Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Wszystkie misie śpią w dzień :lol2: ja też jak nie padnę przynajmniej na 30 min to nie ma życia.

No ja zawsze mówiłam że mój L. to strasznie mądry człowiek jest. Ja się od początku zakochałam w jego inteligencji ( no dobra to jedyny człowiek ze stalowymi nerwami, który ze mną wytrzymał :p)

A ja kiedyś słyszałam, że ludzie przy kości są bardziej sympatyczni- ale ja chyba rozszyfrowałam ten temat. My grubaski poprostu jesteśmy milej postrzegane bo nie robimy konkurencji :D

a ja ostatnio tak lubiłam przychrapnąć jak pracowałam na recepcji, chociaż w sumie to po przekroczeniu progu w ciuchach szłam do łóżka i budziłam się tylko aby zmyć mejkap i się ogarnąć do snu :lol:

Hmn...Tosiu a ja wiem? dla mnie gruby czy chudy nie ma różnicy :yes:

Rób te Venusiątka, bo im póżniej tym gorzej- uwierz starszej koleżence :) Bo z Elwirki znowu nici, mój pojechał do siostry szafę jej poprawić- oczywiście jego siostry i sprawdziłam ( czy ty już jestes na miejscu bo jak tak to zapytaj która D. ma zmianę jutro bo ja mam bardzo pilną sprawę:p a jej glos poznam wszędzie :D)

Tosiu zakrawasz o moich teściów co to już w ten na ten tychmiast wnuka mam rodzić :p powtarzam: nie mamy drzwi wewnętrznych, nie ma balustrady na schody, ogród leży i kwiczy (tutaj bardziej chodzi mi o kostkę, bo drzew to mamy sporo). Jeżeli ja teraz pójdę na macierzyński to nie będzie nas stać na utrzymanie domu :no: także dajta mi spokój, muszę się swojego dorobić :p

Wpadłam już na sam koniec, na szczęście dzisiaj mam mniej do nadrobienia:p

Fajne przepisy podałyście- muszę skopiować sobie:yes:

Venusko, Ty to mi tak strasznie przypominasz moją koleżankę z byłej pracy, która wyemigrowała do Stanów- też Justynka:lol2:Normalnie czuję, jakbym znała Cię od lat:lol2: No wypisz, wymaluj- może wszystkie Justynki są takie same?:D (tak samo się odchudzała, nie znosi ćwiczeń, mały śpioch, gaduła, wesoła- mogłabym wymieniać bez końca:lol:)

Buziaki nocne:bye:

:lol: :bye:

:bye::bye:

I ja witam sie z rana :) :bye:

Zapraszam :D

helluuuuu! :hug: :bye:

a ja mam dziś do pracy wrap z łososiem, almette i kiełkami niaaaaaaaaaaam :D

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kamiku no właśnie chcę ją zrobić, tylko nie wiem co z tymi paluszkami, kupiłam mrożone :confused: Możesz napisać ew. na priv. jak ją się dokładnie robi :rolleyes:

Musisz je rozmrozic :) najlepiej wyjmij dzien wczesniej z zamrazalinika :yes: Salatka jest najlepsza, kiedy juz zrobiona postoi w lodowce przynajmniej kilka godzin, zeby smaki sie 'przegryzly'. Przepis podawalam wczoraj u Marjelki: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?180223-Fotki-i-plotki-u-MarJel/page451

Wiesz co Justyna tak oczywiście, że ja się z Tobą zgodzę, ale niestety u mnie z regularnością kiepsko:bash:, na początku po diecie się pilnuję, nawet z tą silna wolą u mnie nie najgorzej, ale ja pracuje cały dzień i dopiero wieczorem kolacyjka, jakiś alkohol i efekty są jakie są, a z drugiej strony to co to za życie jak nic nie można:lol2:

No ale teraz na wiosnę mobilizacja no i zobaczymy czy coś z tego będzie, bo z wiekiem coraz gorzej to wszystko wygląda, Wy młode jesteście to spalacie raz dwa, a po trzydziestce no to już nie tak łatwo:no: