Venus_m 17.04.2013 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 a ta lampa jaki ma mieć stajlisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 17.04.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Coś w stylu lamp jak w Mint&Grey, ale tańszych:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 17.04.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Podobają mi się też z trzema nogami, ale nie bardzo mam miejsce na lampę w "rozkroku" Poza tym to jestem otwarta, byle nie za droga:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.04.2013 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Magda jak znajdę to dam znać, bo na razie nie znalazłam nic takiego w dobrej cenie ale kto wie schudłam kolejny kilogram paczę na siebie i nie wiem jak ja się mogłam tak zapuścić, skoro schudłam 4,5-4,8 kg a ja nadal wyglądam jak maciora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.04.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Venus, genialnie wygląda lustro na cegiełkach! Niby takie smukłe i delikatne, ale na tyle charakterne, że od razu przykuwa wzrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 17.04.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 schudłam kolejny kilogram paczę na siebie i nie wiem jak ja się mogłam tak zapuścić, skoro schudłam 4,5-4,8 kg a ja nadal wyglądam jak maciora :lol2:,no pobiłaś moją babcię :lol2:,która kiedyś wypaliła :"no normalnie upasłam się jak krowa ":rotfl: Chyba będę mieć lustro ,tzn.na pewno da się zrobić 50x150cm.,teraz czekam jeszcze na cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.04.2013 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Dropku dziękuję Ola to super że się da koniecznie powiedz jaka cena a w kwestii wagi, cóż mam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 17.04.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Venus jeśli Cię to pocieszy to ja też muszę jakąś dietkę podjąć, bo teraz to nie najepszy mam czas jeśli chodzi o figurę, a Ty jakąś konkretną stosujesz czy MŻ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 17.04.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Tosiu ale mnie ubawiłaś z tą świnką, pewnie przesadzasz, ja też nie lubię być głodna i od razu to się odbija na moich bliskich, ale ja chyba muszę coś z tym zrobić, bo się źle z tym czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.04.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Aguś ja będę tylko jednego dnia, bez noclegu może tak? Drzwi Twoje na wiatrołap coś naszego. Lustro widziałaś? na 1-szej stronie jest ^^ Ty piszesz o 31? - to nie wiedziałam - ciesze się jak nie wiem :hug: Ja jadę z Olą A pisałam o tej sobocie Dzieki za cynka - byłam widziałam - jest CUDNIE!!!!!! pooglądałam sobie jeszcze raz Twoje włości - i ciągle pozostaję w zachwycie Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.04.2013 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 matko : Dziewczyny wy się śmiejecie, ale takie są fakty. Ja zauważyłam, że sobie ciągle obiecuje że się za siebie wezmę i tak mijają, dni, miesiące lata i nic się nie dzieje dopiero nasza forumowa Ala wpłynęła na mnie mówiąc jak to jest patrzeć na to z perspektywy czasu i żałować W kwestii zalewania krwią mózgu z głodu to się zgodzę, nie wolno być głodnym. Jem regularnie, absolutnie nie ćwiczę - nienawidzę, tj. jak już się wdrożę to chcę non stop ale mnie to trzeba do czołgu przywiązać żeby mi się chciało regularnie Aguś chyba nie zrozumiałam chcesz przyjechać z Olą naszą do nas w najbliższą sobotę? jeżeli tak to zapraszam. Wstałam dopiero więc nie ogarniam. Idę zrobić sobie jogurt z kawałami pomarańczy i otrębami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 17.04.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Venuska dzięki:yes: Spytałam bo już nieraz udowodniłaś, że jesteś miszczu okazji , a ja teraz muszę kasę liczyć :sick: Co do diet to powiem Ci, że ja do urodzenia pierwszego dziecka wiecznie się odchudzałam,a po ciąży dzięki karmieniu piersią i teraz ciągłemu bieganiu za małym już nie muszę tak ciągle o tym myśleć i waże chyba mniej niż w liceum:D Tak więc moja rada- to rób małe Veniusiątko i będzie po kłopocie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 17.04.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 ......a po ciąży dzięki karmieniu piersią i teraz ciągłemu bieganiu za małym już nie muszę tak ciągle o tym myśleć i waże chyba mniej niż w liceum:D racja :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 17.04.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Ja dziś byłam z małym pół dnia na dworze, ciągle w ruchu, a nie siedząc na ławeczce Wróciliśmy z placu zabaw o 20:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.04.2013 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Tosiu absolutnie jesteś moim miszczem a mąż bardzo ogarnięty z tą pizzą dobrze zrobił, mój pewnie też by mi zaczął gdakać o dobrym jedzeniu a mnie długo prosić nigdy nie trzeba na Venusiątka jeszcze nie pora, chociaż nawet dziewczyny w pracy mnie dziś mordowały:lol2: a ja jak zawsze drzemala zaliczyłam (nie drzemkę, drzemkę godzinna to mój mąż, ja prawie 3 godziny ) i spać mi się nie chce nie wiecie czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.04.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 No ja tak do 25 r.ż. przy wzroście 168 ważyłam 48-52 kg. Teraz to nawet nie mówię, bo to jest masakra, ale ciągle sobie tłumaczę, że to mój duży biust i długie włosy tyle ważą więc nie jest tak źle :lol2: Ostatnio stwierdziłam że spróbuję diety białkowej, bo efekt szybki to może efekty mnie zmobilizują. Wytrzymałam 3 godziny i jeszcze zdążyłam się z moim pokłucić po drodze Jak mu powiedziałam, że musi mnie zrozumieć, że jestem poddenerwowana, bo jestem na diecie to powiedział, że jedzie po pizze żebym się przestała drzeć to jak bym siebie widziała i mojego P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2013 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Wpadłam już na sam koniec, na szczęście dzisiaj mam mniej do nadrobienia:p Fajne przepisy podałyście- muszę skopiować sobie:yes: Venusko, Ty to mi tak strasznie przypominasz moją koleżankę z byłej pracy, która wyemigrowała do Stanów- też Justynka:lol2:Normalnie czuję, jakbym znała Cię od lat:lol2: No wypisz, wymaluj- może wszystkie Justynki są takie same? (tak samo się odchudzała, nie znosi ćwiczeń, mały śpioch, gaduła, wesoła- mogłabym wymieniać bez końca:lol:) Buziaki nocne:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.04.2013 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Hej Babiczki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.04.2013 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 18.04.2013 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 I ja witam sie z rana to prawie jak mój imprezowy stół...musze wrócić do Twojej fotki bo o cos chciałam tam zapytać, cioo to Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts