ida2 22.04.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Venus szkoda komody Ale może to znak, że trafisz na ładniejszą i tańszą Reni no właśnie, jeszcze o studiach zapomniałam Mi brakuje tego świra Bo czasu na sprzątanie wciąż mało , zwłaszcza na prasowanie Mój M. też dużo pomaga, ale wiadomo teraz więcej czasu na budowie spędza. Ale jak ma wolną sobotę to zawsze sprząta na błysk kuchnię, chyba lubi to robić Z opieką na dziećmi też sobie radzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.04.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 ale czy tak samo dokładnie? :rotfl::rotfl::rotfl: ba nawet lepiej a widzisz ida i tu mamy problem:D:D:D:D - prasowanie, ja wogóle tego nie robię, bardzo sporadycznie, pralka ma fukcje pranie bez zagnieceń, jak przy tym ładnie powieszę to jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 22.04.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 ba nawet lepiej to tak jak u nas Reni co to masz za cudo?? TZn pralkę ? Ja prasuję pościel, ręczniki i teraz ciuszki małego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 22.04.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 a widzisz ida i tu mamy problem:D:D:D:D - prasowanie, ja wogóle tego nie robię, bardzo sporadycznie, pralka ma fukcje pranie bez zagnieceń, jak przy tym ładnie powieszę to jest git Reni a co to za pralka? Ja tez bym sobie sobie taką sprawiła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2013 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.04.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 to tak jak u nas Reni co to masz za cudo?? TZn pralkę ? Ja prasuję pościel, ręczniki i teraz ciuszki małego ja mam pralkę miele, raczej wszystkie modele to mają, a po co prasujesz ręczniki?????????:jawdrop::jawdrop::jawdrop:jeśli chodzi pościel lepiej tylko poszewkę na poduszkę, kołdra i tak się wymięci:D, a z ciuszkami małego to chwilowe:D no ja nic nie prasuję:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 22.04.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 pewnie to znacie KOBIETA IDZIE SPAĆ… Rodzice oglądali telewizje i mama powiedziała: „Jest już późno, jestem zmęczona, pójdę spać”. Poszła do kuchni zrobić kanapki dla nas na jutrzejszy lunch, wypłukała kolby kukurydzy, wyjęła mięso z lodówki na dzisiejszą kolację, sprawdziła ile jest płatków śniadaniowych w puszce, nasypała cukru do cukierniczki, położyła łyżki i miseczki na stole i przygotowała ekspres do zaparzenia kawy na jutro rano. Potem włożyła już upraną odzież do suszarki, załadowała nową partię do pralki, uprasowała koszulę i przyszyła guzik Sprzątnęła ze stołu pozostawioną grę, postawiła telefon na ładowarkę i odłożyła na półkę książkę, powiesiła ręcznik do wysuszenia. Potem ziewnęła, przeciągnęła się i poszła do sypialni. Zatrzymała się przy biurku i napisała kartkę do nauczycielki, odliczyła trochę kasy na wycieczkę w teren i wyciągnęła podręcznik schowany pod krzesłem. Podpisała kartkę urodzinową dla przyjaciółki, zaadresowała kopertę i nakleiła znaczek oraz zapisała co kupić w sklepie spożywczym, obie kartki położyła obok torebki. Potem zmyła twarz mleczkiem „trzy w jednym”, posmarowała się kremem „na noc i przeciw starzeniu”, umyła zęby i opiłowała paznokcie. Ojciec zawołał: „Myślałem, że poszłaś do łóżka”. „Właśnie idę” – odpowiedziała. Wlała trochę wody do miski psa i wypuściła kota na dwór, a potem sprawdziła czy drzwi są zamknięte i czy światło na zewnątrz jest zapalone. Zajrzała do pokoju każdego dziecka, wyłączyła lampki i telewizory, powiesiła koszulki, wrzuciła brudne skarpety do kosza i krótko pogadała z jednym z dzieci, jeszcze odrabiającym lekcje. W swoim pokoju kobieta nastawiła budzenie, wyłożyła ubranie na jutro, naprawiła stojak na buty. Dopisała 3 rzeczy do listy 6 najważniejszych czynności do wykonania. Pomodliła się i wyobraziła sobie, że osiągnęła swoje cele. W tym samym czasie mężczyzna wyłączył telewizor i oznajmił „w powietrze”: „Idę spać”. Co też bez namysłu uczynił. Co nadzwyczajnego jest w tej historii? Zastanawiasz się dlaczego kobiety żyją dłużej? „BO JESTEŚMY SKONSTRUOWANE NA DŁUGI PRZEBIEG…” Venus jak coś to zaraz usunę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2013 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 coś Ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 22.04.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Reni ale numer właśnie sobie przypomniałam, że moja pralka ma funkcję ułatwiającą prasowanie Ale jeszcze nigdy z niej nie skorzystałam :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.04.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 pewnie to znacie KOBIETA IDZIE SPAĆ… Rodzice oglądali telewizje i mama powiedziała: „Jest już późno, jestem zmęczona, pójdę spać”. Poszła do kuchni zrobić kanapki dla nas na jutrzejszy lunch, wypłukała kolby kukurydzy, wyjęła mięso z lodówki na dzisiejszą kolację, sprawdziła ile jest płatków śniadaniowych w puszce, nasypała cukru do cukierniczki, położyła łyżki i miseczki na stole i przygotowała ekspres do zaparzenia kawy na jutro rano. Potem włożyła już upraną odzież do suszarki, załadowała nową partię do pralki, uprasowała koszulę i przyszyła guzik Sprzątnęła ze stołu pozostawioną grę, postawiła telefon na ładowarkę i odłożyła na półkę książkę, powiesiła ręcznik do wysuszenia. Potem ziewnęła, przeciągnęła się i poszła do sypialni. Zatrzymała się przy biurku i napisała kartkę do nauczycielki, odliczyła trochę kasy na wycieczkę w teren i wyciągnęła podręcznik schowany pod krzesłem. Podpisała kartkę urodzinową dla przyjaciółki, zaadresowała kopertę i nakleiła znaczek oraz zapisała co kupić w sklepie spożywczym, obie kartki położyła obok torebki. Potem zmyła twarz mleczkiem „trzy w jednym”, posmarowała się kremem „na noc i przeciw starzeniu”, umyła zęby i opiłowała paznokcie. Ojciec zawołał: „Myślałem, że poszłaś do łóżka”. „Właśnie idę” – odpowiedziała. Wlała trochę wody do miski psa i wypuściła kota na dwór, a potem sprawdziła czy drzwi są zamknięte i czy światło na zewnątrz jest zapalone. Zajrzała do pokoju każdego dziecka, wyłączyła lampki i telewizory, powiesiła koszulki, wrzuciła brudne skarpety do kosza i krótko pogadała z jednym z dzieci, jeszcze odrabiającym lekcje. W swoim pokoju kobieta nastawiła budzenie, wyłożyła ubranie na jutro, naprawiła stojak na buty. Dopisała 3 rzeczy do listy 6 najważniejszych czynności do wykonania. Pomodliła się i wyobraziła sobie, że osiągnęła swoje cele. W tym samym czasie mężczyzna wyłączył telewizor i oznajmił „w powietrze”: „Idę spać”. Co też bez namysłu uczynił. Co nadzwyczajnego jest w tej historii? Zastanawiasz się dlaczego kobiety żyją dłużej? „BO JESTEŚMY SKONSTRUOWANE NA DŁUGI PRZEBIEG…” Venus jak coś to zaraz usunę karna chata toż to moje zycie:yes::yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.04.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 własnie przeczytałam to mężowi i wiecie co powiedział???????? czy ja mam czelność jeszcze narzekać:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 22.04.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) Hejka Ale nagadalyscie tu od rana A to znacie? MODLITWA MĘŻCZYZNY „BOŻE DROGI, chodzę codziennie do pracy i wytrzymuję tam 8 godzin podczas gdy żona siedzi sobie w domu. Chcę, żeby wiedziała, co muszę znosić, więc proszę Cię, pozwól, by jej ciało stało się moim, a moje jej, na jeden dzień tylko. Amen.” Bóg w swej nieskończonej mądrości i dobroci spełnił prośbę mężczyzny. Następnego ranka mężczyzna obudził się jako kobieta. Wstał, szybko przygotował śniadanie dla swej drugiej połówki, obudził dzieci, przygotował im ubrania do szkoły, podał im śniadanie, zapakował drugie śniadanie dla nich i odwiózł je autem do szkoły. Poszedł do domu, zebrał rzeczy do prania i nastawił je, poszedł do banku, aby wypłacić pieniądze. Poszedł na bazarek po zakupy, zapłacił rachunki, potem wrócił do domu, rozpakował zakupy, a rachunki wpisał do książki rachunkowej. Wyczyścił kuwetę kota i wykąpał psa. Była już 13:00, więc spieszył się, by pościelić łóżka, powiesić pranie, wytrzeć kurze, zamieść i wytrzeć podłogę w kuchni. Pojechał do szkoły, by odebrać dzieci, a w drodze powrotnej rozmawiał z nimi. Po powrocie przygotował im jedzenie, i dopilnował by odrobiły lekcje. Potem wyjął deskę do prasowania i prasując oglądał telewizję. O 16.30 zaczął obierać ziemniaki i warzywa na sałatkę i przygotował kotlety schabowe, bo to była pora powrotu pana domu z pracy. Po obiedzie poszedł z dziećmi na spacer, potem jeszcze wpadł do teściowej, jak co dnia, a po powrocie do domu była już pora kolacji, więc zrobił kolację, posprzątał w kuchni, nastawił zmywarkę, poskładał pranie, wykąpał dzieci i położył je do łóżka. O 21.00 był już zmęczony, ale jego codzienne obowiązki jeszcze się nie skończyły.Gdy poszedł wreszcie do łóżka, z nadzieją na odpoczynek, musiał odbyć stosunek, zanim zdążył zaprotestować. Następnego ranka, gdy tylko się obudził, ukląkł koło łóżka i powiedział: ,,Boże nie wiem, co ja sobie wyobrażałem. Jakże się myliłem zazdroszcząc mojej żonie, że może cały dzień być w domu. Proszę, bardzo Cię proszę, czy mógłbyś to wszystko przywrócić tak jak było?” Bóg w swej nieskończonej mądrości odpowiedział: ,,Synu mój, widzę, że czegoś się nauczyłeś i bardzo chętnie bym to wszystko zamienił, tak jak było, ale musisz poczekać dziewięć miesięcy. Wczoraj w nocy zaszedłeś w ciążę" Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez kamiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.04.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2013 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Kamiku ja nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 22.04.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 własnie przeczytałam to mężowi i wiecie co powiedział???????? czy ja mam czelność jeszcze narzekać:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Spróbowałby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.04.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Spróbowałby ida ale w sensie narzekania na męża, o to mu chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.04.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 jak to TY PPD nie prasujesz? i daj namiar na pralkę dokładniejszy chyba, ze kosztowała z 10 tyś to mnie nie denerwuj:D Ja mam gorenje i ma tez opcje ta - ale dp.a pracuje wszystko ( no ręczniki i bieliznę niet) ale samych ubran małego w pizdziet.... w sobotę z 5 prań później w niedzielę prasowanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.04.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 jak to TY PPD nie prasujesz? i daj namiar na pralkę dokładniejszy chyba, ze kosztowała z 10 tyś to mnie nie denerwuj:D Ja mam gorenje i ma tez opcje ta - ale dp.a pracuje wszystko ( no ręczniki i bieliznę niet) ale samych ubran małego w pizdziet.... w sobotę z 5 prań później w niedzielę prasowanie.... 10 nie ale 5 tyś:D:D:D o co chodzi PPD????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.04.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 jeszcze godzinka i spadam do domu pomóc olejować, właśnie się dowiedziałam że przyszedł kumpel do pomocy mężowi:mad::mad::mad::mad: teraz to widzę te robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.04.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 10 nie ale 5 tyś:D:D:D o co chodzi PPD????? 5 przełknę Perfekcyjna Pani Domu :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts