Nesska 19.04.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Ode mnie też czasami chcą dowód- ale ja to ani doopy ani cyca Nic ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 19.04.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 He he he no dziś nie o seksie? to chyba tak przedweekendowo ? Dobra ja jestem typowa klepsydra mam troszunio biustu duziunio biodra i talia sie jakaś znajdzie choc juz po ciąży nie tak ładna, ale nie narzekam, jeszcze przed latem 5 kilo zgubię i będzie dobrze Co do gimnazjalistek, to raz miałam poprowadziś zajęcia w gimnazjum (w pracy wykombinowali że mam im coś do tych mózgów powkładać mądrego) poszłam, wchodze do dyrektor na co ona do mnie niesympatycznie że mam pod drzwiami czekać, no dobra wkurzona wylazłam, za 10 min lekacja a ja nie wiem gdzie mam ją prowadzić więc włażę i mówię o co chodzi a pani takie oczy że mnie za gimnazjalistkę wzięła później jak zobaczyłam te wieczorowe makijaże na twarzach tych młodych dam zrozumiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.04.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 nie no - zaczynamy od wymiarów - jak faceci:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.04.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Dziewczyny szukam jeszcze czegoś fajnego do jedzenia - takiego w formie przystawki jak te Club Sandwiche co podawałyście.Rzućcie jakimś przepisem - dziękuje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 19.04.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Anakris u mnie też 164, mogło by być więcej ale nie nalegam ,bo M. do najwyższych nie należy Waga wskazuje obecnie ok. 56-57kg to chyba nie jest tak źle Brakuje 2kg do wagi sprzed ciąży... Za to od liceum miałam kompleksy z powodu dużych piersi Posiadanie chodliwego rozm. 38 też nie za fajnie, bo najciekawsze modele znikają jak ciepłe bułeczki Ale dziś pogoda......... Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.04.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 O ja, a te ile juz naklepały od rana:mad: A ja tam lubie swoje ksztalty:yes: Narazie nie mogę narzekać, wszystko na swoim miejscu...rozmiary jak u modelki:P:P no moze wzrost, tylko 172. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.04.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Dziewuszki zajrzyjcie do mnie na chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2013 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2013 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Magda ja polecam wrapy od Kamisi (Kamiku) lub wrap z domowym pesto (podawałam przepis), plasterkami grillowanego indyka (piersi, może być w piekarniku) + trochę sałaty z pomidorem i kiełkami, wrap posmarować resztę wrzucić, zawinąć, pokroić jak roladę spinając każdy kawałek wykałaczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.04.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 ooo właśnie Venus - coś mi światło, że na jakims zdjęciu takie zawiniątka widziałam.Dzięki:) to mi pasuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 19.04.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Magda druga wersja może być z tuńczykiem, jak ktoś lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.04.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 jedno question mam - czym smarujecie?bo u nas majonez nie przejdzie - może być jogurt z czymś ? albo jogurt+musztarda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 19.04.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 jedno question mam - czym smarujecie? bo u nas majonez nie przejdzie - może być jogurt z czymś ? albo jogurt+musztarda? Ja smaruje zawsze jakims serkiem typu almette smak serka dobieram do reszty skladnikow ktore pakuje w srodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 19.04.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 ja polecam wrapy od Kamisi (Kamiku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.04.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Ja smaruje zawsze jakims serkiem typu almette smak serka dobieram do reszty skladnikow ktore pakuje w srodek ja też tak robię, a jak nie mam to topionym, pastellą z lisnera .. byle się kleiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.04.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 aaaa okej - sorki ale ze mnie taka kuchara, że muszę mieć dokładnie napisane co i jak, żeby wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 19.04.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Magda druga wersja może być z tuńczykiem, jak ktoś lubi Musze sprobowac wersji z tunczykiem, bo jeszcze nigdy nie robilam Za to polecam tez dawac do srodka szynke parmenska, mozna tez wsadzic w sam srodek cale korniszony fajnie wtedy wyglada przekroj takiej roladki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 19.04.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 aaaa okej - sorki ale ze mnie taka kuchara, że muszę mieć dokładnie napisane co i jak, żeby wyszło No problemo Wyjdzie, wyjdzie nie ma opcji, zeby sie nie udalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 19.04.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Gdzie macie instrukcję na te wrapy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.04.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 następna kucharka z krwi i kości jak ja? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.