Venus_m 18.04.2013 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Wszystkie misie śpią w dzień ja też jak nie padnę przynajmniej na 30 min to nie ma życia. No ja zawsze mówiłam że mój L. to strasznie mądry człowiek jest. Ja się od początku zakochałam w jego inteligencji ( no dobra to jedyny człowiek ze stalowymi nerwami, który ze mną wytrzymał ) A ja kiedyś słyszałam, że ludzie przy kości są bardziej sympatyczni- ale ja chyba rozszyfrowałam ten temat. My grubaski poprostu jesteśmy milej postrzegane bo nie robimy konkurencji a ja ostatnio tak lubiłam przychrapnąć jak pracowałam na recepcji, chociaż w sumie to po przekroczeniu progu w ciuchach szłam do łóżka i budziłam się tylko aby zmyć mejkap i się ogarnąć do snu Hmn...Tosiu a ja wiem? dla mnie gruby czy chudy nie ma różnicy Rób te Venusiątka, bo im póżniej tym gorzej- uwierz starszej koleżence Bo z Elwirki znowu nici, mój pojechał do siostry szafę jej poprawić- oczywiście jego siostry i sprawdziłam ( czy ty już jestes na miejscu bo jak tak to zapytaj która D. ma zmianę jutro bo ja mam bardzo pilną sprawę a jej glos poznam wszędzie ) Tosiu zakrawasz o moich teściów co to już w ten na ten tychmiast wnuka mam rodzić powtarzam: nie mamy drzwi wewnętrznych, nie ma balustrady na schody, ogród leży i kwiczy (tutaj bardziej chodzi mi o kostkę, bo drzew to mamy sporo). Jeżeli ja teraz pójdę na macierzyński to nie będzie nas stać na utrzymanie domu także dajta mi spokój, muszę się swojego dorobić Wpadłam już na sam koniec, na szczęście dzisiaj mam mniej do nadrobienia:p Fajne przepisy podałyście- muszę skopiować sobie:yes: Venusko, Ty to mi tak strasznie przypominasz moją koleżankę z byłej pracy, która wyemigrowała do Stanów- też Justynka:lol2:Normalnie czuję, jakbym znała Cię od lat:lol2: No wypisz, wymaluj- może wszystkie Justynki są takie same? (tak samo się odchudzała, nie znosi ćwiczeń, mały śpioch, gaduła, wesoła- mogłabym wymieniać bez końca:lol:) Buziaki nocne:bye: :bye: I ja witam sie z rana Zapraszam helluuuuu! a ja mam dziś do pracy wrap z łososiem, almette i kiełkami niaaaaaaaaaaam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 18.04.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 helluuuuu! a ja mam dziś do pracy wrap z łososiem, almette i kiełkami niaaaaaaaaaaam SMACZNEGO !! fajnie, ze moglam zainspirowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.04.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 a ja mam dziś do pracy wrap z łososiem, almette i kiełkami niaaaaaaaaaaam a ja narazie głoduje bo bylam na sciaganiu kamienia i nie mogę jeszcze przez godzinkę nic jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 18.04.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Helloł Babeczki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 18.04.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Co do diet, to ja białkową stanowczo odradzam, fakt efekt jest szybki i piorunujący, ale po dietce przybywa dwa razy tyle, nie polecam:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 18.04.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 A ja właśnie wróciłam z zakupów Żeby nie być w tyle uzupełniłam lodówkę w krewetki, łososia, paluszki włoskie, avokado i paluszki krabowe W niedzielę mają wpaść znajomi, to wypróbuję nowe przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2013 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Dziewczyny z tym efektem jojo to pamiętajcie: Dieta to nie sporadycznie działanie, to STYL ŻYCIA, ważne aby wyrobić dobre nawyki Anakris jestem pewna, że gdybyś jadła niedużo i o regularnych godzinach nie byłoby efektu jojo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 18.04.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 A ja właśnie wróciłam z zakupów Żeby nie być w tyle uzupełniłam lodówkę w krewetki, łososia, paluszki włoskie, avokado i paluszki krabowe W niedzielę mają wpaść znajomi, to wypróbuję nowe przepisy Ida, z paluszkow krabowych i awokado polecam Ci ta 'moja' salatke.. naprawde pyszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 18.04.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Kamiku no właśnie chcę ją zrobić, tylko nie wiem co z tymi paluszkami, kupiłam mrożone Możesz napisać ew. na priv. jak ją się dokładnie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2013 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Paluszki rozmrażasz, odpakowujesz z folii i kroisz w kostkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 18.04.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Kamiku no właśnie chcę ją zrobić, tylko nie wiem co z tymi paluszkami, kupiłam mrożone Możesz napisać ew. na priv. jak ją się dokładnie robi Musisz je rozmrozic najlepiej wyjmij dzien wczesniej z zamrazalinika Salatka jest najlepsza, kiedy juz zrobiona postoi w lodowce przynajmniej kilka godzin, zeby smaki sie 'przegryzly'. Przepis podawalam wczoraj u Marjelki: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?180223-Fotki-i-plotki-u-MarJel/page451 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 18.04.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Paluszki rozmrażasz, odpakowujesz z folii i kroisz w kostkę Dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 18.04.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Wiesz co Justyna tak oczywiście, że ja się z Tobą zgodzę, ale niestety u mnie z regularnością kiepsko:bash:, na początku po diecie się pilnuję, nawet z tą silna wolą u mnie nie najgorzej, ale ja pracuje cały dzień i dopiero wieczorem kolacyjka, jakiś alkohol i efekty są jakie są, a z drugiej strony to co to za życie jak nic nie można:lol2:No ale teraz na wiosnę mobilizacja no i zobaczymy czy coś z tego będzie, bo z wiekiem coraz gorzej to wszystko wygląda, Wy młode jesteście to spalacie raz dwa, a po trzydziestce no to już nie tak łatwo:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 18.04.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Venus,Kamiku dzięki Przepis już sobie zapisałam, tylko te zamrożone paluszki mnie przeraziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2013 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 a Ty myślisz że mi to się chce jeść regularnie? ja w pracy tylko dla zabicia poczucia żalu do siebie jem ten styropian waflowy zazwyczaj jem przy biurku, chyba że idę na lunch na miasto, staram się jak najmniej bo oczywiście jak kluchy ze śmietaną to ja obowiązkowo muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2013 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Mam gdzieś przepis na sałatkę z paluszkami krabowymi, makaronem sojowym, rzodkiewką i cebulką octową niam niam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 18.04.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 A tak na moment odrywajac sie od tematow kulinarnych.. .. jak myslicie, jakie lustro pasowaloby w moim wiatrolapie? dylemat opisalam w swojej galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.04.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 18.04.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Hej Reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.04.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 to o czym dzisiaj????????????????? tylko nie o jedzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts