Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Waryjatka -odkurzać będzie po nocy:P:P:P

Ja spadam do łóżka, choć jestem taka nabuzowana bo tych moich tańcach że nie wiem czy usnę;);)

A tak w ogóle to zazdroszczę Wam tych pomocy domowych- chętnie bym kogoś wzięła do okien bo nie umiem i nienawidzę ich myć :mad::mad: Resztę domku to chyba wole sama, póki jeszcze mam czas, bo jeśli chodzi o sprzątanie to ja taka Zosia samosia ,a do tego lubię latać ze ścierą i się przy tym relaksuję :lol2:

Edytowane przez Magdzinska

Waryjatka -odkurzać będzie po nocy:P:P:P

Ja spadam do łóżka, choć jestem taka nabuzowana bo tych moich tańcach że nie wiem czy usnę;);)

A tak w ogóle to zazdroszczę Wam tych pomocy domowych- chętnie bym kogoś wzięła do okien bo nie umiem i nienawidzę ich myć :mad::mad: Resztę domku to chyba wole sama, póki jeszcze mam czas, bo jeśli chodzi o sprzątanie to ja taka Zosia samosia ,a do tego lubię latać ze ścierą i się przy tym relaksuję :lol2:

Magdzińska ja też tak miałam do pewnego czasu, że muszę sama bo najlepiej sobie posprzątam, ale w pewnym momecie wymiękłam, dom mam spory, pracuję co dzień i w soboty, dlatego pomoc jest dla mnie wybawieniem, też oczywiście że i tak sama sprzątam i to bardzo dużo, odkurzam prawie codziennie, itd, ale właśnie to mycie okien dawniej robiłam w dwa, trzy dni a teraz jeden dzień i po spraiwe, polecam , jak się wahasz bo ja tak wytrzymałam ponad rok, a teraz żałuję że nie od razu miałam panią Bernatkę:D

Nie zauważyłyście, że dzisiejsze nastolatki są większe, mają większe stopy itd. jednak chemia w żarciu, fast foody na porządku dziennym robią swoje :rolleyes: Za mich czasów z fast foodów jadłam tylko frytki w niedziele jak mama usmażyła do kotletów :lol2:

No kolejna.. :mad: nastolatka co prawda juz od dawna nie jestem, bom rocznik 80, ale wzrostem zostalam hojnie obdarzona :D 185 cm od kilkunastu juz lat.. :lol2: a fast foodow nigdy nie jadlam.. jak bylam dzieckiem rodzice nie pozwalali, jak doroslam, to sama nie chcialam.. :) no moze od wielkiego dzwonu frytasy.. :D

Kamiku ale ja nie miałam w zamiarze nikogo obrażać:no:, te dziewczynki mają po 13-14 lat i taki rozmiar nogi, a co będzie dalej:sick: a Ty to chyba dorosła kobieta, nie:D ja też nie mam małej stopy i często zazdrościłam rozmiaru 36, 37 dziewczynom:mad::D

Alez ja sie nie obrazilam :no: chcialam byc troche zaczepna i sie podroczyc ;) :D

No wlasnie moja siostra ma 36-37 i kilkadziesiat par butow i ciagle ich przybywa :lol2: te male rozmiary zawsze zostaja, wiec mega fajne buciki kupuje za grosze na wyprzedazach :D

Zawsze jej tego zazdroscilam..

Aha, i taki 'drobiazg' jeszcze.. ;) mi stopa przestala rosnac w podstawowce, takze majac te 13-14 lat mialam juz rozmiar 41-42 :lol2::lol2:

No dobra to ja już nic nie mówię o tych 13 latkach:sick: tylko tyle dodam, że moja starsza siostra też ma 41 no i nie jest zachwycona, no ale nogi przeciez nie utnie :lol2:

Helloł :cool:

:wave: to dla was za te pogaduchy jak poszłam spać (oficjalnie :lol: ) - 25 min relaksu zanim zabiorę się za głupią umowę :bash:

Dziewczyny ja się absolutnie nie gniewam za panoszenie się we wątku, uwielbiam być gospodynią i chcę aby ten wątek żył :D Do tego stopnia chyba dobrze was goszczę, że nawet moja obecność nie potrzebna :lol2: :rotfl:

Admetka :lol2: czyli dobrze się zrozumiałyśmy, bo ja zarejestrowałam że nie możesz się z domu wyrwać tylko tego nie napisałam bo zaaferowałam się jogurtem :lol: tak 31 :yes: tylko ja bez noclegu

Katalpy som śliczne, ale ja mam tyle choinek na działce wchodzących w kable wysokiego napięcia (posadzone ponad 30 lat temu), że starczy, tylko żywopłot jak już kiedyś uzbieramy żeby tę naszą pustynię ogarnąć :lol:

DZIEŃ DOBRY :cool: to o czym dzisiaj? bo za umowę to mi się nie chceeeeeeee :cry: