Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Anakris nie widziałam, że jest z uczelnią aż tak źle:eek:

Ja ukończyłam ponad 6 lat temu i wtedy to była jedna z najlepszych biznesowych prywatnych uczelni w PL:yes: Konkurowała strasznie z Koźmińskim w Warszawie:yes: Ja tam poszłam tylko dla licencjata łamerykańskiego - miałam w planach wyjazd za ocean, ale się zmieniło:D Poznałam tam męża i jakoś inaczej się życie potoczyło:yes:

Szkoda- ale pewnie brakło założyciela Pana Pawłowskiego i uczelnia siadła :(:(

Tosia- witaj rówieśniczko :D

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka Lejdis :D

ciekawe tematy od rana ;)

Fotki mezow przegapilam, ale ja tez z tych, co slinia sie tylko na swojego :p

znalazłam takie materiały, nawet już kupiłam kolor taupe, piękny, będzie pasował do mojego kompletu kawowego

Reni a co za materialy kupilas? ja szukam czegos na poduchy dla mebli ogrodowych :) taupe by mi bardzo pasowaly :D

Anakris nie widziałam, że jest z uczelnią aż tak źle:eek:

Ja ukończyłam ponad 6 lat temu i wtedy to była jedna z najlepszych biznesowych prywatnych uczelni w PL:yes: Konkurowała strasznie z Koźmińskim w Warszawie:yes: Ja tam poszłam tylko dla licencjata łamerykańskiego - miałam w planach wyjazd za ocean, ale się zmieniło:D Poznałam tam męża i jakoś inaczej się życie potoczyło:yes:

Szkoda- ale pewnie brakło założyciela Pana Pawłowskiego i uczelnia siadła :(:(

Tosia- witaj rówieśniczko :D

Dokładnie, podobno odkąd zabrakło Pawłowskiego wszystko się sypnęło, podobno jeden budynek stoi pusty w drugim garstka studentów, no ale wiesz jeszcze pare lat temu nie było tylu uczelni prywatnych w Polsce, ta była jedną z nielicznych, chociaż pewnie i inne sa tego przyczyny, ale ja juz w to nie wnikam;)

Dokładnie, podobno odkąd zabrakło Pawłowskiego wszystko się sypnęło, podobno jeden budynek stoi pusty w drugim garstka studentów, no ale wiesz jeszcze pare lat temu nie było tylu uczelni prywatnych w Polsce, ta była jedną z nielicznych, chociaż pewnie i inne sa tego przyczyny, ale ja juz w to nie wnikam;)

to wszystko co napisałaś + niż demograficzny :yes:

Reni a co za materialy kupilas? ja szukam czegos na poduchy dla mebli ogrodowych :) taupe by mi bardzo pasowaly :D

takie http://duko.pl/?a=3&lg=pl&id_kat=2&id_fot=254#main

ja kupiłam komplet kawowy i poduchy byly obszyte jakimś szajsem, raz wyprałam i sie skurczyły, teraz obszyję porządnym materiałem, jest on własnie na poduch ogrodowe

takie http://duko.pl/?a=3&lg=pl&id_kat=2&id_fot=254#main

ja kupiłam komplet kawowy i poduchy byly obszyte jakimś szajsem, raz wyprałam i sie skurczyły, teraz obszyję porządnym materiałem, jest on własnie na poduch ogrodowe

Laaadny :) Dzieki Reni :hug:

A ten Twoj komplet to jak wyglada?

Edytowane przez kamiku