Venus_m 22.04.2013 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 osz Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 22.04.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Mój problem niestety polega też na tym, że ja go nie dopuszczam do wielu rzeczy, bo myślę że sama zrobię lepiej:sick: i to błąd Bo część rzeczy panowie robią naprawdę dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.04.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Ja też wielozadaniowec -często się dziwię, że mój chłop zdąży zrobić jedną rzecz ja w tym czasie 10 innych:mad: Mój problem niestety polega też na tym, że ja go nie popuszczam do wielu rzeczy, bo myślę że sama zrobię lepiej:sick: - u mnie podobnie. Teraz, jak musiałam trochę poleżeć, taki bałagan się zrobił w ciągu trzech (!) dni , że powiedziałam: "Dość!" i wstałam - chata jeszcze nigdy nie była tak zapuszczona, a najlepsze jest to, że mąż miał wolne i naprawdę latał wokół mnie, dziecka i domu jak kot z pęcherzem . To chyba kwestia organizacji, bo ja ogarnęłam wszystko w jedno popołudnie i jeszcze znalazłam czas na położenie sobie maseczki , ale też np. jak ja idę do pokoju małego po czapeczkę na spacerek, to rozglądam się wokół, co zabrać na górę, a na górze, co znieść na dół, a on lata dziesięć razy w tą i z powrotem, a w końcu i tak o połowie zapomina i jeszcze przy okazji obiad w kuchni mu wykipi , bo zajęty czapeczką nie pamięta, że coś postawił na płytce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2013 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Ilonka :hug: super że zajrzałaś Kochana doceń starania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.04.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Doceniam i cały czas chwaliłam . Tylko Wam tak po cichu piszę, jak sprawy wyglądały mój nie podczytuje mnie na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 22.04.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Ilonko tak to ma każdy facet. Oni oczekuja polecenia i go wykonują w tzw. międzyczasie nic innego nie robą. My obiegniemy dom i nie mamy tzw. ''pustych przelotów'' a meżczyżni na pusto biegają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2013 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 żono dokładnie jak ja pytam męża co w danym czasie robił to on mi z pełnym przekonaniem odpowiada "no zęby myłem" a ja jak myję zęby to jeszcze blat w łazience wycieram, chowam suszarkę itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.04.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) Reni, Reni i jak tam tarasik? piwko smakowało wybornie pewnie:) Ilonka - hej:) mam nadzieję, ze wszystko ok - dziecko ładnie śpi a mamusia ma czas dla siebie i fm:) coś mnie wzięło dziś na gotowanie do pracy i zrobiłam kasze jaglanną z cukinią, czosnkiem i pietruszką - dobre wyszło Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2013 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 a ja wczoraj makaron zbożowy z pomidorami świeżymi i suszonymi + oliwki czarne i zielone z papryką + czoch + przyprawy Siedziałam 1,5 h z czepkiem na głowie i grzałam odżywkę, ale włosy mam mięciutkie i pachnące - muszę częściej robić sobie czas dla siebie bo w wolnej chwili szukam czegoś do domu a mąż nawet nie chce spojrzeć co wyszperałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 22.04.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Venusko moja kochana przyszło mi dziś Twoje lustro:wiggle: Jest ok, ładne frezowania, kształt, bardzo się cieszę, że przyszło w całości, moje oko osoby dość pedantycznej zauważyło takie maleńkie niedociągnięcia w dwóch miejscach, ale myślę, że na ścianie to zniknie dla niewtajemniczonych pewnie będzie niewidoczne, zresztą na tym wcześniejszym lustrze też miałam małą skazę z boku, polecam te lustra z czystym sumieniem, myślę że będziecie zadowlone, Venusko jeszcze raz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2013 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Anakris super tak jak pisałam u nas na rogach płyty można by lekko zamalować mazakiem ale reszta dla nas super. Hazelka też się zachwycała, że wszystko równo się schodzi a jakieś drobiazgi znikają po powieszeniu P.S. Ja nie mam skazy z boku, jak to u Ciebie wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.04.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Venusko, co to masz za cudowną odżywkę? Do samodzielnego użycia, czy u fryzjera te 1,5 h siedziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 22.04.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 do Waszych pogaduszek o meskiej pomocy.... ostatnio mi moj gdzies przeczytal " Jak powiedzialem ze cos zrobie, to to zrobie. Nie trzeba mi przypominac co 6 miesiecy" Moj gdzies tak posrodku, owszem trzeba przypominac czasem, ale czesto zbierze sie sam i wiele rzeczy swietnie robi w kuchni jednak tylko na konkretne prosby reaguje - proste, doslowne np. obierz cebule i pokroj w małą kostkę [ bo jak powiem że kostkę to będzie duża " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 22.04.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Justynko ja tą skazę to mam na tym wcześniejszym lustrze z Mint Grey, tym mniejszym, jest to mało widoczne zarysowanie, w zasadzie to tylko ja o tym wiem /chyba;)/ W lustrze od Pani Agi właśnie tak jak piszesz na tym połączeniu sklejki mam jeden troszeczkę źle sklejony brzeg i jedno zejście się luster /elementów lustrzanych/ również niewiele odbiega od normy, ale są to maluteńkie niedociągnięcia, myśle że na ścianie znikną, zresztą to moje będzie wisiało w sypialni i to w zasadzie dla mnie lustro, z czego się bardzo cieszę, bo gdyby nie Ty i ta cena to pewnie jeszcze długo bym czekała na to lustro:D teraz je jeszcze ktoś musi powiesić, bo mój mąż ma dwie lewe ręce do takich robót, Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2013 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Dropku L'biotica Biovax seria do włosów słabych ze skłonnością do wypadania moja koleżanka ma po niej taaaaaakie włosy zazdroszczę co na nią spojrzę, no kudły bym najchętniej jej wyrwała z głowy efekty niestety dopiero po 6 miesiącach regularnego stosowania, a ja muszę co drugi dzień siedzieć w czepku i wygrzewać, bo ja po farbowaniach, prostowaniach mam siano Nicol hehe znam to Anakris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 22.04.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Venusko ale tak co drugi dzień 1,5 godziny przez 6 m-cy? Podziwam bo ja bym wymiekła już przy drugim razie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.04.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Kupuję Ten czepek dostaje się razem z maską, tak? I na czym polega jego nagrzewanie? Samo się robi czy trza siedzieć i wydzielać ciepło mechanicznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.04.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Cześć Venusko Nie nadrobie pogaduch Ale słyszałam o Hazelkowej wizycie I juz czekam na efekt współpracy, bo na 100% będzie super Ja dzisiaj cały dzięń podjadam zrobiłam makaron razowy, ze szpinakiem w sosie śmietanowym i wędzonym łososiem, do tego odrobina pomidorków i tak żre!!!! Buziaki i miłego wieczoru życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Niestety tak ja już od miesiąca jadę, ale nie tak, raczej szybkie mycie i płukanie więc z efektów prawie zlikwidowane wypadanie włosów, bo wypadło mi 3/4 od farbowania itp Karelajna wiesz że ja jestem i makaronowa i łososiowa i śmietanowa i szpinakowa i pomidorkowa cholera, ale bym zjadła dobrze że jadłam jogurt naturalny z otrębami i wkrojoną pomarańczą (mogą być każde inne owoce np maliny, 200 g). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Dropku tak czepek razem z maską nagrzewanie to włosy opłukane z szamponu w ciepłej wodzie, dobrze wmasowana maska, zasłonięta czepkiem i nakryta ręcznikiem. Od czasu do czasu pomasować po czepku Mi włosy właśnie wyschły i miękkie jak od fryzjera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts