miałabym ciśnienie 300 na 600 Ja tez takie mialam:lol2: Numer byl bo panowie szklarze byli bardzo solidna firma ,zawsze na czas,pelna kultura.Robili mi wczesniej prysznice i jedno lustro na dole-tez dosc duze Umowilam sie z nimi na dany dzien i powiedzieli ze beda 7.30 rano-ja stoje ich nie ma,8 -ich nie ma,9-ich nie ma. DZWONIE-A PANOWIE PRZEPRASZAJA I MOWIA ZE PEKLAO IM JEDNO Z LUSTER LA KLIENTA. PRZYJECHALI DO MNIE O 9.30 -OKAZALO SIE ZE TO CO PEKLO BYLO MOJE I NA SZYBKO CIELI NASTEPNE:D-JA MIALAM JESZCZE NA SRODKU LUSTRA DZIURE POD BATERIE-JAK WCIAGALI TO DRUGIE PRZEZ BALKON-PRAWIE MI WODY ODESZLY:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 16.04.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 GUMISIOWA to ładne przejścia miałaś, nie zazdroszczę, ale lustro pewnie nieźle się prezentuje:) Venusko zamówiłam:hug: takie jak Twoje:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 oja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 to czekam na foty chociaż w planach nie miałam lustra a lampy nad stół. W DE spotline light eye 3 szt pojedyńcze + oryginalne żarówki = 200 euro. Monż ma mi kupić bo gdzieś tam ma być po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Anakris bardzo się cieszę, mam nadzieję że będziesz zadowolona jak i ja nie mogię się na napaczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.04.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 GUMISIOWA to ładne przejścia miałaś, nie zazdroszczę, ale lustro pewnie nieźle się prezentuje:) Venusko zamówiłam:hug: takie jak Twoje:p Podobno fajnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 to tak jak my haha będą foty bo jak nie to idę na fajeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Magda doradzam pocisnąć temat lamp, nam brakuje tylko zawieszonych w sypialni - na słowo honoru wisi abażur na dyndającym kablu no i wystaje nam kabel na kinkiet, ale nie wiem jeszcze co tam dam, bo plany się zmieniają Ja bez lamp jak bez ręki, nawet najpierw miałam wybrane lampy a później doszłam do wniosku że moja wizja pasuje do lamp więc możemy działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Foty się zgrywają, bo robimy w pieruńsko dużym rozmiarze na pamiątkę, na forum zmniejszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 16.04.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Anakris bardzo się cieszę, mam nadzieję że będziesz zadowolona jak i ja nie mogię się na napaczeć my też kcemy się napaczeć dawaj fotki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 robią się, a ja idę bułkę z czochem ogarnąć w nagrodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 16.04.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Venusko na pewno będę, tylko żeby ono do mnie doszło w całości, tego się najbardziej boję, ale już z Panią Agnieszką dopinamy sprwę przesyłki ubezpieczonej więc mam nadziję, że będzie ok:yes: no to idę zrobić kolacyję mężowi chyba, że już sam sobie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 lampy jutro mi ciotka zamówi bo to sklep internetowy a mężul odbierze. Ale cena super 800 zł za 3 z żarówami - a euro nisko dziś a w Polsce to ok 400 zł za szt beż żarówek (chyba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 16.04.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Venus doczytałam teraz o lampach, mnie też brakuje tylko tych w sypialni /no dobra jeszcze w garażu i piwnicy, ale to sie chyba nie liczy?/ i kinkietu w sypialni brak a przy suficie w sypialni wisi żarówka i najlepsze jest to, że ona jest jeszcz zakurzona pyłem z budowy /mieszkamu 1,5 roku/ i ja powiedziałam , że jej nie wyczyszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Anakris u nas też chyba kurz budowlany na niej jest a na pamiątkę, oprawię kiedyś tę oprawkę i będę mieć obraz przestrzenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 My weszliśmy do p. Agnieszki z rolką folii bąbelkowej a ona "o ale Państwo przygotowani" a my "to nie jest nasz pierwszy raz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 16.04.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) lampy jutro mi ciotka zamówi bo to sklep internetowy a mężul odbierze. Ale cena super 800 zł za 3 z żarówami - a euro nisko dziś a w Polsce to ok 400 zł za szt beż żarówek (chyba). cena bardzo ok jak za 3 lampy:) mnie udało się upolować w 2010 r. na angielskim ebayu 2 lampy eyelight ze spotline za jakieś 9 funtów:DPrzesyłka była droższa:lol2: Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez zizi1978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 ja nie mam kinkietu w salonie ( ale obok mała jadalnia i będą te ligh eye) więc kinkiety dam podróbki ball, w kuchni wisi ale mi się nie podoba więc pójdzie na klatkę schodową, w sypialni kable ( kontaktów brak oprócz 2) w bawialni brak kinkietu bo zły kupiłam i się przerobić nie da, w łazience górnej brak bo nie ma lustra i szyby:) U nas jednak dużo jest ledowych halogenów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 My weszliśmy do p. Agnieszki z rolką folii bąbelkowej a ona "o ale Państwo przygotowani" a my "to nie jest nasz pierwszy raz" :lol2: padnę hahaha CWANIAKI Zizi no to cena super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 a świecom się jak w Las Vegas ? pokaż te lajtaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts