kamiku 19.04.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Gdzie macie instrukcję na te wrapy??? Tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?159751-Dom-w-Mirabelkach-moje-wn%C4%99trza-wizualizacje-i-inspiracje&p=5934773#post5934773 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 19.04.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Magda dokładnie :lol2: Ja bez instrukcji krok po kroku ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.04.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 a jakieś dipy ze dwa? nie czosnkowe bo umiem hehe aż jedne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 19.04.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Magda druga wersja może być z tuńczykiem, jak ktoś lubi Ida, a kiedy robisz salatke z paluszkow krabowych? Daj znac, czy Tobie i gosciom smakowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 19.04.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 kamiku dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.04.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Kamiku qrk a ile Ci średnio zajmuje takie przygotowanie imprezy z "małymi przekąskami" ? ja to nawet nie wie ile czego zrobić na 12 byków +3 dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 19.04.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 a jakieś dipy ze dwa? nie czosnkowe bo umiem hehe aż jedne:) Magda, tu jest cala masa i sa naprawde dobre: http://www.przepisy.pl/temat/palce-lizac/przepisy/dipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 19.04.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Kamiku w niedzielę Magda, tu jest cala masa i sa naprawde dobre: http://www.przepisy.pl/temat/palce-lizac/przepisy/dipy i wszędzie pisze: Łatwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 19.04.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Kamiku qrk a ile Ci średnio zajmuje takie przygotowanie imprezy z "małymi przekąskami" ? ja to nawet nie wie ile czego zrobić na 12 byków +3 dzieci. Mysle ze z 5 godzin.. Niektore rzeczy staram sie sobie wczesniej przygotowac, np. pokroic produkty do koreczkow, czy na kanapeczki.. robic ich za szybko (np dzien przed) nie mozna, bo nie beda juz tak ladnie wygladaly.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.04.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) dzięki:) a na tej focie ( bo się inspiruję) co to masz te dlugie - jedne marchewki a drugie? bo niedowidzę co i w co zawinięte- szparagi może?i co za sałatka mała zielona za tymi długimi ? 5 godzin... o rany......... hmm no nic - muszę okna myć jutro a dziecko w dniu imprezy sprzedać mamie:) Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 19.04.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Kamiku w niedzielę To bede czekala na feedback :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 19.04.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Anakris u mnie też 164, mogło by być więcej ale nie nalegam ,bo M. do najwyższych nie należy Waga wskazuje obecnie ok. 56-57kg to chyba nie jest tak źle Brakuje 2kg do wagi sprzed ciąży... Za to od liceum miałam kompleksy z powodu dużych piersi Posiadanie chodliwego rozm. 38 też nie za fajnie, bo najciekawsze modele znikają jak ciepłe bułeczki Ale dziś pogoda......... Ida no ja taką wagę jak Ty też miałam po ślubie i zresztą przez kolejne 10 lat też się to utrzymywało w normie, aż zachciało mi się odchudzania, najpierw Cambridge bo mąż zaczął i ja też chciałam spróbować, później pieprzony Dukan - efekty suuuper ale na chwilę a po tych dietach to ja już chyba nie wrócę do tej wagi, metabolizm mam spieprzony, dziewczyny pisze Wam to ku przestrodze:mad: Biust powiadasz, że masz duży, no ja przy swojej wcześniejszej wadze miałam taki ok, nawet fajny, ale po ciąży już nie a teraz przy nadwadze to zbyt duży i Cię doskonale rozumie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 19.04.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Magda, obok marchewek sa kabanosy - rozne rodzaje obok kabanosow paluchy wloskie zawiniete w szynke parmenska albo schwarzwaldzka Fajnie smakuje i wyglada jak dodasz pod ta szynke jesczze troche rukoli, ale tak, zeby ja bylo widac z zewnatrz Dalej sa tez paluchy wloskie ale cienkie, o roznych smakach i do tego daje dipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 19.04.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Kamiku a co to za paluchy? skąd one, czy Ty je sama robisz, bo nie doczytałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.04.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 oo qrka nie przypuszczałam nawet:)te paluchy chyba w tesco są albo czasem na jakiś akcjach biedronkowych o ile się nie mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.04.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 w biedrze sa tez TAKIE SUCHARKI ..można je podac z jakimis pastami , lub jako mini kanapeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 19.04.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Kamiku a co to za paluchy? skąd one, czy Ty je sama robisz, bo nie doczytałam? Mozna zrobic samemu, ale ja ide na latwizne i kupuje do dostania m.in. w Biedronce, tylko nie wiem, czy sa zawsze, czy tylko jak jakas 'akcje' maja. Poza tym widzialam je w hipermarketach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 19.04.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Kamiku a co to za paluchy? skąd one, czy Ty je sama robisz, bo nie doczytałam? ja kupiłam wczoraj właśnie w Biedronce, tyle że te cienkie - grubszych nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 19.04.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 w biedrze sa tez TAKIE SUCHARKI ..można je podac z jakimis pastami , lub jako mini kanapeczki Dokladnie tego uzywam do mini kanapeczek :D Plus jeszcze taki malutki okragly pumpernikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 19.04.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 :wiggle:dzięki kobitki, chyba muszę to wszystko wypróbować, mój mąż tylko się cieszy, że zaczęłam mu częściej gotować a ja się śmieję że to forum na mnie tak działa, dziś chyba zrobię Marjelkowego łososia, jak go zdążę kupić po pracy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts