Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

A z tym całym odchudzaniem to jest tak, że ja po prostu lubię nam dogadzać :D lubię gotować a jeszcze bardziej jeść:yes:

Od 4 lat miałam taką swoją kryzysową wagę która nie szła wyżej choćbym nie wiem ile kebabów wciągnęła, a miesiąc temu ta waga skoczyła do góry o 2,3 i już się wQ :mad:

Jako, że styropian w pracy do jedzenia mi się skończył a ja zapomniałam nowy kupić to dziś piję wodę z cytrynką :lol: dobrze, że spotkań ani szkoleń dziś nie mam, bo by mi w brzuchu jeździło na głos.

Rozmiar stopy chyba bez znaczenia, moja przyjaciółka jest mega drobna, a dłonie, uszy, twarz i stopy ma nieproporcjonalnie większe :wtf: no ale co zrobić, dziewczyna która waży 50 kg przy wzroście 168 ma rozmiar buta 41.

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a Ty dziewczyno przy takim wzroście to jaki byś chciała rozmiar nogi, tego wzrostu to ja Ci zazdroszczę:yes:

No wlasnie z 2 rozmiary mniejszy :D takie male 40 byloby juz ok.. :lol2:

A z wzrostem.. heh mialam straszne kompleksy - i w przedszkolu, i podstawowce, nawet jeszcze troche w LO.. ale juz od momentu kiedy poszlam na studia cos sie zmienilo i teraz nie oddalabym ani centymetra :D

Helloł :D

Magda ale ja mam poprawki od prawnika na umowie i naprawdę nie wiem jak się za to zabrać :mad: a nasz radca prawny to taki zarobiony że na odpowiedź czeka się wieczność więc szybciej jak ja swoje wystękam i się za to wezmę :mad:

Anakris chcesz zobaczyć trawnik? :D Nie zdzieraliśmy tego co było tam od 20 nawet po postawieniu domu, bo inne wydatki były ważniejsze :lol:

No wlasnie z 2 rozmiary mniejszy :D takie male 40 byloby juz ok.. :lol2:

A z wzrostem.. heh mialam straszne kompleksy - i w przedszkolu, i podstawowce, nawet jeszcze troche w LO.. ale juz od momentu kiedy poszlam na studia cos sie zmienilo i teraz nie oddalabym ani centymetra :D

Coś za coś:D, no najlepiej to by było mieć urodę, wzrost i wszystko idealne, ale są chyba tacy którzy żadnym z tych powyższych nie grzeszą, a ja Twoje zdjęcia widziałam:yes:

Helloł :D

Magda ale ja mam poprawki od prawnika na umowie i naprawdę nie wiem jak się za to zabrać :mad: a nasz radca prawny to taki zarobiony że na odpowiedź czeka się wieczność więc szybciej jak ja swoje wystękam i się za to wezmę :mad:

Anakris chcesz zobaczyć trawnik? :D Nie zdzieraliśmy tego co było tam od 20 nawet po postawieniu domu, bo inne wydatki były ważniejsze :lol:

Justyna dawaj:popcorn:

Anakris cwaniaro, pokazuj no w ten na ten tychmiast swojego Benia TUTAJ :D

Justyna ale ja nie mam w pracy żadnych zdjęć mojego Benka /w domu tez w sumie nie - naprawdę ja lubię czyjeś oglądać a sama mam dużego stresa pokazywać:lol2:/ , MarJel też mnie molestuje to może w najbliższym czasie pyknę jakąś sesyjkę ale tylko na privka mogę posłać:cool:

Justyna ale ja nie mam w pracy żadnych zdjęć mojego Benka /w domu tez w sumie nie - naprawdę ja lubię czyjeś oglądać a sama mam dużego stresa pokazywać:lol2:/ , MarJel też mnie molestuje to może w najbliższym czasie pyknę jakąś sesyjkę ale tylko na privka mogę posłać:cool:

To i ja sie dolaczam do molestujacych Cie o fotki :D:D