kamiku 23.04.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Raz jeszcze dzieki za namiar na ten material. Moze nawet wybiore sie tam do nich w ramach wypadu w Bory To nie az tak daleko od nas Nie to co zjazd FM.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 23.04.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 No masz ci i następna blondynka:P Tosiu bardzo ładna z Ciebie dziewczyna, wyglądasz młodo ja bym Ci nie dała 31 lat, pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.04.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 u mnie na głowie było już wszystko oprócz rudego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 23.04.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 A ja jeszcze nigdy nie farbowalam.. Ale przymierzam sie do tego od jakiegos czasu.. siwizny coraz wiecej wychodzi, wiec trzeba.. Przeraza mnie tylko fakt odrostow i tego, ze teraz juz bede musiala regularnie chodzic do fryca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.04.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 kamiku siwizna, kobito chcesz przed dupę, a ja cię widziałam raz i juz wiem ze masz najbardziej pasujący kolor włosów do ciebie:yes::yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.04.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Tośka dawaj jeszcze raz fotkę:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 23.04.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Reni, powaznie mowie mam juz cala mase siwych wlosow :lol2: teraz to sie z tego smieje, ale byly momenty zalamki Koloru zmieniac nie chce, bede probowac dobrac cos w swojej tonacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 23.04.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Witam serdecznie. nie wiem ale chyba jeszcze nigdy oficjalnie sie tu nie witałam więc często zagladam, podziwiam:yes:to jeden z mioch ulubionych wątków ..bo i wnętrza piękne i przepisy na pyszne jedzonko:cool: a i przy okazji rady co na włosy nalożyć teraz postanowiłam sie ujawnic, bo chciłabym wykorzystac namiar na Pania od lustra w lustrzanej ramie a tak z ukrycia to byloby nieładnie:cool: jeszcze raz gratuluje pieknego, nieszablonowego domu - i może to dziwne.. ale najbardziej lubię to zdjecie kolorowej patchworkowej lawki z białym lusttem i kawałkiem chyba nieskończonej ściany jak dla mnie idealne na okladke ELLE Decoration. Super:yes: pozwolisz , że odtąd będe oficjalnym gościem w Twoim wnętrzu, pozdrawiam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 23.04.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 no co macie powiedzieć :lol2: inaczej był by foch i płacz anakris ja widziałam tylko to zdjęcie profilowe na fb i z tego co widać to Ty jesteś taki lachon, że klękajcie narody :rotfl: Normalnie dawno się tak nie uśmiałam, ale nie powiem bardzo mi miło, bo już dawno nikt mi takiego komplementu nie powiedział niestety to zdjęcia zrobione dwa lata temu, teraz jest zdecydowanie gorzej, ale jeszcze raz bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.04.2013 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Fra no nie wiem czy pozwolę tu zaglądać tu czasem tematy nie dla normalnych ludzi? jak jesteś taka to siadaj - ale zapodaj fotkię Poważnie to witam i zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.04.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Tośka no piękna z ciebie dziewczyna, boś na kobietę stanowczo za młoda:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 23.04.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Tosia, nie wygladasz na te 31 latek Bardzo ladna kobitka z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 23.04.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 :rotfl: Normalnie dawno się tak nie uśmiałam, ale nie powiem bardzo mi miło, bo już dawno nikt mi takiego komplementu nie powiedział niestety to zdjęcia zrobione dwa lata temu, teraz jest zdecydowanie gorzej, ale jeszcze raz bardzo dziękuję Dawaj ta fotke Anakris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.04.2013 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 no właśnie Ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.04.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Dawaj ta fotke Anakris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 23.04.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Młoda? Stara dupa z zeszłego tysiącelcia!! :lol2: Ej, ej, bez takich mi tu.. ja jestem rocznik 80 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.04.2013 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 a ja idę pomarańczę obrać nic nie kasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.04.2013 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 baczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 23.04.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Gorzej taaa ściemniara!! I do tego masz śliczną karnację, nie to co ja taki albinos, całe życie białe nogi :D Tosia normalnie uduszę, przecież to to zdjęcie co avatarek, żadne inne dziewczyny, karnacje powiadasz, przecie to było na wakacjach na Kos to co blada miałam być, u mnie z opalaniem nigdy problemu nie było, jak byłam mała i kiedyś babcia poszła ze mną do sklepu to tylko słyszała ja miłe panie szeptały, że dziecko lampami opalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.04.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 baczność Ty to chyba masz czymś te pomarańcze pryskane :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts