Venus_m 19.04.2013 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 A z tym całym odchudzaniem to jest tak, że ja po prostu lubię nam dogadzać lubię gotować a jeszcze bardziej jeść Od 4 lat miałam taką swoją kryzysową wagę która nie szła wyżej choćbym nie wiem ile kebabów wciągnęła, a miesiąc temu ta waga skoczyła do góry o 2,3 i już się wQ Jako, że styropian w pracy do jedzenia mi się skończył a ja zapomniałam nowy kupić to dziś piję wodę z cytrynką dobrze, że spotkań ani szkoleń dziś nie mam, bo by mi w brzuchu jeździło na głos. Rozmiar stopy chyba bez znaczenia, moja przyjaciółka jest mega drobna, a dłonie, uszy, twarz i stopy ma nieproporcjonalnie większe no ale co zrobić, dziewczyna która waży 50 kg przy wzroście 168 ma rozmiar buta 41. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.04.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 ja właśnie klepnęłam 10 umów ( i już nie pamietam jakie) przepisy wydrukowałam, zaraz listę do sklepu robię Jeszcze miałam po olejek alterra jechać do Ross bo się skończył ( polecam od twarzy, po włosy i stopy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 19.04.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Cześć Gospodyni:hug: No to dobrze, że się nie obraziłaś bo ja już się bałam:lol2: Ale zaraz jaka u Ciebie pustynia jak tyle choinek, u mnie na całej działce jest jedno drzewo, toż to dopiero pustynia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 19.04.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 a Ty dziewczyno przy takim wzroście to jaki byś chciała rozmiar nogi, tego wzrostu to ja Ci zazdroszczę No wlasnie z 2 rozmiary mniejszy takie male 40 byloby juz ok.. A z wzrostem.. heh mialam straszne kompleksy - i w przedszkolu, i podstawowce, nawet jeszcze troche w LO.. ale juz od momentu kiedy poszlam na studia cos sie zmienilo i teraz nie oddalabym ani centymetra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2013 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Helloł Magda ale ja mam poprawki od prawnika na umowie i naprawdę nie wiem jak się za to zabrać a nasz radca prawny to taki zarobiony że na odpowiedź czeka się wieczność więc szybciej jak ja swoje wystękam i się za to wezmę Anakris chcesz zobaczyć trawnik? Nie zdzieraliśmy tego co było tam od 20 nawet po postawieniu domu, bo inne wydatki były ważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2013 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Kamiku toż Ty nogi masz do samej zieeeeemi Ja bym chciała być wyższa, bo taki kurdupel ze mnie z tym 168 dlatego często noszę szpilki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 19.04.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 No wlasnie z 2 rozmiary mniejszy takie male 40 byloby juz ok.. A z wzrostem.. heh mialam straszne kompleksy - i w przedszkolu, i podstawowce, nawet jeszcze troche w LO.. ale juz od momentu kiedy poszlam na studia cos sie zmienilo i teraz nie oddalabym ani centymetra Coś za coś, no najlepiej to by było mieć urodę, wzrost i wszystko idealne, ale są chyba tacy którzy żadnym z tych powyższych nie grzeszą, a ja Twoje zdjęcia widziałam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2013 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Anakris cwaniaro, pokazuj no w ten na ten tychmiast swojego Benia TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 19.04.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Helloł Magda ale ja mam poprawki od prawnika na umowie i naprawdę nie wiem jak się za to zabrać a nasz radca prawny to taki zarobiony że na odpowiedź czeka się wieczność więc szybciej jak ja swoje wystękam i się za to wezmę Anakris chcesz zobaczyć trawnik? Nie zdzieraliśmy tego co było tam od 20 nawet po postawieniu domu, bo inne wydatki były ważniejsze Justyna dawaj:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 19.04.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 a ja się właśnie pozbywam z działeczki trzech sosenek samosiejek, jakieś 10 sztuk zostawiam, ale te trzy do odstrzału idą, ponieważ za blisko domu rosną... zresztą rozpleniają się jak chwasty. Kurcze dziś panowie mili kończyć obrzeże z kostki, ale u mnie pogoda nie bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 19.04.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Justys, cale szczescie, bo jak bym inaczej chodzila.. :lol2: lewitowac nie umiem A szpilki tez nosze, a co! Malzon ma dwa metry to moge :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.04.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Venus ja właśnie takie poprawki robię i daje do działu umów i się męczą pewnie mnie nie lubią, za to, że im gotowych paragrafów nie dopisuję no ale czasu brak...co ja zrobię qrka to ja krasnal przy WAs mam 160 cm a mężus 188 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 19.04.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 moja starsza siostra też ma 41 no i nie jest zachwycona, no ale nogi przeciez nie utnie Tez tak to sobie tlumacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2013 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Magda a mnie Klajenta szkoda, nic nie poradzę że ja mam nieustanną potrzebę robienia ludziom dobrze nie mam serca kazać komuś czekać aż prawnik wydłubie kozę w nosie i raczy przeczytać. Anakris ni mam fotek, nigdy nie robiliśmy tego pobojowiska bo i po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 19.04.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Anakris cwaniaro, pokazuj no w ten na ten tychmiast swojego Benia TUTAJ Justyna ale ja nie mam w pracy żadnych zdjęć mojego Benka /w domu tez w sumie nie - naprawdę ja lubię czyjeś oglądać a sama mam dużego stresa pokazywać:lol2:/ , MarJel też mnie molestuje to może w najbliższym czasie pyknę jakąś sesyjkę ale tylko na privka mogę posłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 19.04.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Justyna ale ja nie mam w pracy żadnych zdjęć mojego Benka /w domu tez w sumie nie - naprawdę ja lubię czyjeś oglądać a sama mam dużego stresa pokazywać:lol2:/ , MarJel też mnie molestuje to może w najbliższym czasie pyknę jakąś sesyjkę ale tylko na privka mogę posłać To i ja sie dolaczam do molestujacych Cie o fotki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.04.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Magda a mnie Klajenta szkoda, nic nie poradzę że ja mam nieustanną potrzebę robienia ludziom dobrze nie mam serca kazać komuś czekać aż prawnik wydłubie kozę w nosie i raczy przeczytać. jakie kozy, jakie kozy - może na FM też siedzi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.04.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 e no laseczki wracając w obronnie 13 latek, one dorastają i dojrzewają:yes::yes: , ja tez w tym wieku miałam dupę jak szafa 3 drzwiowa a dziś noszę 36, a nogę 40 miałam juz jako 14 latka, no muszę bronić tę naszą dzisiejszą młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2013 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 jeżeli tak, to usprawiedliwiam go Reni a ja pamiętam że jak dorastałam to mi tylko piersi urosły. Do tej pory w rodzinie sobie opowiadają, że jak byłam mała czyli miałam 5 lat i mama mnie ubierała w rajstopy to miałam talię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.04.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 venuska no nie wierzę , że tali teraz nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts