yokasta 23.04.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 A te o włosach teraz. Ja bym bardzo chciala zobaczyc Cie Venus w wersji naturalnej czeli blond . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.04.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 helloł, jezuniu jeden wieczór człowiek się weźmie za robotę a tu tyle nagadane maskę tez wykorzystam:):) Magda no ja wróciłam z pracy a tu taras zrobiony tylko przy jadalni, ale maż tez go czyścił (nie wiem po co) a nie tylko olejował, wniosek : pomiedzy robieniem obiadu zaolejowałam taras od salonu a po obiedzie mąż zrobił resztę jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 23.04.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 a ja idę kosić trawę. Urosła i wybujała się. Poza miejscami gdzie ja zimą przysuszyło/przemroziło czy co tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.04.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 ja kosiłam wczoraj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.04.2013 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 dobranoc:bye: trochę się spóźniłam Halooo miszczu Cześć Galerianko :D Venuska powiedz mi gdzie kupiłaś tą srebrną tacę z butelkami co stoi w kuchni? Efi tacę kupowałam oddzielnie i butelki też. Butelki z Duka, a taca z TK MAXX, kupione na pewno rok temu jak nie więcej Dzień dobry U nas dzisiaj cuuudnie, ciepło i słonecznie..... Miłego dnia o to super czyli dzieje się na budowie idę zaraz zobaczyć A te o włosach teraz. Ja bym bardzo chciala zobaczyc Cie Venus w wersji naturalnej czeli blond . Hmn...pomyślę czy da się coś zrobić helloł, jezuniu jeden wieczór człowiek się weźmie za robotę a tu tyle nagadane maskę tez wykorzystam:):) Magda no ja wróciłam z pracy a tu taras zrobiony tylko przy jadalni, ale maż tez go czyścił (nie wiem po co) a nie tylko olejował, wniosek : pomiedzy robieniem obiadu zaolejowałam taras od salonu a po obiedzie mąż zrobił resztę jadalni a piwa mu dałaś? a ja idę kosić trawę. Urosła i wybujała się. Poza miejscami gdzie ja zimą przysuszyło/przemroziło czy co tam. ja kosiłam wczoraj:) a ja obstawiam, że za tydzień będziemy mieć trawę po pachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.04.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 venuska to do koszenia się zabieraj albo męża pogoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.04.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Hej Lejdis Reni - ooo to się mąż wykazał jednak - to w nocy nie on Cię ale Ty jego musiałaś nagabywać ? oczami wyobraźni nie widzę Venus przy koszeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.04.2013 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Reni nie muszę sam widzi Magda no wiesz?! phi! :P jak kupiliśmy kosiarkę to pierwsza z nią ganiałam i nie dałam się mężowi dotknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.04.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 oczami wyobraźni nie widzę Venus przy koszeniu ja też:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.04.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Magda a w zasadzie czemu ty nic nie kupiłaś w łikend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.04.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 nie jechałam nigdzie ode mnie ze wsi na miasto.W sobotę myłam okna, pranie i standardowe sprzątanie - a w niedziele super pogoda to się spełniałam jako matka - obiad, spacer, lody z dzieckiem, później na rowery.... i mi się nie chciało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.04.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.04.2013 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) dla ciekawych Venuski w bląd proszzzzzzz niet Zdjęcie strasznie sztare Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 23.04.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Dzień dobry wszystkim w ten słoneczny dzień Venuska z kosiarką hmmmm- to byłby ciekawy widok:lol2: :hug: Widziałam Cię na facebooku i jakos tak wizulanie nie pasujesz mi do tej maszyny :lol2::hug: Anakris t znam trochę Nowy Sącz, bo studiowałam tam - w słynnej,burżujskiej (przynajmniej za moich czasów) uczelni WSB-NLU na Zielonej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.04.2013 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Magdzisko przyznaj się na FB (fuck body) coś Ty za jedna :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 23.04.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 A czemu nie masz już bląd- mi się bardzo podobasz w tym wydaniu (bez wazeliny:D) I maż też niczego sobie:lol2: :hug: Imiennik mojego więc mam też sentyment :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.04.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 przystojny ten twój mąż:D:D:D:D ale to chyba ciemny blondzik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 23.04.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Dotarłam do Ciebie na FB przez Mint&Grey:D Jesteś częstym gościem ich profilu i poznałam avatarka:D:D Nie śledziłam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.04.2013 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 od męża spadówa, to mój bląd aniołek no tak tutaj to już takie ciemniejsze ale bląd to bląd. W blondzie czułam się gówniarą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.04.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 MAgda matko chcę schrupać to Twoje maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts