Venus_m 18.04.2013 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Anakris nie pamiętam a nie chce mi się szukać miarki na razie rozważam, bo w łazience dolnej prezentowałoby się bardzo eligancko Ten sam model lustra i w wiatrołapie i zaraz na holu to dla mnie za dużo, ale w strefie reprezentacyjnej + w jednym z pokoi jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 18.04.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Justyna w wiatrołapie i drugie w salonie nie na holu, ale chyba jedank za dużo;) Ale ja tak nie lubię ozdobnych ram, że już myślałam że załatwię sparwę jednym lustrem:D, ale cóż zastanawiam się jeszcze nad opcją lustra do samej ziemi w wiatrołapie tak jak planuje Karola, tylko ja w innej ramie, nie czarnej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2013 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Anakris pewnie też zależy od wnętrza to lustro w salonie miałoby wisieć w poziomie nad jakąś komodą/bufetem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 18.04.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Cena faktycznie super:yes:, Ola a Ty gdzie zamierzasz je wieszać? Dziewczyny tak się zastanawiam czy dobrze by wyglądały dwa takie same lustra, jedno w wiatrołapie a drugie w salonie nad konsolą, oczywiście w innych rozmiarach? czy to za dużo szczęścia jak na jeden dom i powinnam raczej dwa różne dać? Ja będę miała od Pani Venuskowej lustro o wymiarach 100x75cm Venus i ono będize wisieć w hallu na dole, a mniejsze zakupione już wcześniej o wymiarach 80x60 będzie w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 18.04.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 W salonie nad konsolą idento jak mają Karola i MarJel, a w watrołapie pierwotnie chciałam lustro do ziemi i przy nim szklano-chromową konsolę, na ścianach w wiatrołapie mam tynk dekoracyjny i dlatego mam taką zagwozdkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 18.04.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Ja będę miała od Pani Venuskowej lustro o wymiarach 100x75cm Venus i ono będize wisieć w hallu na dole, a mniejsze zakupione już wcześniej o wymiarach 80x60 będzie w sypialni Karola ja chyba też tak zrobię i odgapię to przy wejściu od Ciebie tylko w innej ramie, w końcu to Ty moja inspiratorka:lol2: A zdradzisz cenę tego Twojego 100x75? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 18.04.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 "inspiratorka", tak się piszę, bo siedzę i myślę, w każdym razie wiecie o co chodzi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.04.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 "inspiratorka", tak się piszę, bo siedzę i myślę, w każdym razie wiecie o co chodzi:lol2: ja tam o takiej jednej z FM pani R. pisałam "moja inspiracja" hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 18.04.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 ja tam o takiej jednej z FM pani R. pisałam "moja inspiracja" hahah No to chyba byłaś lepsza ode mnie:lol2: chociaż sama nie wiem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.04.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 raczej nie hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 18.04.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 anakris kochana byle było się czym u mnie inspirować to działaj edit: za lustro 100x70 cm Pani powiedziła 500pln ale ja teraz zmieniłam jeszcze na 100x75cm i ostatecznej ceny nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2013 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Wow!! Karelajna i dziewczyny teraz zaczynam się stresować czy dla was jakość też będzie ok nie mniej cieszę się, że wiele z nas szybko będzie mogło cieszyć się tym pięknym lustrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Anakris ja bym na wiatrołapie zrobiła już coś w ramie, ale jeżeli bardzo chcesz lustrzankę to nie widzę przeciwwskazań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2013 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Melduję, że dziś zmieściłam się w swoje sukienki kupione zaraz po ślubie (czyli jak schudłam ) i nawet dobrze wyglądam, jeszcze z -5 kg i będzie super więcej nie chcę. Jeansy też powinny się za chwilę na mnie już zapinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 18.04.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 anakris kochana byle było się czym u mnie inspirować to działaj edit: za lustro 100x70 cm Pani powiedziła 500pln ale ja teraz zmieniłam jeszcze na 100x75cm i ostatecznej ceny nie znam Karola Ty nie bądź taka skromna, bo jest czym i to pewnie nie tylko ja potwierdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 18.04.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Venusko Ty jesteś naszą kontrolą jakości wiec musi być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 18.04.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Venus ... zazdroszczę dobrych sukienek poślubnych :P:P... no dobrze, też gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.04.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 ja też gratuluję - mi do po ślubnych brakuje 10 kg najmniej:lol2: zazdroszczę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Dzięki, dzięki Naprawdę mam nadzieję, że moja jakość = się wasza jakość, my jesteśmy pod tym względem czepliwi, ale też wiemy że z niektórymi cenami jakość idzie w parze idę spać, głowa mnie rozbolała ze stresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 18.04.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Justynko Ty się nie stresuj, bo ja myślę, że wszystko będzie ok, a my Wszystkie forumki, które zakupimy te lustra to chyba będziemy Cię wysławiać pod niebiosa /tak zliczając do kupy to trochę zaoszczędzimy/ i przy tych wydatkach jakie tu Wszystkie mamy to całkiem fajna sprawa:wiggle: W wiatrołapie będzie chyba rama, pierwszy zamysł najlpeszy i nie pierwszy i ostani raz mi się to sparwdza, a to zamówione powędruje do sypialni;) Gratuluję efektów odchudzania, suuuper:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts