anakris 22.04.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Wcięło mi posta:mad:Chciałam tylko napisac, że ja za to mam za dużo włosów i chętnie komuś część oddam:lol2:, no dobra teraz po latach farbowania to juz może tak nie jest, ale ja mam tak gęste włosy, że zawsze jak mnie czeszą fryzjerki to nie mogą wyjśc z podziwu ile ich mam na głowie, co paradoksalnie tez nie jest fajna sprawa, bo jak nie wyprostuję, to wyglądam jak czarownica:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 22.04.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Venus no właśnie też miałam zamawiać i to ma być sama odżywka czy dokładnie maska?? Bo już sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 22.04.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Wcięło mi posta:mad: Chciałam tylko napisac, że ja za to mam za dużo włosów i chętnie komuś część oddam:lol2:, no dobra teraz po latach farbowania to juz może tak nie jest, ale ja mam tak gęste włosy, że zawsze jak mnie czeszą fryzjerki to nie mogą wyjśc z podziwu ile ich mam na głowie, co paradoksalnie tez nie jest fajna sprawa, bo jak nie wyprostuję, to wyglądam jak czarownica:lol2: oj tam, oj tam, lepiej tak niż jak łysa czarownica ja chętnie przyjmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2013 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Maska + szampon Kombinujemy nad dekoracją okienną w salonie, już mnie głowa rozbolała od razu sobie przypomniałam dlaczego od dwóch lat nic nie wybraliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2013 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Ja w sumie też Anakris miałam tak samo dużo włosów aczkolwiek cienkich ale mnóstwo i jak zdejmowałam czapkę u fryzjera to było tylko "ojoj, to co z nimi robimy? " ale po farbowaniach to mi jakieś ździebko zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 22.04.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 oj tam, oj tam, lepiej tak niż jak łysa czarownica ja chętnie przyjmę No to ja oddam w razie potrzeby:lol2: Tylko najciekawsze jest to, że w moim wieku mnie te włosy ciągle nowe rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Przecież Ty młódka sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 22.04.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Maska + szampon Ok. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 22.04.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Ja w sumie też Anakris miałam tak samo dużo włosów aczkolwiek cienkich ale mnóstwo i jak zdejmowałam czapkę u fryzjera to było tylko "ojoj, to co z nimi robimy? " ale po farbowaniach to mi jakieś ździebko zostało. Kurcze ale, że od farbowania i tak Ci sie osłabiły, pewnie to nie o jeden ton tylko zupełna zmiana kolorystyczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 22.04.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Przecież Ty młódka sztuka Ale to do mnie, dziewczyno to Ty nie wiesz ile ja wiosen mam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 22.04.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 oj tam, oj tam, lepiej tak niż jak łysa czarownica ja chętnie przyjmę No to jak na priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 22.04.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) No to ja oddam w razie potrzeby:lol2: Tylko najciekawsze jest to, że w moim wieku mnie te włosy ciągle nowe rosną ja mam od dziecka liche, teraz też na okrągło jadę z odżywkami, to tyle że się nie łamią, ale zawsze z zazdrością patrzę na dziewczyny z grubymi gęstymi włosami choć przez chwilę bym takie chciała PS może być na priv wprawdzie ja blondi (choć farbowana) ale mocne grube mogą być nawet ciemne Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez isa99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 22.04.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Anakris, Ty jesteś z New Sącza? prawda? znam te rejony, mój mąż pochodzi z Grybowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 22.04.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 isa99 jeśli Cię to troszkę pocieszy to ostanio je sporo rozjaśniłam, mój mąż określa je jako rude:lol2: a tak poważnie to zawsze się chce mieć to czego się nie ma;) a w przypadku włosów najczęściej, jasne że może bardzo cienkich włosów nikomu nie zazdroszczę, ale ja zawsze miałam gęste, grube włosy i one też są ciężkie w otrzymaniu, ale dobra ok trza się cieszyć z tego co się ma i basta:Disa pozdrawiam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 22.04.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Anakris, Ty jesteś z New Sącza? prawda? znam te rejony, mój mąż pochodzi z Grybowa Tak zgadza się, tylko ja jestem przyjezdna bo pochodzę z centralnej Polski, Grybów niedaleko Nowego Sącza, bywacie tu często? ja bardzo lubię to miejsce w którym obecnie mieszkam, sam krajobraz, otoczenie i przede wszystki ludzi, a Ty skąd? Lublin czy coś pokręciłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 22.04.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 isa doczytałam z Będzina tak, ja studiowałam na Śląsku w Gliwicach, dlatego mam sentyment do Twoich okolic, mego lubego tam poznałam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 22.04.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 dobranoc:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.04.2013 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Halooo miszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 23.04.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Venuska powiedz mi gdzie kupiłaś tą srebrną tacę z butelkami co stoi w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.04.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Dzień dobry U nas dzisiaj cuuudnie, ciepło i słonecznie..... Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts