Magda_lena85 22.04.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 a robi tak dokładnie jak Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.04.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 a robi tak dokładnie jak Ty? hmm, czasami się udaje, bardzo dokładnie potrafi myć okna, ale jak ja poprawie po nim to się lepiej czuję:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.04.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 ida jeszcze studia zaczęłam:D, podobno im więcej na głowie i im więcej pracy tym lepiej kobieta sie organizuje:yes::yes: święte słowa:yes::Dwiem z doświadczenia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.04.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Anetko ale też uważasz , że się to tyczy tylko kobiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.04.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 jak ma wolne to oczywiście, zawsze pytam, wieszasz pranie czy zmywara, dziś ma wole to olejuje taras, musi zrobić obiad i po nim posprzątać, odkurzyć i umyć podłoge, zawsze jak ma wolne to zostawiam kartkę z napisaniem co ma zrobić, bo w innym wypadku zrobił by to co nie potrzebne Reni Ty chyba moja siostra Jesteś:lol2: ja dzisiaj też latałam z kosiarką, jak wywoziłam trawę to sąsiadka mnie się zapytała skąd mam siłę fruwać z tą kosiarą:lol2: ja lubię wszystko szybko, dokładnie ale w tempie. Mam też takie dni , że jak się od rana poslimaczę to się to ciągnie do wieczora, najważniejsze wpaść w rytm to potem idzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.04.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 mnie wkurza tekst jak zostawię listę "do zrobienia" to mąż nie zrobił nic i hasło " bo zajmowałem się dzieckiem"....:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.04.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 ja lubię wszystko szybko, dokładnie ale w tempie. Mam też takie dni , że jak się od rana poslimaczę to się to ciągnie do wieczora, najważniejsze wpaść w rytm to potem idzie dokładnie Anetko:yes::yes::yes:, jak w trans wpadnę to juz leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.04.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 mnie wkurza tekst jak zostawię listę "do zrobienia" to mąż nie zrobił nic i hasło " bo zajmowałem się dzieckiem"....:lol2: no dokładnie, oni sie zajmują dzieckiem ale jak kobieta siedzi w domu i zajmuje sie dzieckiem to równiez sprząta, gotuje i pierze. Faceci nie umieją robić klika rzeczy na raz, ja to doskonale widzę w moim domu, ja robię dzieciom śniadanie, w tym czasie kiedy gotuje się woda na herbatę ja robię siku, nie przed jak mój mąż, tylko w trakcie, a jak gotuję mleko do płatek to czesze córkę, tu jest ta róznica, ze kobieta w ciągu dnia góry przeniesie a facet 2 kamienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2013 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Reni no to git, już myślałam że Ty wszystko odwalasz ale Ty silna babka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.04.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Anetko ale też uważasz , że się to tyczy tylko kobiet? chyba nie do końca...mój maz radzi sobie niezle jak ma sporo zajęć u mnie podobnie jak u Ciebie - tzn on mam na głowie garaż, samochód i kotłownię - ja tam nie tykam, w kotłowni tylko spiżarnianą część czasem ogarniam bo sama robię bałagan w szafkach z zapasami:lol2: my oboje nie lubimy gotować więc z dwojga złego wolę gotować sama - mój mąż co najwyżej potrafi wszystko odgrzać , choć pewnie gdyby musiał to by sobie poradził z gotowaniem prostych dań, sprzątamy oboje, zajmujemy się dziećmi też oboje, podobnie ogrodem choc w tej kwestii to raczej bardziej moja działka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.04.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 widzicie ja czasem jestem zdziwiona ile rzeczy mój mąż potrafi z dziećmi zrobić, naprawdę - często mnie tym zaskakuje, On zawsze był świetnie zorganizowany moze dlatego:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.04.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 pracowita ale nie głupia, u mojej teściowej w domu jest tak, mówi do męża aby poszedł do piwnicy po ogórki, mówi drugi raz, mówi trzeci raz i w końcu sama idzie, mój mąż pyta czy u nas nie moze byc tak samo, że jak mówię kilka razy to w końcu sama to zrobię, ja mówię spróbuj to się przekonamy czy zrobię to w końcu sama:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2013 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 to super Anetko ja na mojego też narzekać nie mogę, bo gospodarz to z niego pełną gębą nawet bym powiedziała, że czasem ja staram się mu dorównać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2013 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Reni :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.04.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Reni dokładnie tak jest - facet robi jedną rzecz kobita w tym czasie co najmniej 3 i planuje 3 następne.Mój np rano bierze młodego na dół - robi mu mleko do butelki w tym czasie jest w stanie jedynie włączyć tv.A u mnie - młody leży, ja robię mleko, wodę na herbatę, do tego ładuję na kawę express, maslo z lodówkiw międzyczasie siusiu.... przy czym jest plus - jak mam szal sprzątania to mąż nie leży przed tv ( bo bym utłukła) tylko sam sobie znajdzie zajęcie na poziomie -1 albo przynajmniej weźmie dziecko na dwór i nie przeszkadzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.04.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 ja w takim razie mam faceta z kosmosu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.04.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 to tyle dobrze, lezącego w domu chłopa przed tv, wtedy kiedy ja nie wiem w co mam ręce włożyć to bym wygoniła pierwszego dnia, mój nie dyskutuje i tu jego szczęście, pracą się dzielimy i juz, a ze ja mam świra to robię więcej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2013 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 dobrze, że ja świra nie mam, ale czekam żeby wrócić do domu i odkurzyć bo sierść fruwa po kotłowaniu się kotów, Prinsio po jednym kotłowaniu zostawia garść sierści, wygląda jak kura po skubaniu na obiad Fiona nam wczoraj mało okna nie wybiła, przyszedł kocur w odwiedzimy. Jak zaczęła go przeganiać, stroszyć się i tak jazgotać że aż uszy więdły to naprawdę myślałam, że po oknach będzie. A Prinsio tak się bał że się czołgał, nawet mój mąż powiedział że jak na niego patrzy to aż mu jego szkoda mój strachulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.04.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 czyli kobitka bardziej zadziorna a facet jak to facet strachliwy:D mój jak juz coś robi to sie bardzo duzo nagada, w tym czasie co gada to by więcej zrobił, właśnie dzwoniłam i sprawdzałam ile juz zrobił, jezuniu dopiero zaolejował taras od jadalni, ja bym juz cały zrobiła:mad::mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2013 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 ale czy tak samo dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts