Venus_m 19.04.2013 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Ania serio jesteś taka malutka? ja Ciebie z Mint zapamiętałam raczej jako wyższą niż niższą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.04.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Venus - mojego nie ma prawie caly tydzień , w weekendy jest i mu to obojętne:) mamy gusta podobne, on bardziej czuję klimat z zewnątrz domu niż w środku:) co do sprzątania, prania, mycia razem - przy dziecku wszystko się zmienia:) no i nas razem prawie nigdy w tyg nie ma stąd ja wymyślam - on realizuje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2013 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 chyba że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2013 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Prinsio dziś o 4:44 jęczał z głodu ale o dziwo czuję się wyspana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.04.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 może zagęszczaj mu mleko kleikiem jak przy dziecku syty dłużej będzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.04.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Witam się tu MarJel wzrost 170cm biodra 90cm, biust 90 cm , talia ( nie ma) tkz. chłopczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 19.04.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 To znaczy, że ja też malutka 164:lol2:, jak dla mnie to też za mało:mad: Moja córka już mnie dogoniła i raczej przegoni, toż to będzie dopiero masakra /żartuję, niech rośnie żeby nie była takim kurduplem jak matka/ ale już częściej będę musiała w szpilkach biegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 19.04.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Witam się tu MarJel wzrost 170cm biodra 90cm, biust 90 cm , talia ( nie ma) tkz. chłopczyca Kurcze dziewczyny wzrost to ja mogę podać, ale bez jaj z wymiarów to ja już nie wyskakuję, bo mam kompleksy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.04.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Prinsio dziś o 4:44 jęczał z głodu ale o dziwo czuję się wyspana ja do trzeciej siedziałam na SOR'ze w szpitalu z mamą i ledwo zyję :bash: czuję się jak po dobrej, zakrapianej imprezie :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 19.04.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 ja do trzeciej siedziałam na SOR'ze w szpitalu z mamą i ledwo zyję :bash: czuję się jak po dobrej, zakrapianej imprezie :bash: O rany.. Ivy, mam nadzieje, ze wszystko ok.. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.04.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 O rany.. Ivy, mam nadzieje, ze wszystko ok.. ? w efekcie tak, ale lekarce nie spodobało sie EKG a mama troche z sercem ma problemy i dała skierowanie do szpitala żeby jej zrobili od reki wszystkie badania i wykluczyli stan okolo zawałowy ..byliśmy od 21 do 3 w nocy czekając na wyniki ..a tam życie płynie swoim torem...każdy ma czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2013 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 tiaaa Ivy trzymam kciuki żeby było dobrze. Marjelko a ja jak byłam w lyceum to miałam 88 biust, 58 talię i 90 biodra ale podkreślam, miałam, jak ważyłam 12 kg mniej niż teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 19.04.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Helloł dziewczynki Jestem pilną uczennicą i wszystko nadrobiłam (czyli jakieś 15 stron:bash:) ja do mojego mówię " w kwestii wyposażenia - rządzisz na poziomie -1" , czyli garaź, pokój rekreacyjny i kotłownia. sprzeciwu nie ma - bo jak jest - to przecież musiałoby go interesować mycie okien, zasłony, prasowanie itp Magda mój też sobie urządzał garaż i kotłownie Ja wszystkie twoje posty dokładnie czytam i od razu robię listę zakupów kosmetycznych- coś fajnego jeszcze polecasz??? Nigdy nie używałam takich olejków nie olejków bo jakoś w nie nie wierzyłam (miałaś pokazać swoje włosy ) Ja też z tych krótkich- 160cm- i mam na tym punkcie fioła, dlatego cały czas chodzę w obcasach a przy małym dziecku to nie jest za wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 19.04.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 tia... ja 90 w biodrach to chyba nigdy nie miałam:( no może jak byłam w liceum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 19.04.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Venus pacze, że my równo chudniemy, ja po 7 tygodniach zmiany nawyków żywieniowych mam -5kg:wiggle: jeszcze 5 i będzie git:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.04.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Nesska włosy to z domu bo w pracy zdjęc nie mam - a na codzień i tak mam uczesaną "palmę" czyli wysoko na czubie kucyk, okręcam wokół + gumka w lekkim nieładzie hehe:) chyba dlatego jak kupuję fajki to muszę dowód dać ale serię alterra polecam do włosów całą - a olejki ( 3 rodzaje) stoją gdzie balsamy bo są do ciała ( ale ja olejuje włosy, twarz i inne) haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.04.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 tiaaa Ivy trzymam kciuki żeby było dobrze. Marjelko a ja jak byłam w lyceum to miałam 88 biust, 58 talię i 90 biodra ale podkreślam, miałam, jak ważyłam 12 kg mniej niż teraz Masz kobiece piękne kształty:yes: Ja takich nigdy nie miałam talia =biodra:sick: Choć w czasach studenckich mało co nie zrobiłam kariery w reklamie bielizny ale to dzięki kształtnej pupie , którą kiedyś miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.04.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Ivy zdrówka dla mamy życzę Zizi gratulki , oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2013 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Zizi Magda proszzzzzz jaka nastolatka Marjel - kiedyś były piękne, teraz to mam zamiast oponę na brzuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.04.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 i dpę mam wielką jak dzisiejsze nastolatki :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts