Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Do boju, do boju, do boju :D:D

:cool:

kurka ja też poluję na dywanik do łazienki z H&Y, ale widzę, że mój model nie jest przeceniony:( nic poczekam....ostatnio kupiłam w regularnej cenie poszewki na poduchy, a za kilka dni były już przecenione:bash:Venus wygrałaś aukcję?

nie :no: okazało się, że kończy się dopiero dziś, a ja wczoraj w południe prawie jajko zniosłam :D

a ja mam 159cm więc Magdzinska głowa do góry:hug:

Venuska jak komoda? jest Twoja?

nowy awatar :lol: jak wyżej :hug:

Venusiu,dziekuje Kochana za spotkanie,pyszne jedzonko,sowy:-) i w ogole:-) Wnetrza i Kociaczki,cudne:-)maila dostalam,moze jutro bede mogla dac odp:-)

To ja dziękuję i czekam :wiggle: mam nadzieję, że was nie wystraszyliśmy

Justyna pozdrawiam na koniec weekendu:hug:

:hug:

Czesc Miszczu,

Jak tam, boj o konsolke, wygralas?

dopiero dziś :popcorn:

a ja ogarnęłam ogród przez weekend, co zaplanowałam to zrobiłam, czyli umyłam balkony, okna na dole, meble tarasowe umyte i zaolejowane, domek dla dzieci umyty, huśtawki powieszone, drzewka przed domem i na tarasie w nowych doniczkach posadzone, dziś olejowanie tarasu i koszenie trawy, cholera ile roboty w tym domu:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

a ja ogarnęłam ogród przez weekend, co zaplanowałam to zrobiłam, czyli umyłam balkony, okna na dole, meble tarasowe umyte i zaolejowane, domek dla dzieci umyty, huśtawki powieszone, drzewka przed domem i na tarasie w nowych doniczkach posadzone, dziś olejowanie tarasu i koszenie trawy, cholera ile roboty w tym domu:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

:lol2:

Uroki mieszkania w domu :D

oj ja nienawidzę kiedy ptaki srają, a mój sąsiad hoduje je... gołębie, czasem jak patrzę na mój dach to mam ochotę je i go wystrzelać:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

tak czytam co zrobiłam i jeszcze muszę balustrady przemyć

powiem wam roboty zajebiscie dużo, jak bym wiedziała to bym się zastanowiła, chociaż jak siedzę na tarasie to zawsze powtarzam - do bloku bym już nie poszła