anakris 18.04.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 oświecona MarJel i nieobecna Venus /ta to dopiero dziś jest tam oświecona:lol2:/, do jutra:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.04.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 oświecona MarJel i nieobecna Venus /ta to dopiero dziś jest tam oświecona:lol2:/, do jutra:hug: Do juterka Ciekawe jaką będzie miał minę mój ślubny jak zaraz odpalę odkurzacz , mamy godzinę 23, ale ciiii:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 18.04.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Marta ja wczoraj o 23.30 odkurzałam, a mam centralny to i sąsiedzi słyszeli, powodzenia, do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 18.04.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 (edytowane) Waryjatka -odkurzać będzie po nocy:P:P:P Ja spadam do łóżka, choć jestem taka nabuzowana bo tych moich tańcach że nie wiem czy usnę;) A tak w ogóle to zazdroszczę Wam tych pomocy domowych- chętnie bym kogoś wzięła do okien bo nie umiem i nienawidzę ich myć :mad: Resztę domku to chyba wole sama, póki jeszcze mam czas, bo jeśli chodzi o sprzątanie to ja taka Zosia samosia ,a do tego lubię latać ze ścierą i się przy tym relaksuję Edytowane 18 Kwietnia 2013 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 19.04.2013 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Venus dzień dobry:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 19.04.2013 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 CZESC GOSPODYNI:D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 19.04.2013 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Waryjatka -odkurzać będzie po nocy:P:P:P Ja spadam do łóżka, choć jestem taka nabuzowana bo tych moich tańcach że nie wiem czy usnę;) A tak w ogóle to zazdroszczę Wam tych pomocy domowych- chętnie bym kogoś wzięła do okien bo nie umiem i nienawidzę ich myć :mad: Resztę domku to chyba wole sama, póki jeszcze mam czas, bo jeśli chodzi o sprzątanie to ja taka Zosia samosia ,a do tego lubię latać ze ścierą i się przy tym relaksuję Magdzińska ja też tak miałam do pewnego czasu, że muszę sama bo najlepiej sobie posprzątam, ale w pewnym momecie wymiękłam, dom mam spory, pracuję co dzień i w soboty, dlatego pomoc jest dla mnie wybawieniem, też oczywiście że i tak sama sprzątam i to bardzo dużo, odkurzam prawie codziennie, itd, ale właśnie to mycie okien dawniej robiłam w dwa, trzy dni a teraz jeden dzień i po spraiwe, polecam , jak się wahasz bo ja tak wytrzymałam ponad rok, a teraz żałuję że nie od razu miałam panią Bernatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.04.2013 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Witam miłe Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.04.2013 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 A ty co tu robisz o tej porze Dlaczego jeszcze nie śpisz? Czyżby dzieci sprzedane Dzieci uśpione a ja walczyłam jeszcze wieczorem z sadzonkami dyni Ale długo nie wytrzymałam Za to Wy porządziłyście wczoraj ------------------------- Pani Gospodyni miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 19.04.2013 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 19.04.2013 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 noga rozmiar 41, masakra jakas, to odżywianie jest teraz takie zdrowe:sick: Ej, ej.. bez takich mi tu ja mam rozmiar stopy 41-42.. a wcale otyla nie jestem Fakt faktem wiele bym oddala, zeby stopa zmniejszyla mi sie tak o dwa rozmiary.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 19.04.2013 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Nie zauważyłyście, że dzisiejsze nastolatki są większe, mają większe stopy itd. jednak chemia w żarciu, fast foody na porządku dziennym robią swoje Za mich czasów z fast foodów jadłam tylko frytki w niedziele jak mama usmażyła do kotletów No kolejna.. nastolatka co prawda juz od dawna nie jestem, bom rocznik 80, ale wzrostem zostalam hojnie obdarzona 185 cm od kilkunastu juz lat.. a fast foodow nigdy nie jadlam.. jak bylam dzieckiem rodzice nie pozwalali, jak doroslam, to sama nie chcialam.. no moze od wielkiego dzwonu frytasy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 19.04.2013 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Ja właśnie w tym roku pierwszy raz poczułam, że zaczynam się sypać i potrzebuję więcej fluidu niż zawsze Martus, to moze za duzo stresu.. a tego ostatnio Ci chyba nie brakowalo.. on potrafi w blyskawicznym tempie sprawic, cze czlowiek sie 'sypie'.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 19.04.2013 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Kamiku ale ja nie miałam w zamiarze nikogo obrażać, te dziewczynki mają po 13-14 lat i taki rozmiar nogi, a co będzie dalej:sick: a Ty to chyba dorosła kobieta, nie:D ja też nie mam małej stopy i często zazdrościłam rozmiaru 36, 37 dziewczynom:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 19.04.2013 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Witam sie z Gospodynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 19.04.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Kamiku ale ja nie miałam w zamiarze nikogo obrażać, te dziewczynki mają po 13-14 lat i taki rozmiar nogi, a co będzie dalej:sick: a Ty to chyba dorosła kobieta, nie:D ja też nie mam małej stopy i często zazdrościłam rozmiaru 36, 37 dziewczynom:mad: Alez ja sie nie obrazilam chcialam byc troche zaczepna i sie podroczyc No wlasnie moja siostra ma 36-37 i kilkadziesiat par butow i ciagle ich przybywa te male rozmiary zawsze zostaja, wiec mega fajne buciki kupuje za grosze na wyprzedazach Zawsze jej tego zazdroscilam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 19.04.2013 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Aha, i taki 'drobiazg' jeszcze.. mi stopa przestala rosnac w podstawowce, takze majac te 13-14 lat mialam juz rozmiar 41-42 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 19.04.2013 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 No właśnie, ja za to po ciąży mam takie 38,5 czasami 39 i mam tak jakoś dziwnie wyprofilowaną stopę, że często mam kłopot z butami:mad:, a Ty dziewczyno przy takim wzroście to jaki byś chciała rozmiar nogi, tego wzrostu to ja Ci zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 19.04.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Aha, i taki 'drobiazg' jeszcze.. mi stopa przestala rosnac w podstawowce, takze majac te 13-14 lat mialam juz rozmiar 41-42 :lol2: No dobra to ja już nic nie mówię o tych 13 latkach:sick: tylko tyle dodam, że moja starsza siostra też ma 41 no i nie jest zachwycona, no ale nogi przeciez nie utnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2013 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Helloł to dla was za te pogaduchy jak poszłam spać (oficjalnie ) - 25 min relaksu zanim zabiorę się za głupią umowę Dziewczyny ja się absolutnie nie gniewam za panoszenie się we wątku, uwielbiam być gospodynią i chcę aby ten wątek żył Do tego stopnia chyba dobrze was goszczę, że nawet moja obecność nie potrzebna Admetka czyli dobrze się zrozumiałyśmy, bo ja zarejestrowałam że nie możesz się z domu wyrwać tylko tego nie napisałam bo zaaferowałam się jogurtem tak 31 tylko ja bez noclegu Katalpy som śliczne, ale ja mam tyle choinek na działce wchodzących w kable wysokiego napięcia (posadzone ponad 30 lat temu), że starczy, tylko żywopłot jak już kiedyś uzbieramy żeby tę naszą pustynię ogarnąć DZIEŃ DOBRY to o czym dzisiaj? bo za umowę to mi się nie chceeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts