Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

He he he no dziś nie o seksie? to chyba tak przedweekendowo ?

Dobra ja jestem typowa klepsydra mam troszunio biustu duziunio biodra i talia sie jakaś znajdzie choc juz po ciąży nie tak ładna, ale nie narzekam, jeszcze przed latem 5 kilo zgubię i będzie dobrze ;)

Co do gimnazjalistek, to raz miałam poprowadziś zajęcia w gimnazjum (w pracy wykombinowali że mam im coś do tych mózgów powkładać mądrego) poszłam, wchodze do dyrektor na co ona do mnie niesympatycznie że mam pod drzwiami czekać, no dobra wkurzona wylazłam, za 10 min lekacja a ja nie wiem gdzie mam ją prowadzić więc włażę i mówię o co chodzi a pani takie oczy że mnie za gimnazjalistkę wzięła :rotfl: później jak zobaczyłam te wieczorowe makijaże na twarzach tych młodych dam zrozumiałam

:)

Anakris u mnie też 164, mogło by być więcej ale nie nalegam ,bo M. do najwyższych nie należy :lol2:

Waga wskazuje obecnie ok. 56-57kg to chyba nie jest tak źle ;) Brakuje 2kg do wagi sprzed ciąży...

Za to od liceum miałam kompleksy z powodu dużych piersi :oops:

Posiadanie chodliwego rozm. 38 też nie za fajnie, bo najciekawsze modele znikają jak ciepłe bułeczki :bash:

Ale dziś pogoda......... :sleep:

Edytowane przez ida2

Magda ja polecam wrapy od Kamisi (Kamiku) :D lub wrap z domowym pesto (podawałam przepis), plasterkami grillowanego indyka (piersi, może być w piekarniku) + trochę sałaty z pomidorem i kiełkami, wrap posmarować resztę wrzucić, zawinąć, pokroić jak roladę spinając każdy kawałek wykałaczką :yes: