Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Może te zdjęcia mogły by wisieć dłużej niż 5 min. :mad: przecież ja muszę pracowac :D:D Madziu to studiowałaś na tej samej uczelni co moja kuzynka i chyba nawet rocznikowo podobnie, pamiętam jak byłam z nią na egzaminach wstępnych to na parkingi stały fury studentów jakie się wtedy w telewizji widziało :D

Tosia ja r 82:D Teraz Venuska śmieje się, że starsza Pani jestem:D

Co do fur to masz rację, tam było "burżujstwo" i nie wiadomo kto i co:D Ja należałam do tej "normalnej" grupy studentów, co to autobusem na zajęcia przyjeżdżały :D u nas na uczelni krążył taki kawał (przerobiony na potrzeby WSB)....student do studenta..." jaką furą przyjeżdzasz na uczelnię?....autobusem....to co stary autobus Ci kupił...." chyba spaliłam:lol2:

Boże dziewczyny nie wyrabiam za Wami:lol2:

Cudzych mężów nie podbieram, ni ma takiej obcji i sama tez sobie tego życzę ;) ja w ogóle z facetami zawsze miałam dobry kontakt, zresztą w szkole średniej z nimi, na Polibudzie i teraz w pracy, ale są to tylko i wyłącznie kontakty koleżeńskie, innych nie uznaję i kropka:P

Magdzińska co do WSB to faktycznie mój mąż mi opowiadał, że tak było jak piszesz, same fury pod uczelnia, a zjeżdżała się tu nie tylko śmietanka polskiej młodzieży ale i z całego świata, mój mąż miał tam dziewczynę z Kapsztadu :mad:

W tym momencie to uczelnia ta świeci pustkami, nie wiadomo czy się utrzyma:sick:

Venusko lustro jeszcze nie wisi i pewnie troszkę na nie poczekam:bash: