Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Wcięło mi posta:mad:

Chciałam tylko napisac, że ja za to mam za dużo włosów i chętnie komuś część oddam:lol2:, no dobra teraz po latach farbowania to juz może tak nie jest, ale ja mam tak gęste włosy, że zawsze jak mnie czeszą fryzjerki to nie mogą wyjśc z podziwu ile ich mam na głowie, co paradoksalnie tez nie jest fajna sprawa, bo jak nie wyprostuję, to wyglądam jak czarownica:lol2:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wcięło mi posta:mad:

Chciałam tylko napisac, że ja za to mam za dużo włosów i chętnie komuś część oddam:lol2:, no dobra teraz po latach farbowania to juz może tak nie jest, ale ja mam tak gęste włosy, że zawsze jak mnie czeszą fryzjerki to nie mogą wyjśc z podziwu ile ich mam na głowie, co paradoksalnie tez nie jest fajna sprawa, bo jak nie wyprostuję, to wyglądam jak czarownica:lol2:

oj tam, oj tam, lepiej tak niż jak łysa czarownica :rotfl:

ja chętnie przyjmę :D

Ja w sumie też :yes: Anakris miałam tak samo dużo włosów aczkolwiek cienkich ale mnóstwo i jak zdejmowałam czapkę u fryzjera to było tylko "ojoj, to co z nimi robimy? " :lol2: ale po farbowaniach to mi jakieś ździebko zostało.

Kurcze ale, że od farbowania i tak Ci sie osłabiły, pewnie to nie o jeden ton tylko zupełna zmiana kolorystyczna?

No to ja oddam w razie potrzeby:lol2:

Tylko najciekawsze jest to, że w moim wieku mnie te włosy ciągle nowe rosną:lol2:

ja mam od dziecka liche, teraz też na okrągło jadę z odżywkami, to tyle że się nie łamią, ale zawsze z zazdrością patrzę na dziewczyny z grubymi gęstymi włosami

choć przez chwilę bym takie chciała :yes:

PS może być na priv :D wprawdzie ja blondi (choć farbowana) ale mocne grube mogą być nawet ciemne :hug:

Edytowane przez isa99

isa99 jeśli Cię to troszkę pocieszy to ostanio je sporo rozjaśniłam, mój mąż określa je jako rude:lol2:

a tak poważnie to zawsze się chce mieć to czego się nie ma;) a w przypadku włosów najczęściej, jasne że może bardzo cienkich włosów nikomu nie zazdroszczę, ale ja zawsze miałam gęste, grube włosy i one też są ciężkie w otrzymaniu, ale dobra ok trza się cieszyć z tego co się ma i basta:D

isa pozdrawiam:wiggle:

Anakris, Ty jesteś z New Sącza? prawda?

znam te rejony, mój mąż pochodzi z Grybowa :)

Tak zgadza się, tylko ja jestem przyjezdna bo pochodzę z centralnej Polski, Grybów niedaleko Nowego Sącza, bywacie tu często?

ja bardzo lubię to miejsce w którym obecnie mieszkam, sam krajobraz, otoczenie i przede wszystki ludzi, a Ty skąd? Lublin czy coś pokręciłam?