Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol2:

To może tak 16.00 - 16.30 ???

Pasi???? :D

O 16 odbieram młodego z przedszkola i może nie będę zajeżdżać do domu tylko podjadę od razu na plac zabaw :lol2: 16.15 powinnam być :lol2: jakby coś się zmieniło bedę wcześniej dzwonić.

Dzięki za katalpy:wiggle:

Mam nadzieję, ze nie przemarzły :rolleyes: To ich pierwszy sezon u mnie, a zima była wyjątkowo długa. Jak się okaże, że przeżyły to będę polecać póki co, nie zachęcam, żeby nie było na mnie :p

Aguś chyba nie zrozumiałam :lol: chcesz przyjechać z Olą naszą do nas w najbliższą sobotę? :o jeżeli tak to zapraszam.

Wstałam dopiero :jawdrop: więc nie ogarniam.

Idę zrobić sobie jogurt z kawałami pomarańczy i otrębami.

Widzę że dalej się nie dogadałyśmy :rotfl:

Chciałabym przyjechać w tą sobotę - ale na 1000% nie udałoby mi się wyrwać :(

Ale jeśli ja dobrze zrozumiałam to widzimy się 31?????tak?

:hug:

Marta ale mrozu wielkiego nie było tylko ten śnieg:mad:, mam nadzieję że wszystko z nimi ok, może tylko były obciążone, no nie bedę udawała znawczyni, bo przecież nie mam jeszcze o tym wszystkim pojęcia, ale sama bym się tak pocieszała;), mimo wszystko ja i tak chyba ja u siebie wsadzę, no bo tak jakoś by mi pasowały, tak jakby układ u mnie podobny:lol2: :hug:

Cześć dziewczynki :bye:

A ty co tu robisz o tej porze :o Dlaczego jeszcze nie śpisz? Czyżby dzieci sprzedane :p

Marta ale mrozu wielkiego nie było tylko ten śnieg:mad:, mam nadzieję że wszystko z nimi ok, może tylko były obciążone, no nie bedę udawała znawczyni, bo przecież nie mam jeszcze o tym wszystkim pojęcia, ale sama bym się tak pocieszała;), mimo wszystko ja i tak chyba ja u siebie wsadzę, no bo tak jakoś by mi pasowały, tak jakby układ u mnie podobny:lol2: :hug:

Obciążyć je nie miało co , bo jak na jesieni zgubiły listki, tak od tamtej pory został tylko chudy pień, a na nim kilka sterczących patyków :rolleyes: Na tą chwilę starszą przed wejściem :lol2:

Też się tak pocieszam , że mrozów w sumie wielkich nie było i może będzie okej :rolleyes:

A no właśnie, czy ja się kiedyś doczekam fotek mojego domku, znaczy twojego :p Ja mam Benka5, a ty?

Marta wiedziałam, że o to w końcu spytasz:rolleyes: no ja też 5, ale tak troszkę zmodyfikowaną, ale co do zdjęć to ja nie w sumie nie mam jeszcze porobionych jakiś konkretnych, bo ja ciągle wykańczam;), jak bardzo będziesz chciała to to możemy się uwówić na jakiegoś privka, bo jeszcze chyba nie jestem gotowa na publikację, no i mój Benio to nie Twój kochana:D, ale muszę najpierw chociaż czymś obsadzić działkę, bo na razie to pustynia, dlatego poproszę o cierpliwość:p

Marta wiedziałam, że o to w końcu spytasz:rolleyes: no ja też 5, ale tak troszkę zmodyfikowaną, ale co do zdjęć to ja nie w sumie nie mam jeszcze porobionych jakiś konkretnych, bo ja ciągle wykańczam;), jak bardzo będziesz chciała to to możemy się uwówić na jakiegoś privka, bo jeszcze chyba nie jestem gotowa na publikację, no i mój Benio to nie Twój kochana:D, ale muszę najpierw chociaż czymś obsadzić działkę, bo na razie to pustynia, dlatego poproszę o cierpliwość:p

Ale ja twojej pustyni oglądać nie chcę :p Kuchnię chyba masz? i z jedną łazienkę :p

To jak już się ugotujesz :lol2: to daj znać i podam Ci maila to mi wyślesz co nieco :rolleyes:

Ty wiesz, że jesteś chyba pierwszą osobą, (oprócz mnie) na fm która ma benka5 :rolleyes: nie rób mi tej przykrości i daj mi pooglądać i porównać :rolleyes:

Martuśka a o swoim dzienniku zapomniałaś, co? :p:P

No właśnie , tak a propos :p Miałam nadrobić u siebie, ale jednak nici, nadrobię jutro:lol2: Uciekam, do zaległych prac domowych - Męęęęęęęęęęęęężżżżżżżżżu już lecę :rotfl::rotfl:

Poważnie idę ogarnąć bajzel bo rano przychodzi Ania i wstyd mi będzie za ten burdel na kółkach:rolleyes:, jak ja to mówię: idę przygotować bazę do sprzątania :rolleyes::lol2:

Marta no pewnie, że wyślę, świnia bym była jak bym nie dała popaczeć, przecież ja prawie wszystkie Twoje wnętrza znam, szkoda tylko że tak późno tu do Was dziewczyny trafiłam, ale cóż znając mnie to z czasem będę zmieniać:cool:, /nie wim tylko czy mój mąż to wytrzyma/, Marta daj mi tylko troszkę czasu to Ci coś podeślę, nie wiem tylko czy jestem gotowa na krytykę, ale cóż chciałam FM to mam:mad::lol2:

Mówisz, że tylko my dwie mamy Benia 5? Niemożliwe, na pewno jest tu więcej takich jak my ale się nie ujawniają

Marta skąd ja to znam , moja Bernatka dzisiaj była a ja wczoraj jadę na odkurzaczu i nie tylko, a mój mąż , cytuję: "przeciez jutro przychodzi sprzątaczka" i tak jest za każdym razem:rotfl:

Z tego co mi wiadomo , jest nas więcej, wszystkie moje koleżanki mające pomoc tak robią :lol2:

Mój małżon też się zawsze puka w głowę, jak latam i ogarniam dzień przed:rolleyes:

A co do fotek, to będę Cię molestować, ale nie krytykować :p Poczekam, ale oby nie za długo :p