Magdzinska 23.04.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Anakris nie widziałam, że jest z uczelnią aż tak źle:eek: Ja ukończyłam ponad 6 lat temu i wtedy to była jedna z najlepszych biznesowych prywatnych uczelni w PL:yes: Konkurowała strasznie z Koźmińskim w Warszawie:yes: Ja tam poszłam tylko dla licencjata łamerykańskiego - miałam w planach wyjazd za ocean, ale się zmieniło:D Poznałam tam męża i jakoś inaczej się życie potoczyło:yes: Szkoda- ale pewnie brakło założyciela Pana Pawłowskiego i uczelnia siadła :( Tosia- witaj rówieśniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.04.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Magda i ida a ile wy macie wiosenek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 23.04.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Reni W tym momencie u Venuski są dwie Magdy:D- ale domyślam się, że chodzi Ci o tą od Magda&Bartek:D :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 23.04.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Anakris ale rotacja ja pochodzę z okolic, gdzie obecnie mieszkasz, tylko bardziej na wschód A teraz mieszkam w okolicach, gdzie Ty studiowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.04.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 28 w lipcu będę miała Ida - no my młodzi, jeszcze niezgrani hehe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 23.04.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Reni mój eM w Twoim wieku, a ja tylko rok młodsza Zawsze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 23.04.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 cześć dziewczyny, ale naklepałyście od wczoraj:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.04.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Matko, ile napaplały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 23.04.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Hejka Lejdis ciekawe tematy od rana Fotki mezow przegapilam, ale ja tez z tych, co slinia sie tylko na swojego znalazłam takie materiały, nawet już kupiłam kolor taupe, piękny, będzie pasował do mojego kompletu kawowego Reni a co za materialy kupilas? ja szukam czegos na poduchy dla mebli ogrodowych taupe by mi bardzo pasowaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 23.04.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Anakris nie widziałam, że jest z uczelnią aż tak źle:eek: Ja ukończyłam ponad 6 lat temu i wtedy to była jedna z najlepszych biznesowych prywatnych uczelni w PL:yes: Konkurowała strasznie z Koźmińskim w Warszawie:yes: Ja tam poszłam tylko dla licencjata łamerykańskiego - miałam w planach wyjazd za ocean, ale się zmieniło:D Poznałam tam męża i jakoś inaczej się życie potoczyło:yes: Szkoda- ale pewnie brakło założyciela Pana Pawłowskiego i uczelnia siadła :( Tosia- witaj rówieśniczko Dokładnie, podobno odkąd zabrakło Pawłowskiego wszystko się sypnęło, podobno jeden budynek stoi pusty w drugim garstka studentów, no ale wiesz jeszcze pare lat temu nie było tylu uczelni prywatnych w Polsce, ta była jedną z nielicznych, chociaż pewnie i inne sa tego przyczyny, ale ja juz w to nie wnikam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 23.04.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Anakris ale rotacja ja pochodzę z okolic, gdzie obecnie mieszkasz, tylko bardziej na wschód A teraz mieszkam w okolicach, gdzie Ty studiowałaś Ida2 takie życie, goni nas po tym świecie, to tu, to tam, to za miłością to za czymś innym:D:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 23.04.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Dokładnie, podobno odkąd zabrakło Pawłowskiego wszystko się sypnęło, podobno jeden budynek stoi pusty w drugim garstka studentów, no ale wiesz jeszcze pare lat temu nie było tylu uczelni prywatnych w Polsce, ta była jedną z nielicznych, chociaż pewnie i inne sa tego przyczyny, ale ja juz w to nie wnikam;) to wszystko co napisałaś + niż demograficzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 23.04.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.04.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Reni a co za materialy kupilas? ja szukam czegos na poduchy dla mebli ogrodowych taupe by mi bardzo pasowaly takie http://duko.pl/?a=3&lg=pl&id_kat=2&id_fot=254#main ja kupiłam komplet kawowy i poduchy byly obszyte jakimś szajsem, raz wyprałam i sie skurczyły, teraz obszyję porządnym materiałem, jest on własnie na poduch ogrodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.04.2013 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Tosiu na pulpeta nie wyglądasz ślyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.04.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 następna blondina :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 23.04.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) takie http://duko.pl/?a=3&lg=pl&id_kat=2&id_fot=254#main ja kupiłam komplet kawowy i poduchy byly obszyte jakimś szajsem, raz wyprałam i sie skurczyły, teraz obszyję porządnym materiałem, jest on własnie na poduch ogrodowe Laaadny Dzieki Reni A ten Twoj komplet to jak wyglada? Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez kamiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.04.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 no masz Tosia ile to zdjęcie było, 2 maile napisałam i juz nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.04.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 kamiku ja mam komplet drewniany a poduchy na siedziska właśnie takie same były, tylko że ecri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 23.04.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Ja tez sie nie zalapalam na fotke.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts