ulciapulcia 06.08.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 najprawdopodobniej ruszamy z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 06.08.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 To już?!?! Justynko, wszystkiego dobrego na nowej drodze życia! Żebyście zawsze byli ze sobą tak szczęśliwi jak w dniu ślubu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 06.08.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 GRATULACJE! Mnuuuuustwo szczęścia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.08.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Wpadłam tylko na chwilę życzyć Wam wszystkiego najlepszego! Obyście byli bardzo, bardzo szczesliwi w Waszym domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.08.2011 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Dziewczynki my już po Było cudownie....jak będę mieć jakieś fotki to wkleję Wizażystki uwijały się jak w ukropie a ja i tak przyjazd Pana Młodego odsunęłam w czasie Wszystko było naprawdę wspaniałe (ah ta skromność), goście dopisali. Fotograf, kamera...suuuuper a jedzonko...szkoda tylko że zjadłam jak wróbelek, ale zarówno ja i Pan Młody nie mieliśmy w ogóle stresu, świadkowa z nerwów płakała ale ze świadkiem świetnie sobie dali radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 07.08.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 no to cieszę sie razem z wami ,tyle przygotowań i już po,witaj w klubie szczęśliwych mężatek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 07.08.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 A no to gratulacje;-) i czekamy na fotorelacje;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.08.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 venus no i gdzie te zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.08.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Cieszę się bardzo, że wszystko wyszło tak jak sobie wymarzyłaś. Czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mal26 08.08.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Venus- najważniejsze,że wszystko się udało,i teraz już możesz być szczęśliwą mężatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 08.08.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Gratulacje i czekam na kilka fotek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 08.08.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Hej Venusko! Ja również gratuluje i czekam na obszerną (mam nadzieję ) fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.08.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 08.08.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 I ja przyłączam się do gratulacji, super że obyło się bez niepotrzebnego stresu i ze tak wspaniale wspominasz to wielkie dla Was wydarzenie. Duuużo szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 08.08.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Hej Venus. Ostatnio mnie nie było więc nie mogłam niestety na czas złożyć życzeń. Ale teraz nadrabiam. Gratuluje wam serdecznie i z całego serca życzę duuuuużo szczęscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 09.08.2011 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Venus czuję że wyglądałaś bosko ,życzę szczęścia i miłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 09.08.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 :)Wczoraj byłaś Panieneczką - dzisiaj Kobita!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.08.2011 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 oj córciu córciu już ty panienką nie będziesz Rodzice to ledwie błogosławieństwo wypowiedzieli, tata (teść) płakał jak bóbr w kościele, później na weselu ja się dosiadłam i mówię że trochę płakał i słyszę...nieeee córcia mnie dopiero na sali weselnej ruszyło Wszyscy goście się śmiali bo na znak pokoju sobie daliśmy buziaka i był mikrofon podstawiony więc każdy usłyszał takie ccccccccsssssssmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaka 10.08.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Przywitałam się już u psosin i pszczolki m więc witam się i u Ciebie:welcome: ...od razu przyznaje że i Wasze postępy na bieżąco i namiętnie podglądam, nie będę dodawać że bo to chyba wiadomo;) Mam nadzieję że wraz z najbliższą wiosną ruszymy z budową Mirabelki, jeśli uda się do tej pory załatwić wszelkie formalności...Jeszcze raz gratuluję fantastycznego domku i życzę powodzenia w dalszych etapach...i pozwolę sobie życzyć również wszystkiego co najpiękniejsze na Waszej nowej drodze życia (sama jestem mężatką z niespełna 3miesięcznym stażem:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 10.08.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Venus, spóźnione, bo jakoś ostatnio nie nadążam z lekturą, ale szczere gratulacje:hug: Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, witam w gronie szczęśliwych mężatek. Aby było też coś budowlanego, powiem że szafę masz fantastyczną. Jaka szkoda, że moja szafa do wiatrołapu już zamówiona, bo zakochałam się w tych lakierowanych frontach. Gdzieś je jeszcze zmieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts