narendil 19.04.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Przywitać się przyszłam I nawet nie będę udawać, że nadrobię dwa dni nieobecności. Pleciugi Poproszę merytoryczne streszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2013 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 oczywiście, że mam Chciałam nawiązać, że większość dziewczynek w wieku 5 lat ma chłopięcą sylwetkę, a ja niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2013 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Andżela było o wszystkim i o niczym, najlepiej idź na pierwszą stronę i zobacz jakie lustro mam Marjelka jeszcze zapomniałam się odnieść, że ja do lustra w tej ramie wzdycham od czasu otwarcia Mint Grey także dla mnie to lustro u Ciebie to był kamień milowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 19.04.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 To i ja sie dolaczam do molestujacych Cie o fotki :D Wiedziałam, że w końcu się zacznie, mam za swoje, zachciało mi się forum Ja to sobie zapamietam, że i dla Ciebie te foteczki, ale naprawdę nie ma co pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 19.04.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 naprawdę nie ma co pokazywać Oj tam, oj tam.. wszystkie tam mowia, a potem wnetrza takie, ze szczena opada :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2013 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 no właśnie zresztą pokazać w wątku ogólnym to różnica niż pokazać u kogoś w dzienniko-gareri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2013 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 do 11 mogę dłubać w nosie, później przekazuję firmę nareszcie zobaczymy co za balast dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.04.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Ja bym chciała być wyższa, bo taki kurdupel ze mnie z tym 168 dlatego często noszę szpilki. dzień doberek Ja tez wzrostu bym troche chiała wiecej tak wlasnie do ok 170 ..bo w dowodzie 164 ale trochę naciągane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.04.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 oczywiście, że mam Chciałam nawiązać, że większość dziewczynek w wieku 5 lat ma chłopięcą sylwetkę, a ja niet to ju z wiemy skąd ten nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2013 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 mój nick związany z moim nickiem na turniejach Diablo akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.04.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Andżela było o wszystkim i o niczym, najlepiej idź na pierwszą stronę i zobacz jakie lustro mam Jestem grzeczna dziewczynka, to poszłam I padłam. Rewelacyjnie prezentuje się na ceglanej ścianie. Tylko teraz musisz się dobrze nad konsolą zastanowić, żeby konkurencji nie było. Nie zazdroszczę Uwielbiam takie lustra. Z fazą i załamanymi lustrzanymi bokami. Mój mąż nie Się nie zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 19.04.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Andżela było o wszystkim i o niczym, najlepiej idź na pierwszą stronę i zobacz jakie lustro mam Marjelka jeszcze zapomniałam się odnieść, że ja do lustra w tej ramie wzdycham od czasu otwarcia Mint Grey także dla mnie to lustro u Ciebie to był kamień milowy Dla mnie to też był "must have" jak zobaczyłam u MarJel, jedno mam z MINT GREY, wieźliśmy je w bagażniku załadowanym po brzegi wracając z ferii, ja umierałam ze strachu czy je dowiozę, ale mam to mniejsze a chciałam większe, a cena mnie skutecznie odstraszała i jak Venus wypatrzyła to swoje okazyjne to ja się nie mogłam powstrzymać, dziś Pani Agnieszka je do mnie wysyła:D, Venus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2013 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 To czekam na niusa czy się podoba Andżela to jak nie możesz się z mężem dogadać to czeba stanowczo powiedzieć "chyba żartujesz, że będziesz się do lustra czy do doniczki wtrącać" - mój mężu się odrobinę już z tym ogarnął i nawet w sprawie konsoli powiedział, że ma się mi podobać bo widzi jak mi dym z musku idzie jak o tym myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.04.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 ja do mojego mówię " w kwestii wyposażenia - rządzisz na poziomie -1" , czyli garaź, pokój rekreacyjny i kotłownia. sprzeciwu nie ma - bo jak jest - to przecież musiałoby go interesować mycie okien, zasłony, prasowanie itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2013 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Widzisz Magda a ja bym tak nie mogła chociaż to bardzo częsta relacja. Mój mąż chce mieć sporo do powiedzenia w kwestii tego jak mieszka i ja to też muszę uszanować, a jak chciał żebym uprała zasłony a ja nie chciałam bo prasowanie to obiecał że sam wyprasuje, tylko żebym do pralki włożyła Okna też myjemy razem, a sprzątanie domu tylko w duecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2013 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Tosia ja bym chciała 174, od biedy 172 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 19.04.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Mój mąż chce mieć sporo do powiedzenia w kwestii tego jak mieszka i ja to też muszę uszanować sprzątanie domu tylko w duecie U nas podobnie no chyba, ze eM akurat gdzies wyjezdza, to wtedy musze domek ogarnac sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 19.04.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Mój mąż też kręcił nosem na to lustro, ale jak już kupiłam a poźniej zawisło na ścianie /powieszone przez moich stolarzy/ to miał taką minę i bardzo mnie pochwalił To lustro chyba każdemu się podoba, powiedziałabym że nawet panowie bardziej zwracają na nie uwagę, nie wiem dlaczego:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 19.04.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Venus, Kamiku zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.04.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Mój mąż to cierpliwy człek, który wiele zniesie, bo mi się podoba. Ale są rzeczy, z którymi on by się po prostu źle czuł. Więc ustępuję i zbieram argumenty Mnie moje 163 cm wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts